web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkVitaminen & Kruiden

Haar oma drinkt dit elke dag! ze is al 10 jaar niet ziek – ze reinigt zo haar longen, lever en bloed

Zet de ondertiteling aan

 

Recept voor natuurlijk sinaasappel-, gember-, knoflook- en honingsap. Deze natuurlijke drank versterkt de immuniteit, reinigt het bloed, verlaagt hoge bloeddruk. Sinaasappelsap met knoflook en gember verlaagt cholesterol, voorkomt trombus, voorkomt hartaanval en beroerte – Dit natuurlijke medicijn vernietigt virussen, bacteriën en schimmels, stopt hoesten en voorkomt infecties. Gember vergemakkelijkt de ademhaling, reinigt de longen, verlicht migraine, verlaagt de bloedsuikerspiegel en beschermt tegen hart- en vaatziekten. Sinaasappels zitten vol met vitamine C en beschermen de keel en amandelen tegen infecties. Knoflook verbetert de bloedsomloop. Honing is het sterkste natuurlijke antibioticum, gaat hoesten tegen en beschermt tegen bacteriën en schimmels.

Lees ook:   Kinderen in China gediagnosticeerd met diabetes na het krijgen van Chinese COVID-19-vaccins
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥