...

02 december 2021

 

Corona maatregelen hebben niets van doen met bestrijding

https://www.ninefornews.nl/coronamaatregelen-hebben-niets-te-maken-met-bestrijding-covid-19/

Wat ik wel interessant vind onder het artikel is een reactie:

Gegoogle met cijfers.

Tja corona is een heel gegochel met cijfers.
Trump heeft al aangegeven dat ie zijn eigen cijferset heeft.

Achter de schermen ‘Een dubbele false flag’

Juist die opmerking van trump is extreem belangrijk.
Want dit geeft in feite aan dat er 2 data sets zijn. White hats weten dat corona minder dodelijk is. En Black hats maken gebruik van de crisis die zijzelf gecreerd hebben. Een dubbele false flag dus.

Qanon meer dan larp ?

Veel dingen die Qanon heeft voorspelt zijn min of meer uitgekomen. Inderdaad lijkt het dat er een adrenochrome link met corona is.

CCP = Chinese communistic party.

Ook zie ik persoonlijk een CCP link. En lijkt het erop dat CCP flink geld verdient aan orgaanhandel/humantrafikking. CCP heeft in het verleden Falun Gong vernietigd en met de informatie van op mensen gedane experimenten lijkt het erop dat CCP controle over de handel wil blijven houden.

CCP heeft overal haar tengels in , in feite is CCP synoniem met deepstate. Het westen is zwak gemaakt en nu niet in staat adequaat te reageren op de crisis.

Trump attacking deep state

Op dit moment is het amerikaanse leger in oorlog met verschillende drugkartels. Dit betekend niets minder dat in de volgende dagen de pleuris uitbreekt (figuurlijk dus). Deze kartels zijn immers onderdeel van deepstate. Word dan ook duidelijk dat DS moet reageren. Misschien zelfs door een proxy war met NK ?

Nu is het duidelijk dat DS controle over het westen heeft. De strategy is hier om eerst de basis van de Deepstate pyramide te vernietigen. Arrestaties van de elite volgt later.

CoronaSchepen

Ook is het duidelijk dat DS extreem bang was voor de comfort en mercy. Rachel Madcow ging bonkers. Zelfs een aanslag op de Comfort met een trein was er gepland. Volgens mij zijn deze schepen niets anders dan drijvende gevangenissen voor diegenen die met DS heulen. Ook hier klopt Q intel (hoewel niet 100%)

Conclusie.

Goochelen met cijfers een dubbele false flag en Fourth generation warfare. Al met al is coronavirus nog het minst gevaarlijk. In de komende weken is Het of NWO , of een wereld vrij van DS en humantrafficking.

En deze:

Laten we eens deze standpunten in dit artikel uitelkaar schakkelen ;

” de Spaanse griep in 1918. ” werd veroorzaakt door een vaccin ontwikkeld door de Rockefeller Foundation, die daardoor al 80 tot 100 milj. mensenlevens op hun geweten hebben. En in deze Rockefeller Foundation moeten we nu vertrouwen voor een vaccin tegen het corona te ontwikkelen ?!

” De draconische coronamaatregelen die Italië en Frankrijk hebben genomen ”
Voor Frankrijk was dit bedoeld om de geelvesten hun nek om te draaien door met een fictieve bedreiging een regel op te zetten dat er max. 10 mensen bij elkaar mogen komen, als ze de stakingen gedwongen hadden verboden had dat alleen maar meer mensen op de been gebracht.

Aan Italië liet de 1% zien wat ze kunnen doen, door het land opslot te gooien, als Italië uit de EU uni zou stappen .

” Eerst oefen je psychologische druk uit zodat mensen kneedbaar worden “.
Dit heet groepsdruk, dit wordt ons al zins de lagere school in getrapt cq hersenpoeling. Wat wéér overeen komt met dat de scholing een hersenpoeling, indoctrinatie kinder-gevangenissen is waar de kinderen dommer van de scholing af komen dan ze er op zijn gegaan.
De berekeningen van de afgelopen 30 jaar dat er een afname van 7 punten is van wat betreft de congnitive vaardigheden, 7 punten is zo veel dat je het kunt zien als het verschil tussen een zinnig denkend mens en een zombie.

Dit komt allemaal overeen met het eugenicsverdrag cq het Genocideverdrag wat in 1997 door de zelfde 178 landen ” waaronder Nederland ” ondertekend is die in 1996 het agenda ’21-’30 ondertekende. Waarbij regel één is dat de wereldbevolking NIET verder mag groeien dan 500 milj., omdat een kleinere bevoling makkelijker te onderdrukken is dan we nu hebben tenopzichte van de 1%, wat weer overeen komt met de uitspraken van de Bill & Melinda Gates Foundation waarin Bill Gates zei dat hij zijn vaccins zullen gebruiken om de bevolkingsgroei naar beneden te drukken .

En dit alles komt weer overeenkomstig met
` ordo ab chao ` orde door chaos ”
creëer een chaos ” echt of verzonnen ” wacht op de mensen en hun paniek uitbarsting ” aub help ons staat schreeuw ” waarna zij de daarvoor bedachte maatregelen aan kunnen kondig die tenalletijde onze vrijheid zullen innemen.!!!

Wederom ” zoals ik al vele male eerder beschreef ” voeren wij op dit moment een oorlog tegen de 1% die probeerd onze vrijheid af te nemen, dus dit is een oorlog VOOR ONZE VRIJHEID !!!!

Wat is nog waarheid?

Lees ook:   Smartphone zombies hallo?

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten