web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

“Vluchtelingen” nu ruim 90% economische migrant en Syrië

“Vluchtelingen” nu ruim 90% economische migrant
Gewoon weer eens een paar berichtjes aanhalen die de waanzin aantonen van wat we (de EU en Nederlandse politieke elite) nu eigenlijk precies aan het doen zijn. Als eerste, Elsevier rapporteert:

De toestroom van migranten naar Griekenland is de laatste twee weken sterk veranderd. Kwamen er amper nog oorlogsvluchtelingen naar het land, een steeds groter deel van de asielzoekers maakte de oversteek om economische redenen. Als Afghanen worden meegeteld als migranten – zij zijn niet zeker van een vluchtelingenstatus – is volgens de staatssecretaris negentig procent van de asielzoekers die onlangs naar Griekenland kwamen ‘economische migrant’. Tussen de asielzoekers zouden dus amper meer Syriërs zitten.

De eindeloze migrantenstroom heeft ondertussen dus niets meer met het ontvluchten van oorlog te maken. (Een oorlog waarin Nederland trouwens ook loopt te stoken.) Maar passen we het vluchtelingenbeleid daarop aan?
Diefstal

Vrijspreker in samenwerking met Nachthemel schrijft het boeiende betoog “Vluchtelingen in Gratisland” over de migrantencrisis:

Volgens de definitie van het Vluchtelingenverdrag van de Verenigde Naties uit 1951 is een vluchteling iemand die vervolging te vrezen heeft vanwege zijn ras, godsdienst of politieke overtuiging, of omdat hij/zij tot een bepaalde sociale groep behoort of een bepaalde nationaliteit heeft. Het recht op asiel werd eerder al vastgelegd in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens in 1948. Zo bepaalt Artikel 14 van dat verdrag: “Een ieder heeft het recht om in andere landen asiel te zoeken en te genieten tegen vervolging”.

Echte vluchtelingen hebben dus een soort van recht, en mits daar niet bewust misbruik van gemaakt wordt (zoals nu) is dat uiteraard een zeer prettig en sociaal recht. Maar nu komt het:

Toch kunnen en moeten de meeste vluchtelingen of asielzoekers juridisch tot ‘ongewenst vreemdeling’ worden verklaard. Volkomen legitiem. Bijvoorbeeld, nergens wordt het wettelijk recht genoemd om asiel te zoeken in andere landen om economische redenen. Laat staan een wettelijk recht op permanent verblijf vanwege die economische redenen. Daarenboven: indien de ‘vluchteling’ voornemens is om de eigen economische situatie te verbeteren door eigendom te stelen uit de zak van de ander, dan betreft het al helemaal geen vluchteling, zelfs geen ‘economische’. Dan betreft het niet anders dan een dief.

En zo positioneer je de discussie duidelijk even heel anders dan de overheid in al hun wijsheid doet – of beter: moet doen, want die heeft een uiteraard een opdracht gekregen. De politieke elite is werkelijk iedereen die zijn neus hier laat zien een permanente verblijfsvergunning aan het uitreiken, inclusief gratis uitkering, bijslag, onderdak, voedsel, zorg, wasmachine, TV, bankstel, dagbesteding, sport programma, etc. En dan mag je je hele familie ook nog legaal laten overvliegen onder de noemer hereniging. Wie wil dat nu niet, leven in … Gratisland!?

Het mag wat kosten: we kijken niet op een miljard meer of minder

En dat het niet over een paar migranten en paar verdwaalde euro’s gaat wordt snel duidelijk. Politalk schrijft in een geweldig leuk betoog:

Afgelopen week was het weer raak. De oppositie raakte over de rooie door een zoveelste rookgordijn van het kabinet. Dit keer ging het over de asielcijfers. Waarom had premier Rutte de prognose van 94.000 asielaanvragers verzwegen? Hij had het aantal van 58.000 op de mouw van de Tweede Kamerleden gespeld. Het is de specialiteit van Rutte 2: informatie aandikken, afzwakken of zelfs weglaten.

Het kabinet is weer keihard aan het liegen over de 58.000 (!) gratisland-migranten. Maar de realiteit geeft aan dat er nu al geprognosticeerd minstens 94.000 naar ons toe komen, en dat is vermoedelijk nog zeer laag geschat, het zal gemakkelijk 100.000 worden. Wel als het aan Jesse Klaver en GroenLinks ligt.

Als het aan Diederik Samsom en de PvdA ligt, gaan we die 100.000 migranten ophalen (ook gratis uiteraard) per vliegtuig uit Turkije!

Als het aan de PvdA ligt komt er snel een luchtbrug tussen Turkije en Europa om gedurende een maand ,,minimaal vierhonderd vluchtelingen per dag” over te brengen. De coalitiepartij wil dat premier Mark Rutte zich hiervoor inzet op de komende EU-Turkijetop in Brussel.

Misdaad loont voor de PvdA klaarblijkelijk. De paus is er duidelijk over, die noemt het maar eens een Arabische invasie en Nederland faciliteert hier weer al te graag! We staan immer weer vooraan om onszelf in de voet te schieten.

Maar dan, het Parool: “In de eerste twee maanden van dit jaar zijn er vanuit dat land [Turkije] al net zo veel vluchtelingen overgestoken naar Europa als in het eerste half jaar van 2015.” En bedenk dan: de stroom neemt nu de lente start uiteraard eerder nog toe dan af.

U heeft het vermoedelijk niet gemist:

De kosten voor de opvang van vluchtelingen lopen dit jaar op tot één à anderhalf miljard euro. Dat zegt minister Dijsselbloem. Het kabinet verwacht dat er 58.000 vluchtelingen naar Nederland komen, evenveel als vorig jaar.

Die anderhalf miljard Nederlandse belastingeuro (u betaalt ervoor) is dus geschat voor 58.000 economische migranten. De realiteit maakt de te verwachten kosten dus eerder 3 miljard, dan de 1.5 van Rutte. En dan is het vermoedelijk nog conservatief geschat. En zoals we weten, het betreft ondertussen een zeer winstgevende miljardenindustrie.

Wilt u dus nu even uw portemonnee trekken? U kunt in ieder geval een fijne belastingverhoging tegemoet zien in de loop van dit jaar, maar u krijgt er dan ook wel wat voor terug:

Weg met ons

En of dat nog niet genoeg is, zijn we ondertussen druk onszelf uit Nederland aan het verbannen, zo adopteren we maar wat graag de gewoonten van de migranten:

German swimming pool where two migrant sex attacks have been carried out says it has been forced to segregate men and women

Niet criminelen aanpakken of zelfs gewoon eens naar huis sturen. Nee, we moeten misdaad van migranten gewoon tolereren en onze samenleving daar op aanpassen. Geweldig plan! We passen ons aan, aan de gasten die zich misdragen. Migranten hebben immers altijd gelijk. Dichter bij huis ook trouwens, ook de Hema maakt een knieval voor de ongenode migranten:

De H van Hema staat sinds dit weekend niet meer voor Hollandsche, maar voor Halal. Dat is in ieder geval de ad-hoc-analyse van cultureel nationalistische Twitteraars na het zien van een foto met de term ‘verstopeieren’ boven een bak met Hema-chocolade-eitjes voor het paasfeest.

“Verstopeieren” … Zucht. Zie trouwens ook direct de toonzetting van de Volkskrant. De trend is duidelijk: Weg met ons, Nederland moet plaats maken voor de migranten, de migranten die zich weigeren aan te passen. U mag zich wel aanpassen, en dan wel op uw eigen kosten uiteraard. U moet zich u gewoon even aanpassen aan de ongenode en (helaas ook reeds aangetoond) misdragende gasten die zich beroepen op een recht dat ze feitelijk gewoon niet hebben en niet horen te krijgen. (Zie het betoog over Gratisland.)

De waanzin van de dag

Mochten we het gedrag van Turkije vreemd vinden, die de EU succesvol afperst voor miljarden en miljarden, toetredingsonderhandelingen én visumvrije toegang voor… nog meer economische migranten, terwijl het tegelijkertijd illegale mensenhandel stimuleert door hele migrantenstromen op bootjes te zetten en tegelijkertijd oorlog stookt in en met Syrië en Irak door (op z’n minst) ISIS te financieren en daar zelfs met eigen militairen op te treden…

Het toch al door de EU gehavende en onder de voet gelopen Griekenland kan al die vluchtelingen natuurlijk niet aan. Griekenland ziet een levendig toekomstbeeld voor zich als permanent kamp voor vluchtelingen, moet nu zelfs een noodtoestand afroepen. De chantage van Turkije loont duidelijk flink.

De EU zelf is er trouwens ook niet vies van. Heel vergelijkbaar als Turkije chanteert Frankrijk nu Engeland om bij de EU te blijven: Frankrijk dreigt vluchtelingen Calais naar UK te sturen als Brexit doorzet. Dat is duidelijk gemodelleerd naar succesvol voorbeeld van Turkije. Misdaad loont in de EU veel te veel.

Dat dit geheel waanzin is, mag duidelijk zijn. En centraal in die waanzin staat uiteraard steeds weer die ‘ever closer’ European Union. Recent weer in het nieuws met het dictaat dat het bewaken van interne grenzen zelfs verboden wordt per einde van het jaar. In Calais ging een gejuich op, kan ik u verzekeren. De EU faciliteert weer kundig de migranten, en moedigt ‘De Jungle’ aan te blijven zitten waar ze zitten en zich klaar te maken voor het gewenste (gratis uiteraard) overtochtje naar Engeland. Mogelijk gemaakt door de ongekozen EU keizer Juncker himself.

Ondertussen slaat de EU verder geen enkele deuk in het pakje gratis boter, het zijn bewust loze beloften. Een goed ontregeld Europa is immers gemakkelijker te overheersen. En het is uiteraard het enige doel van de EU: elke EU maatregel staat in het teken van het grijpen van meer macht. Zo ook deze migranten ‘crisis’. Zwitserland nam duidelijk een goed besluit onlangs.

Plan B

Er is gelukkig ondertussen ook een Plan B gecreëerd, dat goed beschreven wordt door Ander Europa. Het is duidelijk dat de huidige politieke elite van de EU geen rol van betekenis speelt in het opruimen van de rotzooi die ze heeft gecreëerd:

We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.
— Albert Einstein

We moeten nu zelfs de overheid aanklagen om gehoord te mogen worden…
Stop de waanzin: Stem Nee in April! Niet dat het wat uitmaakt voor de ‘toetreding’ van Oekraïne, de overheid zal de uitslag toch volledig gaan negeren. Dit is uiteraard wel je kans je mening eens te laten horen!

https://langleveeuropa.nl/2016/03/vluchtelingen-nu-ruim-90-economische-migrant/
(Lees die website maar eens door!)

Maar goed dan lees je gisteren dit!

Syriërs weer de straat op tegen Assad

Laatste update: 04 maart 2016 20:16

In delen van Syrië die in handen van opstandelingen zijn, zijn burgers vrijdag de straat op gegaan om te demonstreren tegen het regime van president Bashar al-Assad.
Onder het motto ‘De revolutie gaat door’ toonden de demonstranten dat zij na vijf jaar burgeroorlog nog steeds politieke verandering willen.

De demonstranten zwaaiden met de groen-wit-zwarte Syrische vlag van voor het Baath-tijdperk, die ook aan het begin van de opstand tegen Assad vaak te zien was.

Het was onmogelijk te bepalen welk percentage van de bevolking de demonstranten vertegenwoordigden. Maar veel demonstranten lieten via de telefoon of sms aan een verslaggever van The New York Times weten dat zij vastbesloten zijn tegen Assad te demonstreren zodra er maar even pauze is in de luchtaanvallen door de regeringsstrijdkrachten of hun Russische bondgenoten.

Video: Weer protest tegen Assad

https://www.nu.nl/syrie/4225184/syriers-weer-straat-assad.html

Oké stel we hebben hier een oorlog, want we willen Rutte niet meer…Ik kan me er iets bij voorstellen bij dat niet willen!
Maar goed, we moeten nog een jaar wachten en dan is hij eindelijk toedels!
Nog 1 jaar een zure rotte appel om doorheen te bijten dus.

In Syrië hebben ze blijkbaar liever oorlogen waarbij men alle huizen en steden kapot bombardeert!
Je zou een huis gekocht hebben hé?
Duhuh!
Ik zou denken laat die lul maar zitten, mijn leven en dat van mijn gezin en familie en vrienden is belangrijker…
Kun je zien hoe mega intelligent ze daar zijn!

Het is irritant gewoon en zoek het lekker uit verder, allemaal!

Wat als we hier die oorlog hadden, dan dachten wij wel beter na, om nog door te willen gaan  met oorlogen na jaren ellende!
Nee, dan is iets als in undercover beter, om via enzo iemand tzt te doen verdwijnen bv, maar dit toch zeker niet!!!
Maar goed Amerika aast op de olie, Amerika aast op Europa, die kan er ook nog wel bij en Amerika wil niet dat Europa rijker is dan Amerika…dus kochten vele Amerikaanse bedrijven de winkels op in ons land…
Ook zo lekker normaal om buitenlandse investeerders binnen te halen in ons land! NOT!
Dus vele bedrijven zijn inmiddels al flink naar de kloten!
Het gaat goed zo! Vooral zo doorgaan met de EU en het schoothondje spelen van Amerika!
Bedankt regering!- Je zou zulk jong grootgebracht hebben schamen hun ouders zich niet…?-
Voor jullie intense narcistische houding in jullie trieste levens, want in feite zijn het intens trieste mensen, zonder enig benul van mensenliefde, altruïsme, nadenken over ouderen, en hun oude dagen, terwijl zij het zelf straks goed zullen hebben hoop ik dat zij de verkeerde verzorgers zullen treffen die hen dan flink in hun luiers laten liggen en geen eten meer voeren…als dank dat deze regeringslieden hun grootouders zo misbruikt en mishandelt hebben!
Ik zou het doen!
Oh ja!
Zeker weten!

Men wil zelfs asielzoekers in de verloren V&D’s in ons land! NB!…Wat een grof schandalig beleid dit…
Lijkenpikkers… meer niet…
Ik wil me er niet aan ergeren maar het gebeurd toch wel…helaas

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥