web analytics
...
Gezondheid & Uiterlijk

COVID-19: overwegingen omtrent het vaccineren

Veel mensen vragen zich af of men zich wilt laten vaccineren of niet, los van een eventuele vaccinatieplicht in Nederland. Het zou de vrije keuze van elk individu moeten zijn om een overweging te maken een corona vaccinatie te ontvangen, maar voor deze overweging heeft het individu inzicht nodig in wat een vaccinatie inhoudt en wat de gevolgen van het wel of niet-vaccineren zijn. Als we de officiële cijfers van het RIVM, de farmaceutische industrie en de WHO analyseren en deze stellen tegenover de winst die we kunnen behalen door een omvangrijk vaccinatieprogramma, dan komt de vraag naar de noodzaak tot vaccineren van een zeer grote groep mensen duidelijk naar voren.

Mieke Mosmuller

De kans dat je Covid 19 krijgt is maar 8 op de 1000

De PCR test werkt niet…
Waarom zijn  er dan zoveel besmettingen?
Opzettelijke cijfers? Foute uitslagen van de test die niet werkt uiteraard! Handig om je achter te verschuilen later…
Dus waarom vaccineren…omdat ze aan jou verdienen!

 

avast

Lees ook:   Psychiatrie industrie des doods...

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept