web analytics

Supermarkten: ‘voorlopig’ geen krekelmeel in etenswaren

Pffieuw opgelucht kijkt.

https://nieuws.nl/economie/20230124/supermarkten-voorlopig-geen-krekelmeel-in-etenswaren/

En maak van dat voorlopig maar nooit aub!

Er is veel discussie over of insecten gezond zijn om te eten. Hoewel er studies zijn die beweren dat het eten van insecten voordelen zoals een hoog gehalte aan eiwitten en mineralen heeft, hebben andere studies aangetoond dat insecten een verhoogd risico kunnen hebben op infecties en allergieën. Een gezonde levensstijl bevat een uitgebalanceerd, divers dieet en het is belangrijk om de potentiële risico’s in ogenschouw te nemen als je besluit om insecten te eten.

Lees ook:   Kabinet wil ‘korte klap’: horeca en winkels dicht om 19:00 uur, thuis nog maximaal 4 gasten

Gerelateerde artikelen

Back to top button