...

16 oktober 2021

 

Mannen waar je hard voor weg moet rennen

Hoewel er veel geweldige mannen zijn, kunnen sommigen van hen bedrieglijk, kwetsend en onverschillig zijn. Het kan voor de hand liggen dat sommige mannen niet te vertrouwen zijn, maar veel van hen zijn moeilijker te begrijpen en te doorzien. Probeer weg te blijven bij mannen met deze ”kwaliteiten”:

(misschien geldt dit ook voor vrouwen?)

De criticus
Ze analyseren overdreven echt alles wat je doet. Hoe hard je het ook probeert, er zal altijd iets mis met je zijn en zij vinden het dus nodig  om je er continu op te wijzen. Onnodige kritiek is een belangrijke relatiebreker en zegt meer over de criticus dan over jou

The Melodramata
Deze mannen vinden het een heerlijke  noodzaak, om overmatig te reageren op iets. Ze zijn ofwel té enthousiast of té depressief. Als ze hun zin niet krijgen, zullen ze waarschijnlijk een driftbui krijgen totdat ze krijgen wat ze willen. Ze gedragen zich meer als kinderen dan als volwassenen, en om bij hun onvolwassenheid aanwezig te moeten zijn, zal je gek maken.

De Narcist
Ze kunnen nooit genoeg van zichzelf krijgen. Ze denken dat ze het beste zijn sinds het gesneden brood is uitgevonden, en ze zullen ervoor zorgen dat je dat ook echt wel  weet. Narcisme wordt beschouwd als een persoonlijkheidsstoornis en is giftig voor elke relatie, zelfs vriendschap. Tenzij je er maar om lacht.(tip)

De Kleffer
Ze moeten altijd bij je zijn, ongeacht wat je doet. Deze mannen hunkeren naar je aandacht, en je zou je misschien gesmoord kunnen voelen. Ze willen nooit van je zijde gaan en neigen er naar toch zeer asociaal te zijn. Het enige dat ze doen is je dwingen om bij hen thuis te blijven, en je zult ziek worden van hun saaie gevangenis.

Lees ook:   SHOCKING: MARK RUTTE GEEFT TOE: KLIMAATVERANDERING DRAAIT ALLEEN OM GELD

De pessimist
Het glas is altijd half leeg voor hen. Ze jammeren en klagen voortdurend en doen niets om hun problemen op te lossen. Ze zijn nooit tevreden en overdrijven over hoe ‘ellendig’ hun leven is. Pessimisten geven het op, om ergens in te geloven en kijken nooit naar alle verbazingwekkende mooie dingen die de wereld te bieden heeft, en slepen je mee naar beneden.

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten