web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkSpiritueel

Wetenschappers KUNNEN NIET verklaren waarom deze audio mensen geneest! 111Hz • Binaurale beats

Deze track is gemaakt met behulp van onze Quantum Miracle Healing Formula-frequentie. Dit maakt deze audio zeer krachtig en uiterst effectief in het helpen en genezen, het geheim is de mix van deze hertz in combinatie met een van onze verbluffende harmonieuze binaurale tonen die zich prachtig leent om de perfecte hersenverbeterende soundtrack uit te voeren.

Bevindingen van MRI-scans suggereren dat de hersenen bij precies 111 Hz de prefrontale cortex uitschakelen, het taalcentrum deactiveren en tijdelijk overschakelen van links naar rechts dominantie, die verantwoordelijk is voor intuïtie, creativiteit, holistische verwerking, het opwekken van een staat van meditatie of een trance. Er zijn een aantal megalithische vindplaatsen en oude tempels die allemaal specifieke frequenties resoneren, waarvan sommige de 111hz belichamen, waaronder: “Het Maltese Hypogeum is een tempel die tussen 3600 en 2500 v. Chr. uit de rots is gehouwen en die zo’n 500 m2 beslaat, waarbij de laagste kamer zich ongeveer 11 meter onder de grond bevindt, een weerspiegeling van tempels boven de grond die de oudste vrijstaande gebouwen op aarde zijn.

Tests die het geluid in de Orakelkamer in het Hypogeum analyseerden, bleken overeen te komen met hetzelfde resonantiepatroon bij een frequentie van 111 Hz”. Je hersenen produceren deze golven als je niet te hard op iets in het bijzonder focust. Wat je ook doet, je voelt je waarschijnlijk relatief kalm en ontspannen. Deze golven meten 111 Hz. Hier zijn enkele opmerkingen van luisteraars die deze frequentie hoorden:

Lees ook eens:  Steeds meer lichamelijke problemen en ziekten door modern Voedsel

“Mijn lichaam was nog meer ontspannen. Ik vind dit geweldig!”

“Ik hou echt van het geluid en ‘gevoel’ van deze frequentie. Lijkt diep te gaan.”

“Ik voelde overal tintelingen, zoals wanneer je te lang op de benen zit.

Ik ging diep en kwam langzaam terug.”

“Voelde tintelingen waar het lichaam problemen had.” “Snel in een diepere staat gevallen.”

“Zwevende/zwevende/tintelende sensaties – wauw!”

“Ervaring was veel krachtiger. Veel tranen achteraf – grote emotionele ontlading.”

“Ik had het gevoel dat ik in een wieg lag, zachtjes heen en weer wiegend, en toen ging ik naar een plaats van diepe vrede. Kwam naar buiten met een enorme grijns en lach.

“Het geluid vervaagde in en uit naarmate ik dieper in een gefocuste staat ging. Het lijkt erop dat de genezing werd versterkt.

“Meer afstandelijk dan normaal! Zacht, pluizig, gebufferd gevoel overal om me heen, zoals een diepe massage of een lang, heet bad.

“Zet me in een totaal andere realiteit. Ik wilde niet weggaan.”

“Dieper en sneller naar vrije ruimte. Veel sneller afgelopen dan verwacht. Wilde niet dat het ophield. ”

Voor het beste resultaat raden we aan om één keer per dag minimaal 30 minuten naar dit nummer te luisteren. Ondanks dat er lopende onderzoeken zijn – we vertrouwen op feedback van JOU – onze luisteraars op dit kanaal om voldoende gegevens samen te werken, dus laat je feedback achter in het commentaargedeelte hieronder.

Lees ook eens:  Boek GEZONDHEID EN MERIDIANEN

#111hz #DivineSound #BodyTingling

Luister zoveel of zo weinig naar dit nummer als je je prettig voelt, zittend of liggend in een vaste houding. We raden altijd aan om een ​​koptelefoon te gebruiken voor een optimaal resultaat; dit is echter niet altijd essentieel. Let op: Raadpleeg ALTIJD eerst uw huisarts voordat u medische problemen (waaronder depressie, angst, slaapstoornissen, fobieën of andere cognitieve – of lichamelijk gerelateerde ziekten) probeert te genezen met een alternatief. ~ Peace & Love ~ © ‖ ℗ Meditatiestaat

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥