web analytics

Verbijstering over kijkers bij dodelijk ongeval in Doetinchem: ‘Mijn kind kan hier wel tegen, hoor’

Verbijstering over kijkers bij dodelijk ongeval in Doetinchem: ‘Mijn kind kan hier wel tegen, hoor’
Bij het fatale ongeval op de Velswijkseweg in Doetinchem waarbij vanmiddag een 20-jarige man uit Warnsveld om het leven kwam, heeft de politie haar handen vol gehad aan omstanders en kijkers. Een wijkagent spreekt op Facebook zijn verbijstering uit over de reacties ter plaatse. Ook van ouders die met hun kinderen stonden te kijken.

Gelet op het tijdstip van het ongeval waren veel mensen aanwezig op de plaats van het ongeval, schrijft de wijkagent. Onder meer ouders met kleine kinderen. Hulpverleners die ouders dringend verzochten weg te gaan, vonden geen gehoor.

Sterker nog. Ouders reageerden met opmerkingen dat zij daar juist bewust met hun kinderen bleven staan. De wijkagent citeert: ‘Mijn kind kan hier wel tegen hoor’, ‘Dit hoort bij de opvoeding’ of ‘Ik bepaal zelf wel wat goed is voor mijn kind’.

Filmpje of foto
Ook moesten hulpverleners omstanders van alle leeftijden aanspreken die probeerden foto’s of video’s te maken van de plek van het ongeval. Onbegrijpelijk, vindt de agent. ‘Sommige omstanders vinden een filmpje of foto belangrijker dan het respect voor de overledene en zijn naasten.’

https://www.ad.nl/doetinchem/verbijstering-over-kijkers-bij-dodelijk-ongeval-in-doetinchem-mijn-kind-kan-hier-wel-tegen-hoor~a5df3971/

Velen hebben blijkbaar nooit enige opvoeding genoten, jammer.
Idioten wat als het hen zelf overkomt of als het om hun familieleden gaat?

Wat een simpele mensheid tegenwoordig, dit zijn dingen die doe je niet! Respectloos.

Zie video.

Lees ook:   Corona is griep

Gerelateerde artikelen

Back to top button