web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheReincarnatie

Mensen die je vermoorden

https://www.daishadewijs.nl/onzichtbare-verbintenissen-deel-5-ze-bepalen-ons-karakter/

Frappant detail is:

-wat ik tegenkom bij afstemming op een persoon, datgene dat men tegenkomt bij familieopstellingen. Het gezegde door Bert Hellinger: dat wij iets proberen goed te maken of herhalen wat in onze vorige generaties ook aanwezig was. Hoe vaak wordt niet een oud patroon van generatie op generatie doorgegeven? Elke keer zie ik dat het karakter van een Voorouder, of iets dat hij of zij ‘fout’ deed, terugkomt in het huidige leven. Nu kun je stellen: ja, dat wordt in de genen doorgegeven. Maar is dat wel zo? Zijn wij teruggekomen om datgene te herstellen dat wij zelf in vorige levens, als eigen Voorouder, hebben veroorzaakt?

Of dit:

Ook dr. Masaru Emoto, een Japanse wetenschapper, bewees dat in de jaren negentig met zijn ijskristallen. Wanneer er vriendelijke woorden werden gebruikt, zachte muziek of mooie natuurbeelden, liet het bevroren water prachtige ijskristallen zien. Terwijl wanneer het water werd blootgesteld aan boosheid, angst, gescheld, natuurgeweld of vreselijke muziek de kristallen chaotisch en ongeordend waren.

_Wat zit er in ons drinkwater dat er zoveel chaos is in de mensheid?
Wat is er mis met veel mensen?

https://www.daishadewijs.nl/onzichtbare-verbintenissen-deel-5-ze-bepalen-ons-karakter/

Of dit:

Ze kan niet eten

Het is de Hongerwinter van 1944. Nederland wordt geteisterd door vreselijke kou. En er heerst grote schaarste, zowel voedsel als brandstof. De moeder doet er alles voor om haar negen kinderen in ieder geval elke dag iets te kunnen laten eten. Ze staat haar eigen rantsoen af, met haar dikke truien houdt ze haar kinderen warm. Op een gegeven moment is ze verzwakt, uitgeput en sterft op jonge leeftijd van honger en kou.

Al gauw besluit deze Ziel om weer op aarde te komen. In april 1964 wordt ze geboren, een klein mager kindje dat een paar maanden in de couveuse moet liggen. Geen arts begrijpt hoe dat kan, want ze was volkomen volgroeit en toch slechts vier pond. Van baby af aan heeft ze moeite om te eten. Op tweejarige leeftijd krijgt ze nog de fles, want vast eten spuugt ze elke keer uit. Met veel moeite wordt haar geleerd om vast voedsel te verdragen.
We maken even een grote sprong: op twaalfjarige leeftijd is ze nog steeds broodmager en eet slecht. Het zit tegen anorexia aan. Ze weegt als ze op 22-jarige leeftijd hoogzwanger is slechts 48 kilo.

https://www.daishadewijs.nl/onzichtbare-verbintenissen-deel-6-het-verband-met-vorige-levens/

Een ergens wel logische connectie!

Of dit:

Je hele leven heb je gewichtsproblemen! Je beide ouders zijn slank, ook je zus en broer en toch… overgewicht. Je probeert er van alles aan te doen in je leven. Je hebt onderhand elk dieet uitgeprobeerd, maar elke keer word je weer dik. Zou het kunnen zijn omdat je door de hongerdood bent gestorven?

Zelf kwam ik plots wat aan en ik dacht wtf is dit, ik eet toch niets teveel…? Maar goed je lichaam veranderd oid, zegt men?
Nu heb ik al eeuwen een pepsi verslaving, dus die ben ik gestopt! (jammer, maar ja… spa rood met een secondje roosvice is ook prima…)
Scheelt uitgerekend wel 600 a 700 kcl per dag! Dat is wel een halve dag maaltijden en ik at al zo weinig!
Als je dan ineens wat ouder wordt, merk je toch ineens dat er iets is dat niet klopt…had ik dit maar eerder beseft…bewustwording en ja dit is voor mij een dagelijkse slokop drank…
Oh dorst, hups pepsi…
dat ik aan de 1000 kcl zat verder????????? Was ik me niet zo van bewust, tot ik erop ging letten dus ben benieuwd…
Pepsi geeft dus enorm veel energie!!!!!!! 🙂
Vrouwen mogen rond de 1800 tot 200 kcal per dag!
Misschien een vorig leven waarin Pepsi in de mode kwam…waardoor ik dat dus enorm lekker vind…

Het schijnt idem, zei Edgar Cayce ook dat mensen die een hongerdood dus mager stierven in het leven erna flinkerds zijn.
Lees reïncarnatie  of Edgar Cayce categorie op deze site eens na.

Betreffende de titel van dit stuk:

Wanneer een mens ontworteld is, afgesneden van ouders, familie of zichzelf, dan heeft men ook geen contact meer met zijn Ziel. En kan er verkilling optreden of kan de persoon zichzelf vernietigen door negatieve gedachten over zichzelf te hebben.

In feite is het een soort moord van een familie als ze mensen ontkennen of niet accepteren, bewust.
Mijn moeder werd idem ernstig ziek, na de zoveelste trammelant in de familie, door altijd weer dezelfde mensen natuurlijk. (Alweer niet geaccepteerd!!!!!! Het nooit goed kunnen doen!)
Het zou eens niet. Alle contact werd verbroken…
Dat mensen je totale zijn afknijpen misgunnen en je in feite stukmaken!
Want dat is het dus doodzwijgen, niet erkennen, je het kruis nagooien omdat je niet deed wat zij wilden dat je deed, je had moeten luisteren immers!
Zij zijn diegenen die bepalen wie jij mag zijn en doe jij je eigen ding dan… so be it…

In vroeger tijden was doodzwijgen een daad van moord, omdat als men je doodzweeg je dood ging, want zonder je clan kon je vaak niet overleven..dit is intens wreed! Onmenselijk…je zou verwachten dat mensen intelligenter waren nu…maar nee…
In feite is dit pestgedrag, hetzelfde als voorkomt op scholen bv.
Mensen of kinderen kapotmaken willens en wetens, bewust!
Men weet het heus wel, kind of niet…echt!
Sommigen zoals in de familie, leken wel heksen te zijn omdat er meer gevallen waren waarbij men ziek werd na gedoe.
Nu zou je ook ziek worden van al dat geroddel in de familie, dit terzijde. Je werd nooit geaccepteerd men vond altijd wel een stok om de hond te slaan, dit om zichzelf beter te voelen natuurlijk t.o van de ander wat diegene ook bereikt had of niet.
Toch waren het altijd diezelfde twee die dit aanrichten in de familie, heel vreemd wel.
Opzettelijk oh ja, ze wisten het donders goed.
Maar ook voor zulke mensen bestaat er karma. En ik zie het in nu… mijn moeder toen nog niet helaasch, ze stond er ook ver boven… jaloezie was het…ze deed wat ze wilde… konden zij niet en ze  wilden eigenlijk dat wat zij had en was!

Het ligt er maar net aan welk water men dronk…
Ook dr. Masaru Emoto, een Japanse wetenschapper, bewees dat in de jaren negentig met zijn ijskristallen. Wanneer er vriendelijke woorden werden gebruikt, zachte muziek of mooie natuurbeelden, liet het bevroren water prachtige ijskristallen zien. Terwijl wanneer het water werd blootgesteld aan boosheid, angst, gescheld, natuurgeweld of vreselijke muziek de kristallen chaotisch en ongeordend waren.”,

wie last had van foute genen… bv.

En je kunt het naast je neerleggen, ja hoor,  tot je die twee samen tegenkomt.
Ik heb nog nooit zoveel walging gevoeld richting mensen als toen.
Ik zag hoe hun karakters waren en wat ze aangericht hadden allemaal…

Dat deed me wel zeer, dat weten,  en zij hadden zg geen enkel besef?
Ze speelden hun gezamelijke spel goed.
Ze hebben elkaar nog, tenminste voorlopig.
En niemand die het hen recht in hun gezicht ooit heeft durven zeggen, hadden ze dat maar wel gedaan dan hadden ze misschien iets kunnen leren, maar helaas ze leerden alsnog niets!
Nada! Ik heb het wel gezegd dat ik hen zeer egoïstische vrouwen vond. Hierna konden ze alleen over zichzelf stamelen, fijn, steek het in je behind dat zelf…dat  was al genoeg aanwezig nml. jarenlangggggggggg!

Hoog gevoelig

De mensen met een oude Ziel komen in een gezin terecht die hen vaak niet begrijpt. Ze zijn hoog gevoelig, denken anders en kunnen de disharmonie die in de wereld aanwezig is niet verdragen. Vandaar dat ze zich al vroeg in hun jeugd aanpassen om nog enigszins harmonie te kunnen ervaren. Een van de ouders, of verzorgers, kan een jonge(re) Ziel zijn. De jonge Ziel die een emotioneel, gevoelig leven niet aankan en moeite heeft met het gevoelige kind. Zij of hij probeert het kind dan zodanig op te voeden om later bestand te zijn tegen de huidige maatschappij. Maar wel zoals zijzelf de maatschappij ervaren: hard en meedogenloos. Ofwel praktisch, soms zelfs afstandelijk en overheersend.

Ik geloof echt dat mensen elkaar dood kunnen maken, mensen ziek kunnen maken, door slecht gedrag.
Door onvoorstelbare negativiteit anderen totaal ongemakkelijk kunnen laten voelen, zodat zij uiteindelijk sterven, ziek worden en daardoor sterven, opgeven,  door al die ellende die iemand kan aanrichten.

Hou je er verre van! Zulke mensen.

Dit is ook zoiets:

-Ik stem me op ieder van het gezin af en vertel de vrouw over hun vorige levens. Met name die van haar man en de oudste zijn opmerkelijk. Beiden hebben zich in een vorig leven afgebeuld in de mijnen. Al op twaalfjarige leeftijd maakten ze lange dagen en er was nooit rust. De man en zijn zoon waren toen broers van elkaar. Van uitputting en met hele slechte longen zijn ze rond hun dertigste gestorven. In hun Zielen leeft de angst dat wanneer je moet werken, je niet lang leeft. Uit liefde voor zijn kinderen mochten ze daarom van de man nooit wat doen. Veronderstel… de Ziel had besloten dat laat ik mijn kinderen nooit overkomen.

Zo zie je wat vorige levens dus kunnen bewerkstelligen!

Ook een mooie tekst op die site is:
Een gezond ego is belangrijk, maar daar hoort wel bij dat je een reëel zelfbeeld hebt, jezelf niet over- of onderschat.

En nog een leuke wellus nietus:

https://www.daishadewijs.nl/onzichtbare-verbintenissen-deel-8-het-kosmische-of-universele-veld/

 

Op een gegeven moment is je wens zo sterk dat je het toch echt wilt. Maar opeens slaat de angst toe en vul je je wens aan met: dat de persoon er zus of zo uit moet zien. De zoektocht van het Universele Veld wordt nu wel heel moeilijk gemaakt. Het dient nu ook nog rekening te houden met dat de beschikbare persoon dient te voldoen aan jouw ‘beeld’. Namelijk hoe de persoon qua karakter moet zijn, hoe het uiterlijk is, dat het een man of vrouw, een oude of jonge ziel moet zijn, etc. Je maakt het dan tot het vinden van een speld in een hooiberg, zeker als de wensen steeds veranderen.

Of-

Waarom kun je maar niet dé liefde van je leven vinden? Wellicht omdat je een verkeerd beeld hebt van de gewenste relatie, dat bespaart je heel wat ellende wanneer de relatie een feit zou zijn. Waarom sterft een dierbare? Omdat het de tijd was voor zijn of haar Ziel om deze aarde te verlaten. Waarom moet iemand zo lijden? Eén van de vele redenen kan zijn om op een gegeven moment voor altijd het geluk te vinden!

Je weet niet wat bespaard is gebleven aangaande relaties of wat dan ook als je het wel had gehad!
Of misschien moet je er iets voor leren of doen dat je niet wilt…
Accepteer het zoals het is, meer kun je niet doen nml…al met al vond ik het leuk om wat te spitten in die website …
leerzaam ook wel, en daar hou ik wel van.

Hopelijk ook leerzaam voor jou, als lezer…

 

https://www.daishadewijs.nl/liefde-kent-vele-gezichten/

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥