22 januari 2021

 

Nog geen spoor van de twee broertjes…

Geen spoor van broertjes, zoektocht gaat morgen door

Vrijwilligers zijn tussen Doorn en Rhenen op zoek naar sporen van de kinderen © anp.
UPDATE Vrijwilligers hebben vandaag weer met man en macht gezocht naar de broertjes Ruben (9) en Julian (7) uit Zeist, maar net als de politie hebben ook zij de jongens niet kunnen vinden. Ze staakten hun zoektocht rond 19 uur en zullen die morgen voortzetten. Van de broertjes ontbreekt sinds maandagavond ieder spoor. Het is niet zeker of zij nog in leven zijn.
Zo’n 250 vrijwilligers zochten op vier plaatsen tussen Doorn en Rhenen (in de provincie Utrecht) naar sporen van de kinderen. Groepen van maximaal 50 personen zochten in een horizontale lijn met maximaal 5 meter afstand tussen twee mensen naar sporen van de broers.

De jongens zaten maandagavond nog in de auto bij hun 38-jarige vader, toen die benzine tankte in Neerbeek in Nederlands-Limburg. De politie beschikt over videobeelden van de rijdende auto in de vroege dinsdagochtend, maar het is onduidelijk of de kinderen toen nog in de auto zaten. De auto en het lichaam van de vader, die zelfmoord pleegde, zijn dinsdagmorgen rond 8 uur gevonden in de bossen bij het Doornse Gat.

Morgen zullen zo’n 450 mensen, onder wie vrijwilligers van de politie, vanaf 11 uur speuren in de bossen in de buurt van het Doornse Gat. Dat staat op de Facebook-pagina van het burgerinitiatief.

Vandaag doorzochten zo’n 250 mensen de bossen. De organisatie bedankt deze mensen op Facebook. “Iedereen die de afgelopen dagen zo geweldig zijn of haar best heeft gedaan, dank! We hopen dat we morgen weer zo’n fantastische groep mensen bij elkaar hebben als vandaag.”

Lees ook:   'Persoon onder trein geduwd na ruzie in Wijchen'


De politie vind het maar niks, stel mensen halen sporen weg oid dankzij hun goedkope lanterfanter schoenen in dat intens grote bos?
Wees blij dat er zo gezocht wordt door mensen met een goed hart!

De vader, als hij zichzelf wat wil aan doen, moet hij zelf weten, maar waarom een ander meesleuren in dit drama, en die anderen zijn in dit geval, gruwelijk genoeg ook nog zijn eigen kinderen.

Wat dacht hij nu eigenlijk, als hij ze iets heeft aangedaan?
Gezellig we gaan dan hand in hand samen door de hemelpoort?

Anderzijds las ik dit artikel
waarbij je ook gaat nadenken over opzet oid…
Maar goed…
dat artikel wil ik liever niet eens over nadenken zo gruwelijk!!!!!!!
Dat zoiets bestaat!!!!!!!!

 

LINK ARTIKEL

Gerelateerde berichten