web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Ruit ingegooid bij vluchtelingen

Ruit ingegooid bij vluchtelingen in Steenbergen

9-11-15 – 23:36
Ismaeel: Blijkbaar houden ze hier niet van vluchtelingen

Bij de woning van Ismaeel Mohamed Hamid aan de Kruitweg in Steenbergen zijn maandagavond rond acht uur twee stenen door de ruit gegooid. De 35-jarige man, die oorspronkelijk uit Eritrea komt, zat samen met een vriendin en haar 15 maanden oude peuter in de woonkamer toen er twee bakstenen naar binnen werden gegooid.
Zijn televisie raakte zwaar beschadigd. “We zijn erg geschrokken. Ik begrijp niet waarom mensen zoiets doen. Ik weet ook niet wie het gedaan zou kunnen hebben. Ik ga met iedereen in de buurt goed om”, vertelt hij aan BN DeStem.

Hij is nog naar buiten gerend, maar zag niemand meer. Hamid, die drie jaar in Nederland woont en sinds 2014 in Steenbergen weet niet of hij nog wel in Steenbergen wil blijven wonen. “Dat is nu moeilijk te beslissen, maar ik denk dat ze in Steenbergen niet van asielzoekers houden.”

PvdA-fractievoorzitter Willem van den Berge en later ook burgemeester Joseph Vos spraken tijdens de raadsvergadering over vluchtelingen opvang hun afschuw uit over de aanval. Of er een direct verband is met de raadsbijeenkomst, is nog niet duidelijk. Van de dader ontbreekt elk spoor

Lees ook eens:   "Verborgen Corona-leed jongeren groot"

https://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4182509/2015/11/09/Ruit-ingegooid-bij-vluchtelingen-in-Steenbergen.dhtml

Ga even een ruitje ingooien in Den Haag…
Dat moet toch nog gerenoveerd worden en zij zorgen voor de ellende in ons land…!
Deze persoon dus niet.

Zul je net zien, die vuige journalisten een steen gooien, zodat ze eindelijk eens wat nieuws hebben… 😉

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥