21 april 2021

 

Lees eens reacties op Xandernieuws. over nonchalant Nederland!

https://www.xandernieuws.net/algemeen/nederland-opvallend-nonchalant-terwijl-britse-minister-quarantaine-hele-steden-niet-uitsluit/

Geweldige reacties en ook van 1 iemand daar, ik plaats hem ook hier.

Ramshoorn schreef:
02/03/2020
Geen wonder dat Nederlanders opvallend nonchalant zijn over die vermeende Corona-Hype. Het blijkt allemaal een storm in een glas water te zijn: Een paar duizend mensen wereldwijd die koorts krijgen, hoesten en daaraan misschien doodgaan aan een milde griep zoals dat Corona-virus genoemd wordt door het RIVM.

Burgers zijn honderd keer banger voor die Griezel Woordvoerders van het RIVM en WHO die mensen die niet ziek zijn zomaar zonder dat ze ziek zijn uit treinen plukken, op
Cruise-schepen opsluiten, in hotels, of thuis 14 dagen in Quarantaine durven plaatsen omdat ze misschien besmet raakten door een persoon die koorts had of een beetje hoestte.

Het is schandalig dat de Media TV/Radio/Kranten zich door het RIVM laat misbruiken. Die lieden die zelf wel zorgen altijd buiten schot te blijven en zichzelf nooit in een Quarantaine laten plaatsen! Gezonde Burgers worden door RIVM als rechteloze, machteloze proefkonijnen opgesloten?

ALLEEN Lubach op zondag, liet in zijn show het belachelijke zien hoe onze besluiteloze beleidslieden handelen in tijden van crises. Het goede nieuws is notabene: Er blijkt een geneesmiddel van Jan Willem Popma – Chlorokyne direct verkrijgbaar voor slechts 11 Euro voorhanden. Goede resultaten reeds in China ter bestrijding van het Coronavirus!

Maar daar heeft Big Farma geen oren naar, die brengen liever zelf hun peperdure en omstreden vaccins/tabletten op de Markt met God mag weten wat voor schadelijke stoffen daarin. Dat vermelden ze nooit op hun bijsluiters. Geen wonder dat burgers Overheden en RIVM niet vertrouwen!!!

Dezelfde gekte zagen we in 2009 met die Varkens/Mexicaanse Griep. Nederlanders moesten toen maar liefst 3x van het RIVM laten vaccineren. Nederlanders deden dat niet en bleven massaal thuis. Minister AB Klink CDA moest weg uit het Kabinet omdat hij bleef zitten met bergen Vaccins die hij ingekocht had en daarbij ook nog een lading Tamiflu. Kosten voor de belastingbetaler: 350 miljoen Euro. Allemaal weggegooid geld omdat het Kabinet zich ook toen door het RIVM liet overhalen.

Er was toen maar een land in de EU dat zich niet gek liet praten door de WHO…Geen enkele Pool werd gevaccineerd!!! De kranten stonden bol van deze moedige vrouw de Poolse Minister van Volksgezondheid…Ik las in de Bibliotheek op 05-11-2009…

Poolse minister van Gezondheid weigert Mexicaanse griepvaccin aan bevolking te geven Minister Kopacz: ‘Overheden West Europa hebben geheime overeenkomsten met farmaceutische bedrijven’ De Poolse minister van Gezondheid, Eva Kopacz, heeft tijdens een verhit debat in het parlement gezegd dat ze in haar hoedanigheid als huisarts met meer dan 20 jaar ervaring Weigert toestemming te geven om het Vaccin tegen de Mexicaanse griep aan miljoenen Polen te verstrekken. Volgens de minister is er vrijwel niets bekend over de Veiligheid en bijwerkingen van de vaccins, en is wereldwijd gebleken dat de Mexicaanse griep véél milder is dan een normale seizoensgriep.

Lees ook:   Japan dead

Minister Kopacz verklaarde tevens dat het geheime contract dat de Poolse regering had moeten sluiten met de farmaceutische bedrijven die het vaccin produceren, meer dan 20 clausules bevat die Strijdig zijn met de Poolse Wetgeving. Hoewel de overheden in West Europa volgens haar wél deze geheime overeenkomsten hebben ondertekend, stelde ze dat de gezondheid van de burgers van Polen voor haar belangrijker is dan de winsten van ‘Big Pharma’ (term waarmee de grootte en enorme macht van de farmaceutische industrie wordt aangeduid).

Volgens de minister zijn de ingrediënten van de griepvaccins omgeven door een sfeer van Geheimzinnigheid. Ze maakte zich grote zorgen, niet alleen vanwege het feit dat er geen adequate informatie wordt gegeven over de hoeveelheid adjuvanten in de vaccins, maar ook omdat ze bang is dat de Drie verschillende vaccins die bedoeld zijn voor de bevolking als één en hetzelfde vaccin worden behandeld. Ook is het vaccin volgens haar alleen op gezonde en relatief weinig mensen getest – voor Kopacz onvoldoende om de hele bevolking te laten injecteren.

Daarnaast vroeg de minister zich hardop af waarom maar 13% van de Duitsers zich laat inenten met het Mexicaanse griepvaccin, ondanks het feit dat in Duitsland normaal gesproken vijf keer zoveel mensen de jaarlijkse seizoens-griepprik halen dan in Polen.

Tevens vond ze het opvallend dat, ondanks het feit dat er niets bekend is over de bijwerkingen van de vaccins, de farmaceutische bedrijven weigeren om enige verantwoordelijkheid voor hun producten te nemen (in de VS zijn zowel de overheid als de farmaceutische bedrijven wettelijk gevrijwaard van schadeclaims, mochten de griepvaccins ‘onverwacht’ ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben).

De statistieken wijzen volgens Eva Kopacz uit, dat de seizoensgriep veel vaker voorkomt en tevens veel gevaarlijker is dan de Mexicaanse (varkens-)griep. Toch is er geen wereldwijde pandemie voor de ‘gewone’ griep afgekondigd. ‘Waar dan zo’n paniek over het varkengriepvirus?’ hield ze het parlement voor. ‘De Poolse burgers kunnen heel goed het verschil tussen leugens en de objectieve feiten en de waarheid onderscheiden.’

De minister onderstreepte haar betoog met het feit dat van alle 193 Polen die de Mexicaanse griep zouden hebben gekregen, er niet één overleden is. Tenslotte riep ze de bevolking op om haar te steunen omdat de voorstanders van het Mexicaanse griepvaccin haar onder grote druk zouden zetten.

Vonden we in 2020 maar zo’ n moedige en wijze doortastende minister als Eva Kopacz in het Kabinet Rutte! Zucht!!!

Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit

En inderdaad zoals iemand anders opmerkte Nederlanders in tijden van nood

Gerelateerde berichten