...

02 december 2021

 

Leraren dringen er bij de regering op aan scholen opnieuw te openen voordat leerlingen leren zelf na te denken

Leraren dringen er bij de regering op aan scholen opnieuw te openen voordat leerlingen leren zelf na te denken

(Wat een vreemd nieuwsbericht kom ik tegen!)

VS – Leraren op overheidsscholen hebben hun bezorgdheid geuit dat de recente sluiting van hun instellingen een schadelijk effect op studenten zal hebben. In het bijzonder zijn de opvoeders van het land bezorgd dat hoe langer de scholen gesloten zijn, hoe groter de kans is dat studenten voor zichzelf gaan nadenken, levensvaardigheden leren buiten het overheidsschoolsysteem en beseffen hoeveel meer ze thuis leren.

“We moeten zo snel mogelijk heropenen – voordat ze weer in staat zijn om onafhankelijke gedachten te hebben”,

zei juffrouw Jenny Mudd uit New York. ‘Dit is een urgente crisis. We beseffen dat we ons steentje moeten bijdragen om de verspreiding van het virus te voorkomen, maar we moeten ook de verspreiding van niet-goedgekeurde ideeën voorkomen. Er is daar een balans.’

‘Heropen de scholen voordat het te laat is.’

En inderdaad, studies hebben al een sterke correlatie aangetoond tussen iedereen die homeschooled is en een zorgwekkende piek in onafhankelijk denken. Studenten die zelfs maar een week weg zijn van het schoolsysteem van de overheid, voelen zich de hele tijd niet meer depressief en angstig en vertonen zelfs een schokkende toename van het vermogen om gedachten en ideeën te vormen die niet door de overheid zijn goedgekeurd.

Leraren hebben er verder op gewezen dat ouders niet goed zijn toegerust om hun kinderen te indoctrineren met overheidspropaganda. ‘Ik ben acht jaar naar school geweest om dit te kunnen doen’, zei mevrouw Pinkerton, kleuterleidster uit Portland. ‘Ouders hebben gewoon niet de ervaring om de hoofden van kinderen zeven uur per dag te vullen met een statistisch wereldbeeld zoals ik.’

Lees ook:   BREAKING: NOTRE DAME CHIEF ARCHITECT SAYS THIS WAS NO ACCIDENT

https://babylonbee.com/news/teachers-warn-parents-arent-properly-equipped-to-indoctrinate-children

Vreemd als je dus geen scholing krijgt leer je dus zelfstandiger nadenken dan als je wel scholing krijgt en leerkrachten weten dat ook…hoe bizar en dat vinden die leerkrachten dan ook normaal ofzo?

Vaag dit.

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten