web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

China heeft zojuist de wereld geschokt en het WEF zit in ECHTE problemen!

China heeft zojuist de wereld geschokt en de klimaatleugen van het WEF staat op het punt aan het licht te komen. China zegt dat de CO2-uitstoot zijn hoogtepunt heeft bereikt en naar verwachting binnen een jaar of twee zal afnemen. Het is vermeldenswaard dat de emissies van ontwikkelde landen doorgaans een piek bereiken en vervolgens afnemen naarmate de technologie in de industrie vordert.

Volgens het Internationaal Energieagentschap is China verantwoordelijk voor 60% van alle nieuwe zonne- en windenergie-installaties. China werkt ook aan minstens 21 kernreactoren om kernenergie uit te bouwen. China heeft als doel om in 2060 het netto nulpunt te bereiken. Het is de moeite waard om op te merken dat dit allemaal op een heel natuurlijke manier gebeurde. Geen enkele milieugroepering, activist of lobby kan de eer opeisen voor wat uit onderzoek is gebleken dat hoe dan ook zou gebeuren.

Lees ook:   Politici besteelt de mensen, pensioen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥