Ongelukken overal pas aub op!!!!!

4 TIENERS OVERLEDEN BIJ CRASH VOL BUSJE

🙁 zo triest……

In het westen van Frankrijk zijn vannacht vier adolescenten om het leven gekomen toen de bestelwagen waarin ze van een feestje in het departement Morbihan terugkeerden, door een nog onbekende oorzaak van de weg raakte. Ze zaten met tien andere jongeren, allemaal minderjarigen, in de bestelwagen.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken, Bernard Cazeneuve, betuigde “in deze beproeving al zijn steun” aan de gezinnen van de slachtoffers, tussen de 15 en 17 jaar oud. De bestuurder van de bestelwagen, geboren in 1998, is één van de tien gewonden. Het voertuig, een Citroën Berlingo, was geleend.

Er zijn al “twee duidelijke oorzaken voor dit ongeval: rijden zonder rijbewijs en de overlading van het voertuig”, zei de adjunct-procureur van Vannes, Yann Le Bris op een persbriefing in Rohan, de gemeente waar het drama gebeurde. Geen enkele van de overlevenden, jongeren uit Rohan en omgeving, kon tot dusver verhoord worden vanwege hun toestand, aldus de magistraat. Preciseringen gaf hij daarover niet. Het ongeval gebeurde rond 1.30 uur op een recht stuk van de departementsweg 17.

 photo candle222444.gif

http://nieuws.vtm.be/buitenland/152604-4-tieners-overleden-bij-crash-vol-busje

Gerelateerde Berichten