11 april 2021

 

Aanhoudende slechte geur in het toilet?

Aanhoudende slechte geur in het toilet? We diagnosticeren en elimineren problemen met afvalwater

Als het toilet een aanhoudende onaangename geur heeft, betekent dit dat er iets mis is met het rioleringssysteem. Het is tijd om het te repareren. Onze reparatietips helpen het probleem op te lossen zonder onnodige problemen.

De geur van rioolwater is niet alleen onaangenaam, het is ook gevaarlijk voor de gezondheid. Bij het afvoeren van afvalstoffen, naast het bekende waterstofsulfide, komen gassen vrij die niet gunstig zijn voor de gezondheid, zoals methaan, ammoniak, stikstof, carbonzuren, enz.

Geur kan overal op de rioolbuis verschijnen: in het toilet, in de badkamer, vanuit de gootsteen, vanuit de wasmachine. Laten we de redenen stellen.

Reden 1. Pollution sanitair armaturen.
Het eerste en belangrijkste ding dat gedaan moet worden als er een onaangename geur in het toilet of de badkamer is, is om alle verbindingen te controleren. Wanneer plassen op die plaatsen op de vloer verschijnen, zijn rioleringsbuizen verbonden met de badkamer, het toilet of de gootsteen. Misschien moet u de pakkingen vervangen of zelfs nieuwe sanitaire voorzieningen kopen.

Soms is het echter voldoende om ze alleen grondig met reinigingsmiddelen schoon te maken.

Reden 2. Defecte ventilatie
Misschien stagneert de geur en verdwijnt niet vanwege het feit dat de ventilatie in de gemeenschappelijke ruimtes niet werkt. Ventilatieschachten zijn vaak verstopt. Ze moeten worden schoongemaakt en dan verdwijnt de geur. Als dit niet werkt, is de zaak serieuzer.

Читайте больше на https://www.repairshome.ru/santekhnika/23805.html

Lees ook:   WaddaNNNN? En E.E.G

Gerelateerde berichten