25 oktober 2020

 

Wil je nog wat Reiki…

Of hoe noemen ze het nu… rai ki?
LOL

Conciërge ontslagen om ontucht met leerling

APELDOORN –
Een conciërge van een middelbare school in Apeldoorn is ontslagen wegens ontucht met een leerling. De man pleegde de ontucht in juni vorig jaar tijdens een reikibehandeling die de conciërge gaf aan de jongen op de slaapkamer van de leerling.
Volgens De Stentor ging de broek van de jongen uit tijdens de behandeling en raakte de conciërge vervolgens zijn geslachtsdeel aan. De behandeling werd gegeven met toestemming van de ouders, maar de school wist van niets. De conciërge vocht het ontslag aan, maar inmiddels is het in hoger beroep bekrachtigd.

https://www.telegraaf.nl/binnenland/24392884/__Ontslag_concierge_na_ontucht__.html

Lees ook:   Griezelig,... verkrachtingen

Gerelateerde berichten