web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Wat komt na de transgender rage?

In de aflevering van afgelopen vrijdag van The Ezra Levant Show besprak Ezra wat er zal komen na de transgenderisme-rage. Het lijkt erop dat de trend van transgenderisme nog maar een paar jaar in de cultuur aanwezig is. Films over mannen die zich als vrouwen kleedden, zoals Tootsie of Mrs. Doubtfire, speelden het om te lachen. Maar toen veranderden de zaken in 2012 toen de American Psychiatric Association besloot dat transgenderisme niet langer als een psychische stoornis mocht worden beschouwd.

*Zuchtutuit* we AnGel-WinGs.nl

1  vinger en ‘men neemt de hele maatschappij mee… ‘

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥