web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & Psyche

Mensen pas op je kinderen! Geld zorgt ervoor dat mensen hun kinderen kwijtraken!!!

Als je kind van je wordt afgenomen is dat één van de meest wrede dingen die kunnen gebeuren in het leven van een ouder.

Dat is precies wat steeds vaker gebeurt, niet alleen in ons land, maar ook in die om ons heen.

 

In Nederland wordt het stelen van kinderen uitgevoerd door bureau Jeugdzorg. Zoals GeenStijl het ooit wist uit te drukken, “Jeugdzorg heeft harder kinderen nodig dan een dealer zijn junks”.

Om een indruk te krijgen wat er gebeurt tijdens zo’n Jeugdzorg razzia hebben we de volgende video geplaatst. Hartverscheurend krijsende kinderen die bij hun mama willen blijven worden onder het toeziend oog van de ‘altijd behulpzame’ politie weggesjouwd alsof het een buit betreft.

Weggehaald uit hun eigen huis. Een plek die misschien niet ideaal is, maar waar ze wel bij hun natuurlijke vader en/of moeder zijn. Ouders die volkomen machteloos staan tegen de overheid en rechtbankbevelen.

Alles voor het welzijn van de kinderen? Wat steeds vaker gebeurt is een gelegaliseerde roof van kinderen. Er duiken steeds meer verhalen op waar ouders vertellen hoe ze door valse rechtbankuitspraken hun kinderen kwijtraken. Spartelend en schreeuwend worden ze afgevoerd naar een onbekende bestemming.

In Nederland is het erg, maar in Engeland kunnen ze er ook wat van. Daar is sinds 2008 het aantal kinderen dat bij hun ouders wordt weggehaald meer dan verdubbeld. Daar praten we over 250 kinderen per week die in busjes worden afgevoerd.

Er hoeft in principe niet eens wat aan de hand te zijn om je kind kwijt te raken. Een ongeluk krijgen als alleenstaande moeder waardoor je tijdelijk uit de running bent, is al voldoende.

Lees ook eens:   Laat jij je vaccineren zg doet iedereen dat zegt de media maar dat is dus niet waar!!!!!

Amy Lillian kreeg in augustus 2012 een ernstig ongeval. Ze viel van de rotsen en kwam dertig meter lager terecht. Ze heeft het gelukkig overleefd, maar kwam zwaargewond in het ziekenhuis terecht met ondermeer zware hoofdwonden. Haar zoontje werd opgevangen door haar 21-jarige dochter die volgens de politie heel goed op het kind paste. Het jochie zag er goed en weldoorvoed uit en zij zagen geen enkele aanleiding om deze situatie niet zo te laten. De Engelse Jeugdzorg echter dacht daar heel anders over.

Enkele dagen na haar ongeluk, terwijl Amy zwaar verdoofd van de morfine in het ziekenhuis lag, kreeg ze bezoek van Jeugdzorg die haar mededeelde dat ze haar zoontje gingen weghalen bij zijn oudere zus.

Wanneer ze eenmaal voldoende hersteld is ontdekt Amy iets dat de meeste ouders ontdekken; je krijgt je kind niet terug. Regelmatig terugkerende klachten in al dit soort zaken, zowel in Nederland als in Engeland, worden gekenmerkt door termen als “valse verklaringen” en “corrupte rechtbanken”. Rechtbankvonnissen waar geen enkel zinnig denkend mens an begrijpt hoe die tot stand zijn gekomen.

Wat er om ons heen gebeurt heeft niets te maken met het welzijn van kinderen. Het kan te maken hebben met het halen van “targets”. In Engeland gaat het over een budget van voor zover ons bekend 600 miljoen Euro per jaar voor Jeugdzorg en wordt alleen uitgekeerd als er ook voldoende kinderen worden gescoord. In Nederland zal het niet anders zijn.

Of het kan te maken hebben met het grotere plan, waarbij het (traditionele) gezin dient te verdwijnen zodat in de nu snel naderbij komende Europese superstaat kinderen vanaf een zeer jeugdige leeftijd onder controle staan en opgevoed worden door de overheid. Over het hoge percentage (sexueel)misbruik in de sector nog maar niet te spreken.

Lees ook eens:   Oekraïne think about it

 

 

https://www.niburu.co

————

Ook Rusland spreekt hier schande van!

Lees ook https://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/

En huiver…en pas op je kids…
Het gaat hierbij niet om echte zorgen om de kinderen, maar om geld dat verdiend wordt dankzij je kinderen!
Fraude dus.
Misbruik, gezinnen kapot maken. Bij de mensen waar men zou moeten zijn komt men dus niet.
Vaak omdat ze bang zijn, ze zoeken gemakkelijke slachtoffers, alleenstaande ouders bv.
Mensen die vriendelijk zijn en blijven, maar waar echt iets aan de hand is, komen ze niet of doen ze weinig.

Handelswijze Jeugdzorg Nederland getoond in Rusland

https://www.facebook.com/l/VAQFlYAQXAQFPlMaG9ia1L6gm7sKzvMoj7HJlUPc5QuxEZg/youtu.be/Gm4sLNhcA8Y

Naam video:
Jeugdzorg fascisme in Nederland

In Rusland werd er tijdens een grote bijeenkomst over opvoeding in het Kremlin, de Nederlandse Culemborg zaak besproken. Hierbij werden twee Russische kinderen op een onmenselijke manier uit hun huis gesleurd door politie en Jeugdzorg Gelderland. Jeugdzorg Gelderland kon de publiciteit, rond de zaak die inmiddels bekend staat onder de naam de Culemborg-razzia niet meer aan en dumpte het dossier, zonder tussenkomst van een rechter bij het Leger des Heils. Het was overigens de zoveelste keer dat Jeugdzorg met haar onrechtmatig handelen, er ter zitting er gewoon mee weg kwam. Het zoveelste voorbeeld waaruit blijkt dat Jeugdzorg de kinderrechters in haar zak heeft. De kinderen wordt in de instelling verboden Russisch met elkaar te spreken. De familie informeerde Jeugdzorg Dark horse dat de kinderen al veel woorden van hun moedertaal niet meer kennen.16 februari 2013:Het is al bijna een jaar geleden dat de beelden van de uithuisplaatsing van het broertje en zusje van Ija in de stijlloze mailbox zaten. Topic na rechtszaak na nógeen uithuisplaatsing na overplaatsing volgde. De kinderen zijn inmiddels gedumpt door Jeugdzorg: sinds enkele maanden staan ze onder toezicht van het Leger des Heils. Blijkbaar konden ze zich Ilja niet langer van het lijf houden, en zelfs de rechter heeft afgelopen week voor het eerst met een bestraffende vinger naar Bureau Jeugdzorg Gelderland gewezen.

Lees ook eens:   "Ze stoppen het nu in ALLES"

Ook Ilja knokt door: volgende week woensdag (20 februari 2013) leest hij namens zijn moeder een statement voor in Brussel, bij de EU. Zie agendapunt 13. Zelfs in een zaal van het Kremlin is de zaak al aan bod gekomen, zoals te zien is in de video hierboven. Tijdens een live op Russische TV uitgezonden topconferentie over ouderschap en opvoeding, die werd bijgewoond door president Poetin, werd met vrees gesproken over jeugdzorgsystemen in Europa die Rusland dreigen te bereiken. Vanaf minuut 5 in bovenstaande video komt ons eigen Hollandse Bureautje Jeugdzorg Gelderland aan bod. Op 6’35 worden zelfs de razzia-beelden van vorig jaar vertoond. Russen die bang zijn voor Sovjet-toestanden: je hebt geen ondertitels nodig om die beeldspraak te kunnen verstaan.

https://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2013/02/russen-vrezen-sovjetpraktijken.html

Geplaatst door Sven Snijer 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥