web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

‘Er zijn geen levens gered’ door COVID-19-vaccins, schatten wetenschappers.

‘Er zijn geen levens gered’ door COVID-19-vaccins, schatten wetenschappers. Toen het aantal sterfgevallen duidelijk toenam, merkten ze bij nader onderzoek dat de overtollige sterfgevallen samenvielen met de timing van de uitrol van het #COVID19- vaccinprogramma .
‘Er zijn geen levens gered’ door COVID-19-vaccins, schatten wetenschappers Toen het aantal sterfgevallen duidelijk toenam, merkten ze bij nader onderzoek dat de extra sterfgevallen samenvielen met de timing van de uitrol van het #COVID19 vaccinprogramma.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥