web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Krona virus

De Chinese autoriteiten melden dat er tot en met gisteren 425 mensen zijn overleden door het virus. In totaal zijn 20,438 mensen besmet geraakt. In ruim 3200 gevallen gaat het om een nieuwe besmetting.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5009176/doden-coronavirus-wuhan-hubei-provincie-besmettingen-sars
20.438 mensen en 425 mensen overleden…

Dat is in feite bizar weinig voor zoveel zieke mensen toch?
Mensen die misschien ook waren overleden door een gewone griep… waarschijnlijk!
Ik ga dit niet bagatelliseren want ik heb geen idee nml.
ga er ook niet over oordelen.
Ik hoop alleen dat het enorm overtrokken wordt en overdreven is natuurlijk.
Want zo’n virus is natuurlijk doodeng.

Maar goed…

Zij voorspelden dit virus en wel meer… bizar speeltje van de illuminati deze very ugly tekenfilm.
Ik wilde er niet eens naar kijken zo lelijk vind ik het.
Ieuwwwwwww…

https://www.reddit.com/r/China_Flu/comments/es21aq/wuhan_pneumonia_survivor_my_22_day_battle_against/

Shenyidu: Hoe gaat het fysiek met je?

Wang Kang: Dit is de zesde dag sinds mijn release. Ik kan niets zwaar doen. Ik kan niet veel oefenen. Maar ik word elke dag beter. Soms ben ik buiten adem tijdens het praten en heb ik moeite met diep ademhalen. Normale ademhaling is prima voor mij. Ik woon in Wuhan. Ik kan nu echt voor mezelf zorgen. Mijn ouders zorgen ook voor mij. Maar ik verlaat zelden het huis.

S: Hebben de artsen u medicijnen voorgeschreven?

WK: Het ziekenhuis heeft me twee soorten gegeven. Een voor activering van de borst, een voor anti-griep. Ze hebben me 4 maanden voorgeschreven voor de activering van de borst, slechts 5 dagen voor het middel tegen griep. Moet alleen deze doos afmaken. Dat is ook degene die ik in het ziekenhuis heb gehad. Ik had vanochtend wat spijsverteringspillen.

S: Voel je je nog steeds van streek?

WK: Mijn spijsverteringsfuncties zijn nog steeds slecht. Had gisteren wat Jiaozi. Veroorzaakte zure reflux en een opgeblazen gevoel. Ik voel het nog steeds.

S: Welke vervolgbehandelingen en onderzoeken zijn gepland?

WK: Ik moet binnen een maand teruggaan voor onderzoek. De artsen van Jinyintan zeiden dat ik zo snel mogelijk terug moest gaan als er iets mis was. Het zijn zeer verantwoordelijke, aardige mensen. Ik wil hen bedanken. Ze zijn verplaatst van andere ziekenhuizen in Wuhan, en sommige zijn experts in Beijing. Ze hebben weinig personeel en werken de klok rond. 16 uur per dag. Van zonsopgang tot zonsondergang.

Vond het verkoudheid, gediagnosticeerd na twee transfers.

S: Wanneer begon je te voelen dat er iets mis met je was?

WK: Ik begon me misselijk te voelen op 24 december. De symptomen waren duizeligheid, hoofdpijn, zwakke en pijnlijke ledematen. Ik dacht dat het toen gewoon verkoudheid was, omdat het aanvoelde. Toen ik de volgende dag naar mijn werk ging, was ik slap en machteloos. Ik nam ziekteverlof en kreeg een taxi naar huis. Ging naar een ziekenhuis in de buurt voor behandeling. Ik was op 25 augustus in het ziekenhuis. Ik kreeg meteen een IV. IV direct nadat ik werd opgenomen. Ik had eerst geen koorts. Na 3 dagen, zoiets als op de 27e, kreeg ik koorts.

S: Ben je in het ziekenhuis gebleven?

WK: Nee. Ik zou elke dag IV in het ziekenhuis krijgen en dan naar huis gaan, net zoals bij een gewone verkoudheid. Op 27 begon ik koorts te krijgen die niet weg zou gaan. IV hielp niet en het werd erger. Ik kon nauwelijks bewegen. Vreselijk vermoeid. Ik liep een beetje rond en mijn zuurstofniveau in het bloed daalde erg laag. Ik had moeite met ademhalen, dus ik kon niets anders doen dan in bed liggen. Ik heb mijn bloed gecontroleerd, de routinebloedonderzoek gedaan en het kwam weer normaal terug. Ik heb mijn bloed- en leverfuncties de volgende dag gecontroleerd. Mijn niveau van deaminase is hoog sinds de universiteit. Ik vertelde de artsen dat, omdat ik niets wist van de longontsteking. Heb geen aandacht besteed aan die dingen. Ik maakte me zorgen om andere ziekten. Het duurt een dag voordat de resultaten terugkomen en het waren de weekenden, dus ik kwam thuis. De IV werkte niet, dus stopte ik ermee. Twee dagen in bed gelegd.

S: Hoe voelde je je gedurende deze twee dagen?

WK: Ik had geen eetlust. Kon niets eten. Als ik at, gaf ik toch over. Ik had een congee. En wat water.

S: Hoe was het resultaat dat maandag terugkwam?

WK: Volgens het rapport was er een probleem met mijn leverfunctie. Dus ik dacht dat het mijn lever was. Ik dacht nog een keer te kijken in het Xiehe-ziekenhuis. Ik nam thuis een paar dagen vrij en ging toen naar Xiehe in de ochtend van de 1e. Ik had nog steeds koorts in het ziekenhuis, dus ik kreeg wat medicijnen. Ik begon te zweten na het innemen van het medicijn, maar de koorts was er nog steeds. Meestal was het 39 graden Celsius, maar bereikte het soms 40, 41 graden Celsius. Medicijnen hielpen, maar de koorts kwam elke keer weer terug.

Lees ook:   Hillary Clinton medeoprichtster van IS

S: Welke tests hebben ze je gegeven bij Xiehe?

WK: Nadat ik bij Xiehe was opgenomen, kreeg ik een volledig lichaamsonderzoek bij endocrinologie. Op 2 januari daalde mijn zuurstofgehalte in het bloed tot 60%, wat levensbedreigend was. Ik heb een röntgenfoto van de borst. De röntgenkamer was een paar gebouwen van mijn afdeling, dus de arts moest mijn bed helemaal daarheen duwen. De dokter zei tegen mijn moeder dat ze onderweg tegen me moest blijven praten, zodat ik niet in slaap viel. U wordt slaperig wanneer het zuurstofgehalte in het bloed laag is. De zuurstofgenerator kon onderweg niet worden gebruikt, dus moesten ze een zuurstoftank gebruiken. Na het maken van de röntgenfoto vroeg iemand me waar ik werkte, welke route ik nam naar mijn werk, waar ik woonde, dat soort dingen.

S: Hoe reageerde je?

WK: Ik vertelde hem dat ik in de verkoop werk in de buurt van het treinstation van Hankou. Het was niet ver van mijn huis en slechts een paar honderd meter verwijderd van de Huanan Seafood Market. Ik reed elke dag met mijn fiets naar huis. Ik ben nooit op de vismarkt geweest, maar ik was op 22e in een supermarkt in de buurt. Het regende die dag. Ik heb geen regenjas of paraplu meegenomen. Ik dacht dat ik daar verkouden van werd. De vroege symptomen van longontsteking en verkoudheid zijn identiek.

S: Wat zijn de testresultaten van Xiehe?

WK: 11 uur op 2 januari vertelden ze mijn moeder dat ik misschien naar Jinyintan moest worden overgebracht, dus begon ze mijn spullen te verzamelen. ‘S Middags vertelden ze ons dat het misschien niet nodig was. Ze hadden ongeveer 2 uur een videoconferentie over mijn zaak. Mijn moeder was bang dat ze me niet zouden houden. Ze wist niets van de nieuwe longontsteking; ze dacht dat het iets serieus was. De dokter vertelde haar om me niet te laten slapen, om met me te blijven praten. Ze was bezorgd en bang. We wisten niets van het Jinyintan-ziekenhuis.

S: Hoe ben je in het Jinyintan-ziekenhuis terechtgekomen?

WK: Ze hebben me die middag officieel overgeplaatst met een briefje over vermoedens van longontsteking. Om ongeveer 19.00 uur werd ik in een ambulance opgehaald door het Jinyintan-ziekenhuis. Ze sloten me meteen aan met zuurstof, bloedzuurstofmonitor, ECG en zo, toen ik werd opgenomen. Ik werd rond 20:40 uur naar ICU gestuurd en liet mijn bloed testen. Mijn zus wilde binnenkomen maar werd tegengehouden door twee artsen en twee bewakers. ICU is volledig in quarantaine geplaatst. Ik werd en vervolgens naar een ernstige zaak gestuurd waar mijn zus binnen kon komen. Ik ben mijn leven te danken aan de zorg van mijn zus.

S: Wat heeft ze gedaan?

WK: Er waren veel patiënten in quarantaine en de verpleegkundigen waren overwerkt. Patiënten zoals wij hadden hoge koorts, geen eetlust, weinig zuurstof in het bloed, dus mijn zus moest me eten en drinken geven en zorgde voor mijn afval. Het ziekenhuis gaf haar een masker. Ze bleef meer dan 10 dagen bij me. Sliep op een geïmproviseerd bed van zeven stoelen en een deken. Ik heb gewoon zo geslapen.

De koorts was verdwenen op de tweede dag dat ik in het Jinyintan-ziekenhuis aankwam. Van 1 tot 3 voedde mijn zus me met water en medicijnen. Ik kreeg koorts en zweet en de koorts zakte snel. Ik kon toen geen kopje meer naar mijn mond brengen, dus ik legde me neer en mijn zus gaf me een rietje. Ze moest mijn doden steunen.

Rond de 10e werd ik naar een andere afdeling gebracht. Ik had genoeg kracht om te bewegen en voor mezelf te zorgen, dus vroeg ik mijn zus om te vertrekken. Mijn neef was ziek. Ze kreeg gedurende de 10 dagen geen andere kleren omdat ze niet kon vertrekken nadat ze was binnengekomen. Toen ze wegging, desinfecteerden ze haar en voerden een aantal tests uit voordat ze haar vrijlieten. Mijn vader en moeder waren bij me. Maar ze lieten hen niet binnenkomen in Jinyintan omdat ze oud waren. Mijn zus stond hen ook niet toe om naar binnen te gaan. We hebben de hele tijd naar de artsen geluisterd.

S: Wat hebben de artsen u gevraagd te doen?

WK: De dokter zei tegen mijn vader dat hij wat menselijk albumine moest krijgen, omdat ik een paar dagen niet kon eten en voeding nodig had. We woonden in Hankou. Mijn vader ging naar Wuchang en kocht 5 flessen. Maar ze hadden geen koelkasten voor patiënten in quarantaine en menselijk albumine moet gekoeld worden bewaard. Hij bracht 5 en het ziekenhuis nam er slechts één. Ze zeiden om de andere 4 mee naar huis te nemen en gekoeld te bewaren. We wonen ver van het ziekenhuis, dus mijn moeder heeft een hotelkamer in de buurt, alleen om die albumine te bewaren. Ze gaf me elke dag een fles. Elke fles was ongeveer 500 CNY, 50 ml of 75 ml, een kleine fles, geel. 5 dagen later kon ik eten, zodat ze niet langer nodig waren.

Lees ook:   Hoe kom je af van statisch haar

S: Hoe hebben de artsen dit behandeld? Wat is het behandelplan?

WK: Er is hier geen specifieke behandeling voor, geen snelle oplossingen. Ze moeten je eigen immuunfuncties activeren om het virus te bestrijden en het zal andere organen beschadigen. De artsen en verpleegkundigen waren aardig. Ze zullen u vertellen waar elk medicijn voor was. IV en ontstekingsremmende medicijnen zouden longfuncties activeren. Ze gaven me ook injecties om mijn maag en lever en andere organen te beschermen, maar vooral darmen en maag. Er waren andere medicijnen voor longontsteking, maar ik begrijp niet veel.

S: Dus de meeste medicijnen werden via IV toegediend?

WK: Ja, veel van hen. Tientallen flessen per dag gedurende de eerste paar dagen. Op 8 en 9 was het ongeveer 8 flessen per dag. Soms gaven ze me wat orale medicijnen, maar de artsen vertellen je wanneer je ze moet innemen en wanneer je moet stoppen. Ze vereisen volledige medewerking. Soms wisselden ze van medicijn. Ik weet niet precies wat. Maar ze zeiden dat het longfuncties moest activeren.

S: Wat hebben ze de hoeveelheid medicijnen verminderd?

WK: Omdat mijn zuurstofgehalte in het bloed geleidelijk terugliep naar 90. Ze begonnen de zuurstofconcentratie en -stroom te verlagen. Ze haalden me van zuurstof en EKG af nadat mijn hartslag en bloeddruk weer normaal waren geworden. Ik denk dat het was omdat ik jong was. Ik ben pas 23. Al mijn orgels werken voor mij.

S: Hebt u ernstige darm- en maagschade opgelopen?

WK: Hoe beschrijf ik dit. Toen ik voor het eerst in Xiehe aankwam, op de eerste dag, kreeg mijn vader me Shaomai voor het ontbijt. Er zat wat zwarte peper in. Ik zou met kruiden kunnen omgaan. Ik had geen problemen met hete potten, dat soort dingen. Maar op die dag nam ik een hap in de Shaomai, er zat wat zwarte peper in. Mijn hele slokdarm en maag waren de hele ochtend ongemakkelijk. En ik moest mezelf in bed verlichten. Plassen is prima, ik zou het kunnen vasthouden. Maar het was vernederend om in mijn bed te poepen. Ik heb vijf dagen niet gepoept. Niet sinds ik bij Xiehe aankwam. Ik ging alleen naar de badkamer op de 5e of 6e toen ze mijn ECG opstegen. Er was een toilet zodat ik kon zitten. Ik was bloed aan het poepen. Ik dacht dat het een aambei was, maar dat was het niet. Het was darmschade. En ik heb ook mijn anus gescheurd omdat ik niet in 5 dagen heb gescheten.

Ik was zo ellendig. Ik kon het niet vasthouden, maar ik wilde het niet in bed doen. Ik nam de zuurstof af, vroeg de verpleegster om mij EKG af te nemen en liep langzaam. Elke stap veroorzaakte een hoestbui. Eigenlijk had ik de kracht om uit bed te komen, maar ik hoestte bij elke beweging en het was moeilijk voor mij om te ademen. Het kostte me 5 minuten om daar gewoon te lopen. Ik hoestte ook in de badkamer. Kan niet duwen.

S: Waarom ben je van afdeling veranderd?

WK: Vóór de 10e plaatsten ze iedereen in een ernstige case-afdeling of ICU. ICU is volledig geïsoleerd. Het is voor mensen wier leven gevaar liep. Maar het aantal groeide en er waren niet genoeg afdelingen, dus moesten ze ernstige gevallen en lichte gevallen scheiden. Ik was bijna genezen, maar werd nog steeds als een ernstig geval geteld. Destijds nam alleen Jinshuitan patiënten met onbekende longontsteking in Wuhan. Ik werd overgeplaatst naar een andere ernstige zaakafdeling op de 10e. Ik kon door de kamer lopen, water gieten en mezelf wassen. Ik zou dat allemaal kunnen doen.

S: Wie heeft een afdeling met u gedeeld?

WK: Voor de tweede ernstige casus waren er 4 mensen, waaronder ik. Er was een oude man, 62 jaar oud, een oude vrouw, 68 jaar oud, en een andere man, 42 jaar oud. Ik heb daar 5 dagen doorgebracht voordat ik werd vrijgelaten. Die 3 aten nauwelijks iets en niemand zorgde voor hen. Toen de verpleegsters hen voerden, konden ze niets opnemen. De maaltijden in het ziekenhuis waren voedzaam, maar smaakte eerst slecht. Op de eerste dag was het verschrikkelijk. De tweede dag was het goed. Rundvlees, lam, kip, eend, vis, mooi in balans. Yoghurt en fruit ook. Maar ze hadden geen trek.

Heeft iemand de media of gezondheidsfunctionarissen horen aanspreken dat het vrijlaten van deze overlevenden met een esoterisch, muterend virus een bedreiging vormt, omdat de meeste virussen weer opduiken en besmettelijk worden wanneer het immuunsysteem later wordt verzwakt? geschokt Ik heb dit ook in geen enkel commentaar aan de orde gesteld
Eén aspect dat ik nog niemand heb horen aanpraten, is dat veel, zo niet de meerderheid van de virussen sluimeren, zelfs nadat het lichaam ze heeft bestreden, dan later weer boven water kunnen komen en besmettelijk kunnen worden. dwz mono / epstein-reep, waterpokken / gordelroos, EBV, HSV

Lees ook:   Hugo wil een QR code in het ziekenhuis!

Deze overlevenden van het nieuwe Corona-virus hebben mogelijk geen symptomen meer, of zijn maanden / jaren besmettelijk, en wanneer hun immuunsysteem opraakt, worden ze weer besmettelijk.

Er werd een nieuw geval bevestigd in AZ en ik hoorde dat er gevallen in San Francisco zijn bevestigd die binnenkort in het nieuws zullen verschijnen.

Het is ook woedend dat ze blijven spelen dat alleen oudere mensen eraan sterven, dus geen zorg voor de meerderheid, zelfs als het zich verspreidt. We weten dat veel virussen chronische ziekten veroorzaken, zoals kanker of hoshimotos, zelfs als u de initiële ziekte van het virus verliest. Wie weet hoe verzwakt de overlevenden langdurig zullen zijn van dit muterende vleermuisvirus.

China bevestigde 5 dagen geleden een “mogelijke” mutatie. Als China dit zelfs ter sprake zal brengen, is het antwoord – ja, 100% muteerde. – Hoewel de CDC vandaag heeft aangekondigd dat deze niet is gemuteerd in de VS. – Van onze enkele bevestigde gevallen … dat betekent niets.

Degenen met bevestigde gevallen en hun nauwe contacten, moeten voor onbepaalde tijd in quarantaine worden geplaatst totdat ze meer informatie hebben over dit virus en wat de implicaties van deze mutaties zijn, of een vaccin bedenken. Alle landen met de middelen zouden afzonderlijke ziekenhuizen moeten bouwen zoals China is – zoals we natuurlijk al weten hoe dit gaat uitpakken. ik
https://www.reddit.com/r/Coronavirus/comments/euxjbj/has_anyone_heard_the_media_or_health_officials/

https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/coronavirus

Misschien krijgen wij dit virus niet…maar ooit wel…want er zijn gekkies die prutsen met virussen om er een oorlogsvirus van te maken, als dit er al niet één van is.

Wat mij het meest verbaaste was eigenlijk afgelopen week, te horen van mensen in ons land dat ze keelpijn hadden maar ook in Amerika!
Tegelijkertijd!!!!!

Dat is bizar wel..vind ik dus.
Alsof wij allen besproeit worden met een virus in de hele wereld op afspraak!
Ik vind dat eng…maar daar zit ook een deeltje intuitie bij… ik zeg zoiets niet zomaar…
Ik voel dingen en plotseling krijg ik een inzicht in een connectie ergens.
Ik lees artikelen bv tig keer en plots voeg ik ze ergens samen en krijg een soort conclusie…dat is vaak een antwoord.
Zucht een gave die ik zelf ook echt niet begrijp!

Het zal de wiskundeknobbel wel zijn qua logica oid, geen flauw idee.
Het verhaal wordt ergens wel duidelijker inmiddels.
Het is niet zomaar een virus dat op natuurlijke wijze ontstaan is.
En ja die culturen eten voor ons idee echt gruwelijke dingen…voor ons onvoorstelbaar zelfs, gelukkig maar.
Toch is dat niet de oorzaak.

Men haalt nu mensen op uit China, tjah dat gaat fout natuurlijk!

Rusland geeft wel nieuws over dit virus…
Meer dan drieduizend mensen werden per dag getroffen door coronavirus in China
02/04/2020 03:29
De wereld
De Chinese Gezondheidscommissie publiceerde nog een dagelijks statistisch rapport over de situatie met coronavirus, waarvan de epidemie zich blijft verspreiden.

Volgens de epidemiologische diensten van de VRC, op 4 februari om 00:00 uur in het Middenrijk

het aantal geïnfecteerde 2019-nCoV – 20438 mensen (de dag ervoor – 17205);
425 mensen stierven (361 dagen geleden) aan nieuwe longontsteking veroorzaakt door coronavirus, 64 van hen in de provincie Hubei ;
in ernstige staat – 2788 mensen;
ontslagen uit ziekenhuizen – 632 patiënten herstelden;
met vermoedelijk coronavirus geregistreerd – 23.214 mensen;
onder toezicht – nog eens 171,3 duizend mensen die nauw contact hadden met de zieken.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1471449-kitaj_koronavirus_statistika_sutki/?utm_referrer=main_last_news_list

Weinig mensen zijn al genezen…
632

Dat is nog veels te weinig.

En dan dom duitsland dat verwacht dat!

Duitsland is verontwaardigd over de weigering van Rusland om een ​​geëvacueerd vliegtuig te accepteren
02/01/2020 17:22
De wereld
De Duitse minister van Defensie Annegret Crump-Karrenbauer was verontwaardigd over de weigering van Rusland om een ​​Duits vliegtuig toe te staan ​​dat vanuit China vloog. Volgens haar werd de Russische kant gerechtvaardigd door het feit dat de luchthaven onvoldoende bandbreedte heeft.

“We hadden toestemming om te vliegen, toestemming om te landen werd ook beloofd”, zei het hoofd van het Duitse ministerie van Defensie.

“We zullen dit volgende week zeker bespreken met het federale ministerie van Buitenlandse Zaken,” voegde Kramp-Karrenbauer eraan toe.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1471071-otkaz/
Als land zijnde moet je wel hard zijn!
Hoe hard dat ook is…Ik snap het wel ergens..en dat is pijnlijk voor veel mensen.

Dan maar een boos Duitsland die denkt het virus te ontspringen omdat ze mensen terughalen…
want daar ontkom je niet aan als het zover is.

Pas op jezelf…altijd!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken