web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Britten krijgen £ 300 boete voor het verbranden van hout om warm te blijven

De Britse regering heeft de lokale autoriteiten opgedragen hard op te treden tegen mensen die houtkachels gebruiken om warm te blijven, met boetes van £ 300 of mogelijk strafrechtelijke vervolging voor degenen die voortdurend weigeren zich te houden aan de klimaatdictaten van de staat. Te midden van de energiecrisis in Groot-Brittannië, die grotendeels tot bloei kwam als gevolg van de obsessie van de door de Conservatieve Partij geleide regeringen gedurende de afgelopen tien jaar met het implementeren van een globalistisch groen agendabeleid, terwijl ze weigerden gebruik te maken van de betrouwbaardere natuurlijke hulpbronnen van het land, zoals natuurlijke gas is het gebruik van houtkachels enorm gestegen.

Nu hebben de lokale autoriteiten van de regering in Westminster te horen gekregen dat ze de milieuwet van 2021 moeten gebruiken om ter plaatse boetes van £ 175 tot £ 300 op te leggen aan degenen die houtkachels gebruiken die niet voldoen aan de staatsnormen voor luchtverontreiniging,  The Times of London  gemeld.

Gemeenteraden kregen ook te horen dat degenen die voortdurend de codes overtreden, ook strafrechtelijke vervolging kunnen instellen die burgers kan opleveren met een strafblad en boetes van £ 5.000 en een extra £ 2.500 voor elke extra dag dat ze hout gebruiken om hun huizen te verwarmen .
In de afgelopen zes jaar hebben gemeenten in Engeland slechts 17 boetes uitgedeeld aan mensen voor het verbranden van hout, hoewel ze meer dan 18.000 klachten van medeburgers hebben ontvangen.

Lees ook eens:   Wijk in Ede ongerust

Minister van Milieu Thérèse Coffey, die de leiding heeft over het hardhandig optreden, beweerde dat ze wil dat de regering een “opvoedkundige benadering” hanteert met betrekking tot kwesties rond oudere kachels en het verbranden van nat hout. Ze zei: “We willen dat mensen het juiste doen.”

Bron

 

Dus die smurfen die de EU enzo beheersen…
Die plenty verdienen en met hun smerige behind op pluche zitten, gaan een beetje oordelen over de Russen en zeggen dat wij!…
WIJ die voor hen gekozen zouden hebben, -nou heel vreemd want zga niemand hoor ik zeggen dat ze voor dit stel onverlaten gekozen zouden hebben en ik denk dat het in Engeland ook zo is hoor!-
Dus die rotzakken zeggen tegen mensen die inmiddels bevriezen in hun huizen… ja, hallaooaaaaa, dat gaan we niet doen!? Beetje warmte in huis!
Nee, we hadden andere plannen voor je, jij moet lijden en in die kou zitten!
Niks houtjes uit de bosjes halen!
Je kan de rekening niet meer betalen!? Hierrrrrr een dikke boete!!!!
Hups betalen sleuren wij je dat huis uit!
Hebben wij weer dakkie bovuh hofie van buitenlandertjes!
Ja jij moet betalie en jij nie kunnie!
Heel goetie!
Vreselijk toch…wat zijn dat voor een mormels dat ze mensen zo behandelen tegenwoordig…
Bizar dit.

Lees ook eens:   Waarom Rusland altijd de schuld krijgt

Zij worden gekozen (fraude!) door mensen die werken voor hun enorme loon waardoor ZIJ wel die kachel aan kunnen zetten en verbieden het die mensen die voor hen werken om die kachel aan te zetten, althans om met warmte te leven!
En als ze dan hout gaan hakken tegen de kou krijgen ze een fucking boete!
WTF!
Beestachtig!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥