web analytics

Genderneutraal plassen… zucht

Ook genderneutraal plassen op ministerie van Onderwijs

Op het ministerie van Onderwijs wordt maandag een toiletblok, dat nu nog een apart mannen- en vrouwentoilet is, omgetoverd tot genderneutrale wc. Minister Jet Bussemaker (Emancipatie) schroeft ’s ochtends eigenhandig een nieuw bordje op de muur.

Het genderneutrale toilet, waar zowel mannen als vrouwen gebruik kunnen maken, is daarmee de eerste van zijn soort binnen de Rijksoverheid. Vandaag besloot de gemeenteraad van Utrecht dat er binnenkort alleen maar genderneutrale wc’s in het stadhuis zullen zijn. Het ministerie heeft zich daardoor niet laten inspireren, haast een woordvoerder zich te zeggen. Hij kreeg vandaag de eerder bestelde nieuwe wc-bordjes al binnen

Bussemaker wil met het genderneutrale toilet ook een statement maken. In de Verenigde Staten werden juist wetten aangenomen die regelden dat transgenders ook na hun geslachtsverandering gebruik moeten maken van de wc van hun geboortegeslacht. Alleen een toiletblok op de begane grond in de Haagse Hoftoren, waar het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gevestigd is, wordt genderneutraal. Bij de rest blijven de man-/vrouwbordjes voorlopig gewoon hangen.

https://www.ad.nl/nieuws/ook-genderneutraal-plassen-op-ministerie-van-onderwijs~a8d43e98/

 photo Something_zpsm9iofsej.jpg

Maak er een Barbapapa van!
Dat gezeur over onzinnige zaken…
ben je omgebouwd, dan ga je naar de plee waar je heen moet als je omgebouwd bent…Jezus wat een idioot gedoe!
Hoewel ik niet zit te wachten op mannelijke giegelende vrouwgebouwden als Caitlyn Jenner in een dameswc…?

2576 AnGel-WinGs.nl

Lees ook:   Ziek van alles...

Gerelateerde artikelen

Back to top button