web analytics

Nieuwe kopschoppers alert

De Brabantse politie heeft vanavond weer schokkende beelden getoond van een zware mishandeling, deze keer in het uitgaansleven van Oosterhout. Op de beelden is te zien hoe ten minste vijf verdachten een 25-jarige jongeman in een drukke uitgaanstraat slaan en schoppen en hem bewusteloos achterlaten. Veel mensen kijken toe zonder in te grijpen.

media l 1543202 AnGel-WinGs.nl© Bureau Brabant.

De mishandeling vond plaats op zaterdagochtend 19 januari.

De politie hoopt dat kijkers de geweldplegers herkennen en de politie helpen met de opsporing van de daders. Afgelopen weekeinde hebben agenten en portiers flyers in het uitgaansgebied van Oosterhout uitgedeeld om de stappers te wijzen op de uitzending in het regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant.

Vergelijkbare beelden van een mishandeling in Eindhoven veroorzaakten vorige maand massale verontwaardiging en een heksenjacht op de daders.

 

——————

Wat een achterlijk volk,…en is er niemand die eventjes 112 kan bellen?

Lees ook:   Iemand negeren: een bedekte vorm van psychologische mishandeling

Gerelateerde artikelen

Back to top button