web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Dalai Lama!

Dalai lama: ’Er zijn te veel vluchtelingen’

I'm going to get a lama for my farm so I can have baby lamas!!!!!!!<--that's an alpaca:

Er zijn te veel immigranten in Europa en het is niet de bedoeling dat Duitsland een Arabisch land wordt. Het zijn niet de uitspraken van een rechtse Duitse politicus, maar opmerkelijk genoeg die van de dalai lama, de geestelijk leider van de Tibetaanse boeddhisten.

„Als we in het gezicht van elke individuele vluchteling kijken, in het bijzonder dat van kinderen en vrouwen, voelen we hun leed. Een mens dat het goed heeft, heeft de verantwoordelijkheid om hen te helpen,” zei de geestelijke in een interview met de Duitse krant Frankfurter Allgemeine. „Maar aan de andere kant zijn het er ondertussen te veel. Duitsland mag geen Arabisch land worden. Duitsland is Duitsland. Het zijn er zo veel dat het in de praktijk moeilijk wordt.”

„Ook moreel gezien vind ik dat deze vluchtelingen slechts tijdelijk opgenomen moeten worden,” gaat hij verder. „Het doel moet zijn dat ze terug kunnen keren om hun eigen land weer te helpen opbouwen.”

De spiritueel leider had al langer gereserveerde opvattingen over de vluchtelingencrisis in Europa. In de zomer van 2015 had hij lovende woorden voor landen als Duitsland en Europa die hun deuren openzetten voor de vluchtelingen, maar tegelijkertijd merkte hij op dat er grenzen zijn aan de mogelijkheden om duizenden extra mensen op te nemen in een land.

Lees ook eens:   "Modieuze melkkoe"

In 2015 kwamen meer dan een miljoen vluchtelingen Europa binnen. De overgrote meerderheid trok na een oversteek met een bootje van mensensmokkelaars door naar noordelijke landen als Duitsland en Nederland.

https://www.telegraaf.nl/buitenland/25911499/__Dalai_lama___Te_veel_vluchtelingen___.html

Nou zie je nou wel, zelfs de Dalai Lama zegt het!

Ik vind het goed verwoord…voor een lama!

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥