web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Kraamvrouwen koorts in opmars?

Ben jij bevallen in juli of augustus? Dan willen we je van harte feliciteren! Voor een onderzoek naar kraamvrouwenkoorts zoeken we vrouwen die in juli of augustus zijn bevallen en in de periode rond de bevalling geen antibiotica hebben gekregen.
Deze zomer kregen namelijk opvallend veel vrouwen kraamvrouwenkoorts. Deze ziekte kan gevaarlijk zijn voor moeder en kind. Om dit in de toekomst te kunnen voorkomen, doen we onderzoek naar deze ziekte. We willen onderzoeken waarom sommige vrouwen wel kraamvrouwenkoorts kregen en sommigen niet en welke omstandigheden verschilden.
Door een korte vragenlijst in te vullen (5-10 minuten) kun je helpen met dit onderzoek.

Veel gestelde vragen:

Vraag:
Ik ben in juni/september 2018 bevallen. Mag ik ook mee doen?
Antwoord:
Om mee te kunnen doen met het onderzoek, moet je tussen 1 juli en 31 augustus 2018 zijn bevallen.

Vraag:
Ik had kraamvrouwenkoorts na de bevalling van mijn kind in 2017. Mag ik ook mee doen?
Antwoord:
Dank je wel dat je je ervaringen met kraamvrouwenkoorts wil delen. In dit onderzoek gaat het echter specifiek om vrouwen die tussen 1 juli en 31 augustus 2018 zijn bevallen en wel of geen kraamvrouwenkoorts kregen.

Vraag:
Ik ben in juli 2018 zonder problemen bevallen. Nu heb ik onlangs koorts gehad waarvoor ik antibiotica kreeg. Mag ik dan wel mee doen aan het onderzoek?
Antwoord:
Dan mag je zeker mee doen. Alleen als je binnen de eerste drie weken na de geboorte antibiotica kreeg, mag je niet meedoen.

Vraag:
Ik ben in augustus 2018 bevallen en had daarna koorts, maar ik weet niet zeker of dat kraamvrouwenkoorts was. Mag ik meedoen met het onderzoek?
Antwoord:
Dan mag je mee doen met het onderzoek. De vragen 2a t/m 2d gaan over koorts na de bevalling. Als je deze invult en verder klikt, lees je vanzelf of je tot de doelgroep behoort of niet. Je kunt bij deze vragen ook “weet ik niet” invullen.
Over het algemeen wordt kraamvrouwenkoorts in het ziekenhuis vastgesteld met een onderzoek naar de bacterie (groep A streptokok). Als dit niet is gebeurd, is de kans niet zo groot dat je kraamvrouwenkoorts had.

Lees ook eens:   Het ronde speldje met kleurtjes en de regeringen

Vraag:
Mijn kind werd met een keizersnede geboren. Mag ik nu wel mee doen?
Antwoord:
Ja, als je in juli of augustus 2018 bent bevallen -en dat mag ook met een keizersnede- dan kun je meedoen.

Vraag:
Het lukt me niet om iets op de juiste manier in te vullen / ik krijg een foutmelding?
Antwoord:
We hebben geprobeerd om alle onduidelijkheden en foutjes uit de vragenlijst te halen, maar het kan natuurlijk zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien. Wij stellen het op prijs als je ons daarover e-mailt, zodat we het kunnen aanpassen. Dat kan door te e-mailen naar: [email protected]

https://www.facebook.com/RIVMnl/posts/1892083634174956:0

Reacties…

Miss een link met het kinkhoest vaccin die zwangere nu aangeboden krijgen?

Jeeez, het end is zoek…
Vaccinaties aan zwangere vrouwen geven…
Luguber dit
Praat eens met vrouwen , die ongevaccineerde kinderen hebben
Die zijn veel gezonder

RIVM – Rijksinstituut voor Volksgezondheid en MilieuKraamvrouwenkoorts wordt veroorzaakt door een bacterie: een streptokok. Dit staat dus volledig los van een vaccinatie (en is off-topic bij dit bericht) Daarnaast is er met de kinkhoestvaccinatie voor zwangere vrouwen al jarenlange ervaring en blijkt uit onderzoek en evaluaties dat deze veilig is. ^KK

-ze kunnen zoveel zeggen. Het is in een gezond lichaam een virus spuiten en wie zegt dat daarom vrouwen niet vatbaarder worden voor andere dingen?

RIVM – Rijksinstituut voor Volksgezondheid en MilieuBeste Elizabeth, kritisch zijn is altijd goed! Bedankt voor je reactie. Diverse grootschalige onderzoeken lieten geen (geboorte)complicaties zien bij vrouwen die de vaccinatie hadden gekregen. Maar zoals gezegd staat die vaccinatie los van dit onderzoek. Overigens wordt kinkhoest veroorzaakt door de kinkhoestbacterie (Bordetella pertussis) en niet door een virus. Zoals beschreven in onze huisregels verwijderen we off-topic reacties. We staan je echter graag nog ter woord. Heb je nog vragen, mail die dan naar [email protected]

RIVM – Rijksinstituut voor Volksgezondheid en MilieuBeste allen. Met dit bericht nodigen wij onlangs bevallen vrouwen uit voor een onderzoek. Discussies over vaccinaties zijn off-topic en zullen worden verwijderd. ^KK

 

Dat KK is wel bizar ergens….
https://www.ad.nl/gezond/vraagtekens-rond-plotselinge-stijging-kraamvrouwenkoorts~a84db20c/

Welk onderzoek? Graag een link naar onderzoek dat specifiek heeft gekeken naar vaccinaties in zwangere vrouwen. En de mogelijke gevolgen voor ongeboren kind.

Lees ook eens:   Fox News Admits Government Using Lasers - Directed Energy Weapons

Nee u als RIVM claimt een onderzoek te hebben dat zwangere vrouwen en vaccinaties heeft onderzocht. Ik ken dat onderzoek niet en heb in jaren research nog nooit een onderzoek gezien dat gevolgen van vaccinatie tijdens zwangerschap bekijkt. Graag even linken. Na uw opmerkingen is het nameljk wel on topic!

Mijn vraag verwijderd? Nogmaals, welk onderzoek?

(Wakkere vrouwen gelukkig!)

dat onderzoek bestaat niet. Dat weten zij ook dondersgoed. Wat ze hebben is een zooi professoren en dokteren die op het farma betaallijstje staan. Deze medici gebruiken data om een opinie en/of hypothese op te stellen. Deze wordt dan aangenomen als het bewijs dat het veilig is. Onderzoeken die bewijzen dat er wel degelijk gevaren zijn worden niet gepubliceerd en dus niet serieus genomen. Maar een ding is zeker. Er is nooit een uitgebreid langdurig onderzoek geweest naar gevolgen van vaccinatie in zwangerschap dat kijkt naar de lange termijn gevolgen voor moeder en kind. Wat ze nu doen is de data van vaccinatie gebruiken als onderzoek. Ja iedereen die de prik krijgt is een proef konijn! En al deze data is gigantisch corrupt omdat dokteren en ziekenhuizen niet wordt geleerd om naar vaccinatie als een potentiële oorzaak te kijken van vele aandoeningen. Dit hele corrupte gebeuren gaat een keer uitkomen en dan is het misschien wel tijd dat een paar mensen bij het RIVM de doodstraf kunnen krijgen. Redelijk wat bloed aan hun handen.

Rivm, eerder in de berichten lees ik dat jullie het kinkhoestvaccin als een van de mogelijke oorzaken al bij voorbaat uitsluiten. Is dat de wijze waarop jullie wetenschappelijke studies doen? Zijn ook de onderzoeken naar het kinkhoestvaccin op deze wijze uitgevoerd?
Tijdens een studie wil je toch alle mogelijke oorzaken meenemen om tot een betrouwbare conclusie te komen, daarin mag je toch geen factoren uitsluiten?

Tja deden ze dat maar… hun werk

Altijd geleerd dat het met hygiëne te maken heeft. Je gaat toch niet preventief antibiotica geven zo komen er steeds meer resistente bacteriën.

Lees ook eens:   Egypte informatie

En onderschat de negatieve invloed van preventief antibiotica inzetten niet! De artsen beginnen nu langzaam aan in te zien dat vanaf de zwangerschap tot je 2e levensjaar je hele darmflora wordt bepaald. Uit ervaring kennen we persoonlijk de verwoestende gevolgen van wat dit met een kinderdarm doet.
Ons 2e kind kreeg preventief antibiotica vanwege mogelijk streptokok- b overdracht, bij de 3e wilden ze dit ook doen maar ik heb dit geweigerd. Wel had ik een infuus en had ik akkoord gegeven dat ze bij duidelijke signalen van een streptokok overdracht de AB mochten toe dienen maar niet preventief. Het bleek achteraf ook niet nodig te zijn.

Inderdaad! Vroeger in de 19de eeuw kregen vrouwen kraamvrouwenkoorts! Nu toch niet? Er gaat in ieder geval wat mis bij het steeds maar willen voorkomen van iets!

Je krijgt pas de antibiotica als je al ziek bent van de kraamvrouwenkoorst. Niet uit voorzorg…

Wàààt??? Kraamvrouwenkoorts heeft toch te maken met onhygiënische toestanden tijdens de bevalling??

(Slimme dames!)

Ik was thuis bevallen, geen probleem, alleen moest door subtotaal ruptuur naar het ziekenhuis. Ze wilden een infuus met antibiotica geven, deze heb ik geweigerd. Meteen infuus enz als je daar bent.

Denk dat het antibioticum = anti leven ..meer kwaad kan dan de koorts als je tenminste de kennis hebt hoe hier op voorbereid te zijn ..het is de bedoeling dat ons lichaam een immuun systeem opbouwt en niet dat medicatie dit doet

Ingevuld. Snap alleen niet wat lengte, gewicht en opleidingsniveau hiermee te maken hebben hoor. Dat is toch totaal niet relevant?

heeft puur met de hygiëne te maken. Handen wassen voor je n moeder ging onderzoeken. Vond men vroeger in eerste instantie belachelijk maar t aantal sterfgevallen daalde sterk

(viespeuken dus)

Wat leuk zeg, een nieuwe inenting op komst?

Zo worden we weer klaargestoomd voor de volgende vaccinatie.

Er zijn best nog wat wakkere mensen inmiddels…gelukkig..afgezien van sommigen die hun bevallingsdatum gaan opnoemen…damn!

🙂

Maar goed… vreemd verhaal weer!

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥