web analytics

Ook een muis heeft een ziel

Schokkend voor sommigen!

Kijk bij 0.40 dan zie je hoe de ziel van die muis het lijfje verlaat.

Vreselijke video… bah wat zielig, die arme muis!
Of je mept hem meteen dood, of je bevrijdt hem later in een bos, dit is echt wreed…arme dier, maar ook hier zie je die muis heeft dus ook een ziel!


40 is precies waar de muis stopt met trillen en de griezeligheid gebeurt! * Oké, hier is het verhaal. Een vriend van een goede vriend heeft dit gefilmd. Hij heeft een enorm muizenprobleem in huis en zet deze muizenval in zijn garage. Hij besloot het te filmen (een verknoeid gevoel voor humor denk ik) terwijl hij in de buurt aan zijn auto werkte. Niet lang na het filmen hoorde hij het afgaan. Hij heeft een hap. Dit is wat er op de video stond. Alles zag er normaal uit. Hij vond het niet leuk om de muis te zien sterven en was van plan de video te verwijderen. Toen zag hij iets raars en griezeligs direct nadat de muis ophield met trillen. Je kunt precies rond de: 41 seconden markering zien dat een kleine witte bol uit de muis omhoog schiet en uit het zicht van de camera verdwijnt. Heel eng. Ik kan je met 100% zekerheid vertellen dat de persoon die deze film maakt geen tijd of kennis heeft om zoiets als dit te vervalsen en ik heb het gewoon van zijn Facebook-pagina bewaard. Niets meer niets minder.

Lees ook:   Vrouw sterft bij bevalling; Het antwoord getoond op de grootste vraag van het leven (BDE)

Gerelateerde artikelen

Back to top button