web analytics

Dit zaad geneest meer dan 200 ziekten

Het recept voor natuurlijk genezende zwarte komijnzaadolie heeft een helende werking op: astma, bronchitis, longontsteking, diabetes, reumatoïde artritis, psoriasis, hoge bloeddruk, bacteriële, schimmel- en parasitaire infecties. Het is curatief voor candida en leverziekten. Het heeft een antiseptisch en pijnstillend effect. Ook antiviraal en antibacterieel. Het heeft een antihistaminicum en antimicrobieel effect.

Als je je afvraagt ​​hoe het mogelijk is dat één plant zo’n helende werking heeft op veel ziekten, dan is het antwoord als volgt:  De chemische samenstelling van zwarte komijnzaad bevat meer dan 100 actieve biologische stoffen. Ze vullen elkaar aan en leiden tot een versterkt effect. De werkzame stoffen zijn onder meer: ​​omega 3 onverzadigde vetzuren, vitamine B1, B2, B6, vitamine C, E en de bittere stof nigelin.

Lees ook:   Hepatitis bij kinderen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button