web analytics
...

Hoe weet je dat overledenen contact met je zoeken?

De dood is slechts een doorgang naar een ander rijk. Hoe pijnlijk het ook lijkt, als je eenmaal daar bent, kom je in een hele nieuwe wereld.

Een wereld die altijd in contact staat met de onze. Echter, tijdens Halloween en andere sabbats en esbats, zegt men , verdunt de Sluier tussen de sferen.

Welke tekenen zien we, wanneer een overleden geliefde probeert contact te maken.

Tekenen dat een overleden geliefde probeert contact met u op te nemen
Een echte Necromancer, zoals die in het oude Griekenland, kende de tekenen wanneer een geest in de buurt is en een contact probeert te leggen. De Grieken beschouwden Necromantie als de heilige plicht van de Priesters en Priesteressen van de Heer en de Vrouwe van de Onderwereld – de Machtige Hades (broer van Zeus en Poseidon) en de Betoverende Persephone. Necromantie werd uitgevoerd onder leiding van het priesterschap en veel mensen namen deel aan dat soort ceremonies. Oude Grieken bezochten de tempels van Hades en Persephone om enige leiding te krijgen door de geesten van de doden.

Zoek je ook wel eens leiding bv van  je overleden voorouders? Dan zijn misschien de volgende tekens bedoeld om u wat advies te geven …

1. Een overleden geliefde verscheen in dromen
Een van de meest voorkomende manieren, een overleden geliefde probeert contact met ons op te nemen via onze dromen. Wanneer we dromen, zijn onze magische krachten en zintuigen krachtig en minder aards. Daarom kunnen we ze gemakkelijker ‘voelen’ en met hen communiceren. Deze dromen zijn vaak ook erg duidelijk.

Bovendien, als we in de slaapstand staan, hebben we waarschijnlijk een astrale projectie, de meeste mensen treden uit tijdens hun slaap en dan ontmoeten we deze overleden dierbaren. Wanneer we terugkeren van het astrale rijk, voelt het als een droom en is de ervaring wazig. Niettemin is het waarschijnlijk authentiek.

2. Lampen en kaarsen die flikkeren
Een van de meest voorkomende voorbeelden van een contact met een geest is het zien van  lichtbronnen die flikkeren. Wanneer een overleden geliefde dicht bij is – of eerlijk gezegd elke andere geest – kruist hun energieveld de energiematrix om ons heen. Licht is een van de puurste vormen van licht en wordt gemakkelijk beïnvloed door de geesten.

Lees ook:   Karma en relaties

3. Elektronische apparaten die plots opnieuw opstarten (zonder prompt)
Op grotere schaal, maar om precies dezelfde reden, kan een geest / geest met een sterk energieveld gemakkelijk communiceren met onze gadgets en het gedrag beïnvloeden. Het is verbazingwekkend hoe ze de elektronische apparaten kunnen beïnvloeden, alsof ze een eigen wil hebben.

Je kunt vaak en  meestal problemen met je elektronische apparaten krijgen. Vooral wanneer iemand boze geesten uitdrijft, moeten ze regelmatig nieuwe mobiele telefoons, laptops kopen … enz. Als deze problemen normaal zijn geworden in je omgeving, denk dan aan geesten.

4. Je snuift hun geur op – je ruikt ze !
Je zou kunnen denken waarom zie ik ze niet? Welnu, uw overleden geliefde is gemakkelijker in het zijn / haar geur achterlaten, want geur is het oudst herkenbare aan iemand. Bovendien wordt het geurpunt in onze hersenen geplaatst in het oudste deel van onze hersenen. Dat is waarom het makkelijker te ruiken is dan ze te zien. Je kunt hun veelgedragen parfum ruiken of bv een sigaren geur als iemand vaak sigaren rookte, of een maaltijd die zij liefhadden, de geur van hun kleding etc.

5. Klokken die stoppen
De klokken – regulier of elektronisch – stoppen / bevriezen. Soms is het nog vreemder. Er zijn veel mensen die vermelden dat klokken bevriezen op het moment van overlijden van de overleden geliefde. Er zijn zelfs meldingen  dat klokken bevriezen op een tijdstip dat op een vreemde manier informatie geeft.  Bijvoorbeeld een klok die bevriest op 05.12, de verjaardag van de overleden geliefde.

De klokken kunnen ook willekeurig vastlopen of nummers herhalen, in een poging een bericht te geven. Kijk hier voor naar berichten van herhalende nummers.

Lees ook:   Arts beschreef de stadia van overlijden aan de hand van de woorden van de patiënten die hij redde

6. Het opvangen van een lied
Is er een liedje dat je herinnert aan deze specifieke overleden geliefde? Is het nu logisch dat ditzelfde nummer op dezelfde radiozender blijft spelen of wanneer? Deze eindeloze mogelijkheden zijn een van hun favoriete onderwerpen.

Op dezelfde manier verschijnen er andere patronen die kunnen worden gekoppeld aan je overleden geliefde.

7. Vlinders en Libellen
Deze worden als veel voorkomende voortekenen beschouwd wanneer een overleden geliefde in de buurt is. Beide dieren zijn ook verbonden met de feeën en de geestenwereld. Als het gebeurt dat je  vlinders of libellen vrij vaak te zien krijgt, dan vraagt ​​een geest die dicht bij je is je aandacht. Zou je op de een of andere manier kunnen helpen? Lees hier meer over dieren en voortekens.

8. Zwarte veren
De legende gaat dat als je toevallig een zwarte veer vindt, het een kosmisch teken is dat een overleden geliefdedichtbij je is. Met andere woorden, het is een teken dat je niet alleen bent. Er is eigenlijk een kleurcode voor veren gevonden. De zwarte wordt bijna altijd geassocieerd met de geest van een voorouder.

9. Plotselinge verandering van temperatuur – Kleine verschuivingen van lucht
De energievelden van de geesten kunnen een aantal anomalieën veroorzaken rond het gebied waar ze aanwezig zijn. Het is heel gewoon om een ​​briesje te voelen wanneer een geest in de buurt is. Ook kun je voelen dat de temperatuur plotseling is gedaald en dat is ook te wijten aan de aanwezigheid van een geest. Dit gebeurt omdat de geesten van de overledenen gebrek aan chi hebben – de vitale energie. Dus wanneer ze verschijnen, laten ze automatisch de chi om hen heen leeglopen. Dit is waarom we niet veel tijd moeten doorbrengen rond begraafplaatsen of spookhuizen. Want als we dat doen, zullen onze energieniveaus – chi – uiteindelijk uitgeput raken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!