web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Corona vaccinatie: Hebt u nog vragen?

Corona vaccinatie: Hebt u nog vragen?

 

“Ik wilde graag naar de bioscoop en uit eten gaan! Het is gewoon niet cool om uitgesloten te worden van deelname aan het openbare leven! Moet ik me laten vaccineren tegen corona zodat ik weer meer persoonlijke vrijheid krijg, of is het beter van niet?”

Bekijk de video via de link:
https://www.kla.tv/20414

Hebt u ook al dergelijke of soortgelijke gedachten gehad in verband met de vaccinatie tegen corona?

Of hebt u zichzelf vragen gesteld zoals bijvoorbeeld:

– Als ik gevaccineerd ben, ben ik dan volledig immuun voor het coronavirus?
– Is het vaccin veilig?
– Wat kunnen de bijwerkingen zijn?
– Is de fabrikant aansprakelijk voor schade?
– Hoe groot is het risico om te sterven aan covid-19 als ik me niet laat vaccineren?

 

Antwoorden daarop kan men vinden in de informatieve video van de organisatie “Children’s Health Defense”, opgericht door Robert F. Kennedy Jr. die Kla.TV u hieronder met genoegen presenteert als bijdrage aan de besluitvorming:

 

Neem jij het vaccin? Ze zeggen dat het vaccin het enige is dat ons zal redden. De regering, de media en beroemdheden gebruiken angst om je tot iets te dwingen waar je misschien niet zeker van bent. Ze verwachten dat je je mouw oprolt en iets met je lichaam doet dat niet ongedaan kan worden gemaakt. Ik weet niet hoe het met jullie gaat, maar wij hebben een paar vragen. Dus we gaan ze beantwoorden.

 

Is het vaccin veilig? Neen. Volgens de FDA omvat hun lijst van mogelijke uitkomsten van ongewenste gebeurtenissen ook bekend als bijwerkingen van het vaccin:

Guillain-Barré Syndroom, Acute Gedissemineerde Encephalomyelitis, Myelitis transversa.
Encefalitis, Myelitis, Encefalomyelitis, Meningoencefalitis, Meningitis, Encefalopathie, Onvulsies, Beroertes.

Wow, veel te veel. We hebben hier geen tijd voor, dit stemt tot nadenken. Deze sterfgevallen en letsels worden al gemeld, maar zelden door de mainstream media. De VAERS-databank van de Amerikaanse regering verzamelt een deel van die rapporten. Mensen krijgen hartstilstand, ademhalingsstilstand, en andere ernstige reacties. U kunt deze rapporten zelf inkijken. Dit is slechts een kleine selectie. Het zijn er al tienduizenden. Andere regeringen verzamelen deze informatie ook, zoals dit recente verslag uit Noorwegen: 23 sterfgevallen in verband met de COVID-19 vaccinatie waarvan er 13 zijn bevestigd. Dit zijn allemaal de onmiddellijke bijwerkingen. Hoe zit het met de bijwerkingen die over een jaar, vijf jaar of tien jaar kunnen optreden?

En hoe zit het met langetermijneffecten die van ouders op kinderen worden overgedragen? Niemand weet het. Aangezien deze injecties sommige mensen ziek maken, is het geen wonder dat de CEO’s die deze experimentele injecties maken naar het Congres zijn gestapt en totale vrijwaring van aansprakelijkheid hebben gekregen via iets dat de PREP-wet wordt genoemd. Dit betekent dat als u de injectie krijgt en die injectie u verwondt of doodt, het bedrijf dat de injectie heeft toegediend niet verantwoordelijk kan worden gesteld. Dus waarom maakt de injectie mensen ziek? Misschien komt het door wat er in die spuiten zit, het is experimenteel en jij bent de laboratoriumrat.

Want, zoiets is nog nooit eerder gebruikt. Dit is geen vaccin. Bij vaccins wordt een micro-organisme, zoals een virus, in een kleine dosis in het lichaam ingespoten. Zodat je immuunsysteem kan reageren en antilichamen aanmaakt, dat is in ieder geval de theorie. Maar dat is niet wat deze injecties doen. Dit is een experimentele injectie. En als je die krijgt, gefeliciteerd, dan maak je deel uit van het grootste biologisch experiment ooit. Want wat in die spuit zit, is net zo min een vaccin als dit een vis is.
Dus wat is het? Hier is het idee.

Dit is je lichaam.

DNA zit in elk van je cellen en vertelt je lichaam wat het moet doen. mRNA is de boodschapper die instructies van uw DNA aan de rest van uw lichaam doorgeeft. Wat ze in je arm gaan spuiten is een synthetisch mRNA. Zodra een injectiespuit dat experimentele vocht in jou heeft geperst, zullen deze minuscule nanodeeltjes gaatjes in je cellen prikken en het mRNA dat in het lab is gemaakt, in je lichaam brengen. Eenmaal in uw cellen zullen deze nanodeeltjes uw lichaam de opdracht geven deeltjes van het COVID-19-virus aan te maken. Het is als het hacken van een computer, maar in plaats van een computer hacken ze je lichaam om een deel van een virus te maken. De COVID-injectie omzeilt je DNA op dezelfde manier als een hacker de beveiligingsfirewall van een computer omzeilt. De computerhacker verspreidt een virus.

Lees ook:   Mondkapjes ongezond

De injectiehacker maakt een deel van het virus, maar jij bent geen machine. Dus hoe weet je zeker dat het veilig is en dat de enige code die ze uploaden in je cellen, de code is om COVID-19 te bestrijden.

Volgende vraag.

Wie houdt er van chemicaliën?

Wel, bereid je voor want ze komen met de spuit bij jou in de buurt. Pfizer’s versie van de COVID injectie bevat een aantal experimentele en industriële chemicaliën waaronder ALC-0315, een positief geladen molecuul dat de nanodeeltjes helpt vormen. Er is ook iets dat DSPC heet en kaliumchloride,
monobasisch kaliumfosfaat, natriumchloride en dibasisch natriumfosfaatdihydraat.

Je kunt sommige ervan vinden op de ingrediëntenlijst van je favoriete zak kunstmest.

Mmm, ik kan niet wachten om dat in me te hebben.

Laten we nu eens kijken naar de Mode RNA of Moderna injectie. Hun spul bevat soortgelijke stoffen en ze gooien er ook nog eens Tromethamine in, want, waarom zouden we dat niet doen?

En dan is er nog de SM-102, die gepatenteerd is door het bedrijf. Gepatenteerd, betekent, dat dit hun supergeheim, om je vingers bij af te likken, familie NRA recept is. En ze hoeven je er niets over te vertellen. Wat zouden grote farmaceutische bedrijven proberen te verbergen? Heeft u niet het recht om precies te weten wat er in uw lichaam wordt geïnjecteerd en of het veilig is of niet?

Is de experimentele injectie grondig getest? Neen.

Het Raadgevend Comité voor vaccins en verwante biologische producten van de FDA heeft besloten deze experimentele injectie goed te keuren voor gebruik in noodgevallen. Arnold Monto zat de commissie voor. Laten we eens luisteren om te zien hoe grondig hij was om een vaccin voor het hele land goed te keuren.

Ik ben het helemaal met je eens dat…
Heel snel.
Dat zou mijn eerste vraag zijn. De andere…
Ik zei alleen een deel!
Nou, dan steek ik mijn hand maar weer op, Arnold.
Nou, dan ga je naar de bodem van de wachtrij.
We moeten dit echt houden… we moeten het echt kort houden.
Laten we het antwoord relatief kort houden.

Dat is een zeer grote vraag. We gaan ons nu geen zorgen maken over adaptieve en aangeboren immuunreacties. Dat behandelen we offline. Ik zal Dr. Fink verontschuldigen voor het beantwoorden van dat deel van de vraag. Ik denk dat we weg willen blijven van discussies over immuunrespons en andere dingen die offline kunnen worden behandeld. En daarom zit ons werk voor vandaag erop.
Behoorlijk grondig, hè? Kanttekening. Hij heeft onlangs, in december 2018, nog geld ontvangen van Pfizer. Degenen die verondersteld worden u te beschermen, vonden het niet nodig te zien wat het effect is van de injectie op uw hersenen, nieren, longen of hart.

Er is niet onderzocht hoe de injectie reageert met andere geneesmiddelen die u mogelijk gebruikt. Er is geen onderzoek gedaan naar de toxiciteit van een eenmalige dosis. Er is geen toxicologisch, kinetisch, onderzoek gedaan om te zien wat er met deze chemicaliën gebeurt als ze eenmaal in je lichaam terechtkomen. Er is geen genotoxiciteitsonderzoek gedaan om te zien of deze chemicaliën uw DNA beschadigen. Er zijn geen carcinogeniteitsstudies gedaan om te bepalen of deze stoffen kanker veroorzaken. Ze hebben geen idee of dit veilig is voor zwangere vrouwen. Er zijn geen studies gedaan naar de effecten van de experimentele injectie op de prenatale en postnatale ontwikkeling van moeders of pasgeborenen. Er zijn geen studies verricht om na te gaan wat er gebeurt wanneer paren de injectie krijgen en eventuele volgende kinderen ook de injectie krijgen.

Kijk naar al die “ontkenningen”.

Is de experimentele injectie effectief?

Nog eens neen. Vraag jezelf af: Als het zogenaamde vaccin effectief is, waarom moet je dan nog steeds een masker dragen als je bent ingeënt? En waarom hebben sommige mensen COVID gekregen nadat ze waren geïnjecteerd? Heb jij deze krantenkoppen gezien? Welnu, de klinische proeven voor de experimentele injectie van Pfizer toonden niet aan dat de injecties een van de volgende gevallen tegenhielden: het krijgen van COVID of erg ziek worden van COVID of in het ziekenhuis worden opgenomen vanwege COVID of het overdragen van COVID op anderen. Het enige wat de klinische tests bewezen was dat de injecties het risico op milde COVID-19 symptomen zoals hoesten of spierpijn verminderen. Dat is alles? Hoe weten we dit?

Lees ook:   De brug tussen zelfmoord en het leven

Pfizer, de fabrikant vertelt het ons:

“COVID-19 werd volgens de criteria van de Food and Drugs Association (FDA) gedefinieerd als de aanwezigheid van tenminste een van de volgende symptomen:

-Koorts
-nieuw of toegenomen hoest
-nieuw of toegenomen ademtekort
-rillingen
-nieuw of toegenomen spierpijn
-nieuw afwezigheid van smaak en reuk
-keelpijn
-diarree of overgeven”

Nu de Moderna.

Volgens de FDA, weten ze niet of de Moderna injectie mensen langer dan twee maanden zal beschermen.

Ze weten niet of het enig voordeel zal opleveren voor mensen die al positief getest zijn.

Ze weten niet of de injectie zal voorkomen dat mensen sterven aan COVID.

Ze weten niet of de injectie voorkomt dat het virus van mens op mens wordt overgedragen.

Ze weten niet of de injectie veilig is voor een groot percentage van de bevolking.

Ze weten niet of de injectie de ziekte nog erger zal maken.

Ik denk dat het thema hier is dat ze het niet weten.

En omdat ze ons deze experimentele injectie opdringen als een soort van noodsituatie, moet dat betekenen dat er geen andere veilige en effectieve behandelingen zijn voor COVID-19, toch?
Fout.

Artsen hebben veilige, effectieve en goedkope behandelingen gevonden die goed werken bij de preventie en behandeling van patiënten met COVID-19,

zoals Ivermectine,

dat al meer dan 30 jaar veilig wordt gebruikt. Maar de regering steunt het gebruik van dit effectieve medicijn niet.

In werkelijkheid zijn er andere therapieën, zoals hydroxychloroquine, vitamine D en C, en zink, die door artsen veilig en effectief zijn bevonden bij de preventie en behandeling van COVID. Maar de regering wil ook die niet gebruiken.

Legt de regering dokters het zwijgen op en negeren zij andere effectieve behandelmethodes?
Ja.

Kritische geluiden van artsen, wetenschappers, verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers worden gecensureerd.

Want als we al effectieve therapieën tegen COVID hebben, zou dat een experimentele injectie totaal overbodig maken.

Heb ik geen grote kans om dood te gaan als ik de experimentele injectie niet krijg? Het antwoord is neen.

Volgens de statistieken van de regering zelf en volgens ouderwetse wiskunde hangt de kans dat je COVID-19 overleeft, zonder de experimentele injectie, af van je leeftijdsgroep.

Tussen nul en 14 jaar overleeft 99,9998%.
Tussen 15 en 44 overleeft 99,9931%.
Tussen 45 en 64 overleeft 99,9294%.
Tussen 65 en 85 overleeft 99,6297%.
En boven de 85 is de overleving 98,2499%.

De cijfers liegen niet. De kans dat je door de bliksem wordt getroffen is ongeveer even groot als de kans dat je aan COVID sterft.

Hebben we een experimentele injectie nodig voor potentiële blikseminslagen?

En trouwens, het is niet eens bewezen dat het zogenaamde vaccin voorkomt dat iemand aan COVID overlijdt.

Maar je kans om COVID te overleven is zelfs beter dan deze statistieken.

Waarom? Omdat het aantal gevallen en het aantal doden opgeblazen zijn, omdat de COVID-test van de regering volgens de voornaamste wetenschapper nutteloos is.

De COVID tests zijn gebaseerd op PCR.

PCR werd uitgevonden door Dr. Kary Mullis, die de Nobelprijs won voor zijn uitvinding en op video zelf zei dat zijn testen nooit ontworpen waren om je te vertellen of je ziek bent.

Laten we eens luisteren.

En met PCR, als je het goed doet, kun je bijna alles vinden in iedereen. PCR staat daar los van.

Het is gewoon een proces dat gebruikt wordt om van iets een heleboel te maken.

Dat is wat het is, maar het is niet iets dat vertelt dat je ziek bent.

En het vertelt je niet dat datgene wat je uiteindelijk hebt gekregen je echt pijn zal doen of zoiets. Bovendien heeft Anthony Fauci aangegeven dat de meeste PCR-tests verkeerd worden uitgevoerd en dode nucleotiden vinden, geen besmettelijk virus.

Lees ook:   ABV (Anything But Vaccines) de nieuwe ziekte in de wereld!!!

Met andere woorden, de tests vinden zogenaamd COVID terwijl er in werkelijkheid geen COVID is.

Laten we eens luisteren. Dat, als je een cyclus drempel van 35 of meer hebt, dat de kans dat het replicatiecomponent is minuscuul zijn. Weet je, we hebben patiënten en het is erg frustrerend voor zowel de patiënten als de artsen. Iemand komt binnen en herhaalt zijn PCR en het is als 37 cycli drempel.

Maar je kunt nooit, zo niet bijna nooit virussen kweken van een 37 drempel cyclus. Dus ik denk dat als iemand binnenkomt met 37 38, zelfs 36, je moet zeggen, weet je, het zijn gewoon dode nucleotiden. Punt!

Dode nucleotiden. Punt.

Zelfs boven 36 cyclussen! Interessant.

Raad eens wat de FDA heeft goedgekeurd: tot 40 cyclussen.

Dat betekent dat de meeste van je testen die COVID vinden, geen COVID vinden.

Maar in Fauci’s woorden dode nucleotiden fragmenten in het milieu. En tenslotte heeft de voormalige vice-president van Pfizer, een van de bedrijven die de experimentele injectie maken, de PCR-test nutteloos genoemd.

Dus als iemand sterft aan een COVID en de COVID test nutteloos is, waar sterven ze dan echt aan?

Waarschijnlijk aan de andere comorbiditeiten.

Wat zijn dat? Het betekent andere ziekten.

Volgens de CDC had 94% van alle COVID-doden gemiddeld 2,9 comorbiditeiten.

Met andere woorden, 94% van de mensen die zogenaamd aan COVID zijn overleden, hadden gemiddeld nog drie andere ziekten die tot hun dood hadden kunnen bijdragen.

Laten we even samenvatten.

Dit is wat we weten. Het COVID-vaccin is geen vaccin. Het is een experimentele mRNA-injectie die je cellen hackt en je lichaam opdraagt delen van het COVID-19-virus te maken.

Het is haastig door de klinische proeven gejaagd.

Het is niet getest op veiligheid en het veroorzaakt nu al een lange lijst bijwerkingen.

Mensen worden er al ziek van en sterven er aan.

Het is niet bewezen dat de injectie voorkomt dat mensen COVID oplopen, het virus overdragen of erg ziek worden.

Een volledige lijst van ingrediënten is onbekend omdat de farmaceutische bedrijven ons niet hoeven te vertellen wat er in hun spuit zit. De farmaceutische bedrijven haastten zich naar het Congres. Ze kunnen dus niet verantwoordelijk worden gesteld als mensen ziek worden of sterven door hun zogenaamde vaccin. Ironisch genoeg, is er immuniteit. De injectiemakers zijn 100% immuun voor aansprakelijkheid.

Veilige, effectieve en bewezen therapieën voor COVID bestaan en worden genegeerd en gecensureerd.

En het aantal COVID-gevallen en sterfgevallen is sterk overdreven omdat de test waarop ze gebaseerd zijn, onbruikbaar is.

De waarheid is dat niemand van ons het echt weet.

Waarom de lockdowns?
Waarom de onnauwkeurige PCR tests?
Waarom het aantal gevallen en doden bij COVID opblazen?
Wat is er met de ongebreidelde censuur?
Wat is de echte agenda hier?

We weten niet eens wat er in die injectiespuiten zit en wat er met je gebeurt als de experimentele injectie eenmaal in je lichaam zit.

Niemand weet het, maar wat we wel weten is dat als het er eenmaal in zit, je het er niet meer uit krijgt.

Laat je niet intimideren om een injectie te nemen die je nooit meer ongedaan kunt maken. Als je meer wilt weten, ga dan naar onze pagina met informatiebronnen en vergeet niet dat het jouw lichaam en jouw leven is.
JIJ mag beslissen.

Korte samenvatting:

Als ik gevaccineerd ben, ben ik dan volledig immuun voor het coronavirus? Is het vaccin veilig? Wat is het risico om te sterven aan covid-19 als ik me niet laat vaccineren? Had u ook dergelijke of soortgelijke gedachten in verband met de vaccinatie tegen corona? De informatieve video van de organisatie “Children’s Health Defense”, opgericht door Robert F. Kennedy Jr., die Kla.TV u hieronder graag presenteert als bijdrage aan de besluitvorming, kan u antwoorden geven.

van mfg.
Bronnen/Links:
Video „Lassen Sie sich impfen? Es ist Ihre Entscheidung!“
(Video: „Laat u zich vaccineren? Het is uw beslissing!”)
https://alschner-klartext.de/2021/07/23/lassen-sie-sich-impfen-es-ist-ihre-entscheidung/

Video von „Children’s Health Defense“
https://childrenshealthdefense.org/defender/what-we-know-may-never-know-about-covid-vaccines/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken