...
Maatschappij & Psyche

Dior Cruise 2021 Collection

Geweldige mode gaat dat worden! 🙂

Bekijk de Dior Cruise 2021-show van Maria Grazia Chiuri in zijn geheel, onthuld in een spectaculaire omgeving in de historische Italiaanse stad Lecce, en een viering van de schoonheid, geschiedenis en traditie van de omliggende regio, Puglia.

Voor wie wat context nodig heeft: de muziek en de dansers voeren de traditionele ’tarantella’ typische folkloristische dans van puglia en lecce uit, die tientallen jaren geleden is ontstaan ​​en vertelt over vrouwen die worden gebeten door een spin, de tarantula, die koortsachtig begint te dansen om het gif uit haar lichaam te schudden. dat is waarom de dansers overstuur lijken en zo hun voeten bewegen. Een andere soortgelijke dans die ze dansen is ‘pizzica’, een dans die de liefde en passie van het paar vertegenwoordigt, die op een zeer intense manier danst maar elkaar nooit aanraakt.

Lees ook:   Versluiering

Gerelateerde artikelen

Back to top button