...

04 december 2021

 

Overleden Tim troost broers door autoradio

Ruud en Marc verliezen in 2015 hun broertje Tim aan de gevolgen van een hersentumor. Na de herdenking krijgt het gezin zo’n duidelijk teken dat ze er niet aan twijfelen dat Tim voor de laatste keer bij hun is.

Een onverklaarbare gebeurtenis, een spontane genezing of een teken van een overledene. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, blijkt uit een groot onderzoek onder 2000 Nederlanders van KRO-NCRV, Museum Catharijneconvent en Motivaction. Bijna negen miljoen mensen geloven erin en een op de vijf heeft een wonderbaarlijke gebeurtenis meegemaakt! Wonderen gebeuren dus vaak, maar er over praten voelt bijna als een coming out. Want wie durft anno 2020 te beweren dat ie een wonder heeft meegemaakt?

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Tarot Lenormand Cursus

Gerelateerde berichten