web analytics
11:11

Zoon van actieheld Chuck Norris vergiftigd

Zoon van actieheld Chuck Norris vergiftigd

Stand The Wall: TRUNEWS EXCLUSIVE: Chuck Norris’ son poisoned at A...:

De zoon van actieheld Chuck Norris is verstrikt geraakt in iets dat veel wegheeft van een mysterieus complot. De 53-jarige Mike Norris zegt te zijn vergiftigd, als waarschuwing voor zijn nieuwe, controversiële film die hij onlangs uitbracht.

“Ik denk dat iemand mij heeft geprobeerd bang te maken en ik moet zeggen: dat is gelukt”, vertelt de acteur en filmmaker aan Radar Online. Mike is ervan overtuigd dat het gif een reactie is op zijn film Amerigeddon; een fictief verhaal over de Amerikaanse overheid.

De regisseur was in de bioscoop toen hij werd benaderd door een geheimzinnige man, die met zijn hand over Mike’s nek wreef. “Hij zag er totaal anders uit dan de rest van de aanwezigen”, vertelt de zoon van cultheld Chuck. “Iedereen droeg een korte broek en een t-shirt, terwijl hij gekleed was in een grijs pak. Zonder stropdas.”

Jeuk
De mysterieuze man nam uiteindelijk plaats naast Mike en legde zijn hand op zijn nek. “Het enige dat hij zei was: ‘Interessante film’. Toen ik mij omdraaide, was hij al weggelopen. Ik heb zijn gezicht dus niet kunnen zien.”

Volgens Mike kwamen de symptomen toen hij met de auto naar huis reed. “Ik had iets van: ‘dat is gek, mijn gezicht voelt vreemd aan’. Even later werd ik niet lekker en wist ik dat er iets aan de hand was. Mijn vrouw zei nog: ‘Zet de auto stil en neem je allergiepillen’. Toen ik thuis kwam voelde ik me verschrikkelijk en had ik vreselijke jeuk aan mijn gezicht.”

Lees ook:   Weer nieuwe drugs....

Golfballen
Die nacht werd Mike om half vier wakker. Zijn ogen waren opgezwollen en er kwam ‘pus uit iedere porie in zijn gezicht’. “Mijn lymfeklieren waren inmiddels even groot als golfballen. De dokter zei dat dit kwam door iets dat mijn nek had aangeraakt en zich vervolgens over mijn gezicht had verspreid.”
Het lijkt erop dat de 76-jarige Chuck het incident al zag aankomen: “Hij waarschuwde mij. Toen ik hem de film liet zien, zei mijn vader: ‘Wees voorzichtig’.”

Bodyguard
Mike heeft inmiddels een bodyguard in dienst genomen, die voor zijn bescherming moet zorgen wanneer hij de bioscoop bezoekt en die bovendien door Chuck is goedgekeurd.

“Het liefst had ik mijn vader ingehuurd”, besluit Mike. “Maar helaas kan ik hem niet betalen.”

https://www.telegraaf.nl/prive/26262299/__Zoon_van_actieheld_Chuck_Norris_vergiftigd__.html

Gerelateerde artikelen

Back to top button