web analytics
11:11 Dubbele getallen
Edgar-CayceGezondheid & Uiterlijk

Natte cel therapie helpt ALS-patiënten

Natte cel therapie helpt ALS-patiënten

934d45d504604e7caff598d0271155f7 AnGel-WinGs.nl

Vijf jaar geleden werd David Atkinson geconfronteerd met een gevreesde diagnose: de ziekte van Lou Gehrig. Vandaag, grotendeels hersteld, adviseert en geeft hij hoop aan andere slachtoffers van deze zogenaamd ongeneeslijke, terminale ziekte. Sinds de publicatie van een artikel in Venture Inward (jan./feb. ’95) over zijn succesvolle gebruik van door Cayce aanbevolen remedies – met name het natte celapparaat – om amoyotrofische laterale sclerose te overwinnen, zegt Atkinson dat hij van meer dan 75 ALS-patiënten heeft gehoord in de Verenigde Staten en vier andere landen.

Bruce Baar en David Atkinson helpen ALS-patiënten.ALS veroorzaakt zenuwdegeneratie, wat leidt tot verlies van spiercontrole, vaak tot spierverlamming en onvermogen om te slikken. Van de natte cel, een elektrisch apparaat dat lijkt op een accu, wordt aangenomen dat het helpt bij het regenereren van zenuwcellen. Het werd aanbevolen door Edgar Cayce voor veel aandoeningen.

Atkinson, een ARE-lid uit Salisbury, North Carolina, zei dat net zoals de natte cel zijn toestand ten goede heeft veranderd, de publiciteit over zijn zaak zijn leven heeft veranderd. “Ik heb de hele Verenigde Staten doorgereisd om mensen te helpen.” Hij biedt zijn tijd en advies aan zonder andere kosten dan zijn reiskosten.

Het opmerkelijke herstel van Atkinson heeft ook het leven van Bruce Baar veranderd , die de Baar Wet Cell Battery™ maakte die Atkinson gebruikte. Baar, uit Downingtown, Pennsylvania, stopte met zijn reguliere baan om meer tijd te besteden aan het bouwen van apparaten, het adviseren van degenen die ze kopen en het bijhouden van voortgangsrapporten over de toestand van de gebruikers. “Davids succes gaf hen hoop”, zei Baar. Ook Baar verspreidt het woord via internet, waar hij nu een pagina op het World Wide Web heeft over de natte cel . (Baar’s telefoonnummer is 800-269-2502; zijn websiteadres is www.baar.com )

Baar werkt samen met Atkinson om met ALS-patiënten te werken. Hij liet Venture Inward zijn casusrapporten zien van zo’n 20 patiënten, van wie er 14 tekenen van vooruitgang vertoonden sinds de toepassing van het Cayce-programma. Een aantal van degenen die geen vooruitgang boekten, hadden het apparaat niet goed gebruikt, aldus zijn rapporten.

‘We zijn de onderzoeksfase voorbij’, zegt Baar. ‘Nu is het de aanvraagfase.’

Patiënten rapporteren voortgang:
ALS-patiënten die vooruitgang lieten zien bij het gebruik van het natte celapparaat, meldden verbetering in kleine stappen, maar elke verbetering is bemoedigend voor degenen die zijn gewaarschuwd dat hun toestand in de loop van de tijd alleen maar zal verslechteren. Hier zijn een paar fragmenten uit de casusrapporten van Bruce Baar:

Casus 1430: “Hij krijgt kracht. Hij sprak met David Atkinson, die hem vertelde dat het zeven tot acht maanden kan duren voordat hij resultaten ziet. Zijn controle over zijn linkerarm verbetert. De toon keert terug naar zijn spieren, wat hem een ​​betere controle over zijn arm geeft. Zijn pols zakt niet zo vaak in. Vroeger zwaaide hij vrij, nu heeft hij meer controle. Hij is zes kilo aangekomen. Zijn nekspieren zijn beter, zijn hoofd zakt niet meer naar achteren zoals vroeger.”

Casus 1861: “Mary’s man stuurde een e-mail: ‘Mary is net opnieuw geëvalueerd door haar fysiotherapeut na drie maanden therapie. Haar middelste deltaspier (schouderspier die wordt gebruikt om de arm op te tillen) is iets zwakker. Dat is al het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat haar flexibiliteit in zowel haar armen als benen is verbeterd. Haar benen zijn niet zwakker geworden. Haar armkracht in de biceps en triceps is verbeterd. Haar handkracht in beide handen is ook verbeterd. Dit is heel spannend, nieuws … (haar) artsen zeggen dat een toename van kracht in de spieren onmogelijk is. Deze toename in kracht is het eerste teken dat de natte cel enig positief nut heeft.’” Een maand later meldde de echtgenoot dat Mary naar iets op een bovenste plank wees. “Ze had zonder na te denken haar rechterarm boven haar hoofd geheven en gewezen. Ze is vergeten dat ze dat niet kan. “

Casus 1873: “John zegt dat de krampen in de benen die hem ’s nachts vaak wakker maakten, volledig zijn gestopt.”

Casus 1847: “Na een maand gebruik (van natte cel), geen spasmen meer in mond-, tong- en keelgebied. Nog wat spasmen in arm en voet maar hij ervaart daarna geen verslechterende effecten meer en zijn spasmen zijn sterk verminderd.”

Casus 1626: “Ray zei dat voeten en rechterbeen tot aan de knie koud waren. Beide voeten blijven nu warm. Fysiotherapeut zegt dat zijn benen sterker zijn. Hij doet nu 40 push-ups per dag en toen hij begon kon hij er maar drie doen. Zijn spiertrekkingen zijn afgenomen.”

Case 1263: “Chris is best tevreden met de resultaten van het gebruik van de Baar Wet Cell Battery. Zijn stem is nu sterker dan een paar maanden geleden. Hij heeft nu bijna geen smet in zijn stem. In september 1994 verschenen zijn eerste symptomen. Zijn rechterhand was de eerste die ging en lijkt nu beter te worden. Hij kreeg de diagnose in februari 1995. Over het algemeen is hij niet zo vermoeid. (Eerste maand natte cel gebruikt, polen verwisseld. OK nu.)

Casus 1131: “Betty Jo’s ademhaling is een beetje verbeterd. Haar tong kan veel beter bewegen. Ze maakt nu geluiden. Ze gebruikt een computer om te praten.”

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥