...

25 juni 2021

 

De instorting van het gezin in Nederland.

De instorting van het gezin in Nederland.

Het systeem heeft doelbewuste veranderingen doorgevoerd in Nederland waardoor het gezin verzwakt. Het beleid is er op gericht om het gezin/ de familie te verzwakken. Die verzwakking kan je dan het best doorvoeren op het krachtigste punt van de samenleving: de familie.

Zorg ervoor dat de krachtigste bouwsteen, familie, ontmanteld wordt. En zo geschiedde in Nederland.

Van oudsher in de geschiedenis zorgt de vrouw voor de kinderen en het huishouden. De man was kostwinner. Eerder de jager die er op uit ging om voedsel te verzamelen voor het gezin.

Als je de familie wilt ontkrachten, dan is de krachtigste wijze omdat te doen via financiën. Maak het leven zo duur mogelijk, zodat ze net genoeg of te weinig hebben om rond te komen. Die trend is de afgelopen 40 jaar ingezet, en wordt steeds duidelijker zichtbaar in Nederland.

Steeds meer gezinnen vallen uit elkaar omdat er grote spanningen ontstaan op financieel gebied. Om rond te komen moeten beide partners vaak werken om in het levensonderhoud te voorzien. Een groot verschil met 40 jaar terug, toen de man veelal in staat was om de kosten voor het levensonderhoud in zijn eentje te verdienen.

Ouders die s avonds moe thuis komen, eigenlijk niet genoeg energie meer hebben om er voor de kinderen te zijn. Het is eigenlijk een tendens die je letterlijk overal terug ziet in de maatschappij. Kinderen die een aantal maanden na de geboorte al “gedumpt” worden bij de kinderopvang omdat pappa en mamma inkomsten dienen te realiseren om aan de verplichtingen te voldoen.

Lees ook:   Supergriep afgelopen winter...

Huren zijn extreem hoog, hypotheek lasten zwaar, belastingen van de geprivatiseerde overheden (gemeenten, waterschappen) reizen de pan uit, voedsel wordt door BTW verhogingen steeds duurder, extreme belastingen op energie (meer dan de helft van de rekening bestaat uit belastingen), etc, etc. .

Omdat alles zo duur geworden is, zijn er ook veel kinderen die naar de voor- en naschoolse opvang “moeten” omdat er “thuis niemand is die op ze wacht”. Zo wordt de hoeksteen van de samenleving verzwakt.

Door spanningen over financiën vallen er steeds meer “families” uit elkaar. En dat was en is nog steeds de bedoeling van het grote plan. Vandaar ook dat de plannenmakers voor “kinderen” ook een traject uitgedacht hebben.

Continue monitoring van jongs af aan. Is er iets dat niet in de pas loopt dan komt de private jeugdzorg industrie om de hoek kijken. Nog meer spanningen in de familie omdat private bedrijven kinderen gijzelen door ze onder toezicht te stellen of uit huis te plaatsen. En dat allemaal omdat deze private jeugdzorg bedrijven zoveel mogelijk “omzet” dienen te draaien om “winst” te maximaliseren.

De familie wordt in Nederland vakkundig gesloopt om de sterkste schakel in die samenleving uit te schakelen. Het is maar dat je het weet……..

Bron facebook pagina corrupte regering

Gerelateerde berichten