04 maart 2021

 

Met welke producten kun je rimpels bestrijden. 

Met welke producten kun je rimpels bestrijden.

Volgens de resultaten van een onderzoek in Australië bevatten bepaalde producten antioxidanten die een positief effect op de huid hebben en veroudering voorkomen: ze verhogen de elasticiteit van de huid, voorkomen het ontstaan ​​van rimpels, enz.

Het is relatief vroeg voor velen van ons om ervoor te zorgen dat onze huid zo lang mogelijk jong blijft. We proberen het ouder worden te vertragen, met de juiste anti-aging en zonnebrandmiddelen, bepaalde scrubs, enz. Het is natuurlijk geen geheim dat voeding ook wordt geassocieerd met dit proces, zoals met andere processen in het menselijk lichaam. Het toevoegen van antioxidanten aan het dieet kan dus een goede rol spelen in de strijd tegen huidveroudering. Wat is het geheim hiervan? Het is een feit dat eiwitten die in de samenstelling van deze producten zitten, worden gesplitst in aminozuren, die nodig zijn voor het opbouwen van spierweefsel en collageen. Het is de moeite waard na te denken over het toevoegen van de volgende producten aan het dieet:

1. Knoflook

Knoflook bevat polyfenolen. Deze antioxidanten beschermen het lichaam tegen vrije radicalen, die op hun beurt veroudering van de huid veroorzaken. Tegelijkertijd stimuleert knoflook de spijsvertering en helpt het bij het verwijderen van gifstoffen.

2. Framboos

Vreemd genoeg staat framboos voorop bij de rest van de bessen, groenten en fruit in het aantal antioxidanten. Foliumzuur en vitamine C laten het schadelijke oxidatieproces in het lichaam niet toe. Als gevolg hiervan worden tekenen van veroudering vertraagd.

3. Zalm

Iedereen weet het: omega-3 vetzuren zijn aanwezig in de samenstelling van zalm. Het is nuttig voor zowel het hart als de celmembranen. De aanwezigheid van de vitamines B6 en B12 versterken op hun beurt de botten, het haar, de nagels en helpen de huid om de elasticiteit te behouden. Kalium versterkt botten en bloedvaten. Het is voldoende om in je dieet tweehonderd gram zalm per week op te nemen, het resultaat zal zichtbaar zijn.

Lees ook:   Genezen vanuit je innerlijke healer

4. Olijfolie

De voordelen van olijfolie zijn al lang bekend. Oliezuur, rijk aan olijfolie, is een van de vetzuren die het celmembraan voeden. In een situatie waar er geen gebrek aan dit zuur in het lichaam is, wordt de huid glad en zacht. Bovendien bevat olijfolie vitamine E. Het is in staat om het lichaam te beschermen tegen oxidatieprocessen en polyfenolen bieden een hoge weerstand tegen zowel ziekten als negatieve externe factoren.

5. Bonen

Bonen werken actief mee aan het reinigen van het lichaam: ze zijn rijk aan vezels. Toxinen, slakken, zouten van zware metalen, radionucliden – dit alles wordt gedeeltelijk uit het lichaam verwijderd door de voordelen van bonen. Ook in de bonen zitten vitamine E en lecithine, die betrokken is bij het werk van de lever .

Читайте больше на https://www.medpulse.ru/health/beauty/379813.html

St Janskruid olie is erg goed (ook bij droog haar!) en arachide of pinda olie en olijfolie

Gerelateerde berichten