web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De Grieken!

Respect voor de Griek ! Brussel is a puppet on a string in een gigantisch spagaat. Griekenland een land met een helder verstand en een trots karakter die zich niet de les laat lezen door slappe eurofielen! Nu hoor ik u zeggen hoezo respect ze hebben nooit belasting betaald daar.

Weet u nog de tijd voordat het maffia apparaat daar in Brussel ons die euro door de strot duwde, we hoorde nooit wat over Griekenland, dat de mensen daar de belasting ontweken was een zorg voor de grieken niet daar buiten. NEE iedereen moest aan de euro en dat zou beter zijn voor elke Europeaan , nou niet dus….. sinds de komst van de euro zijn er alleen maar problemen en kunnen we die helemaal niet meer oplossen.

Lees verder:

https://www.stopdebankiers.eu/grieken-zijn-aan-het-dollen-met-die-slappe-eurofielen/

Hopelijk is het snel klaar met dit Brussels lof…
Weg met die euro!

 

Lees ook eens:   Caroline van der Plas over het Hoofdlijnenakkoord 'Hoop, lef en trots.'

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥