web analytics
...
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Het vijfde vragenuurtje met dr. Rob Elens op … de Noordzee, in alle vrijheid en zonder ME cowboys.

In dit vragenuurtje bespreken we onder andere de schokkende ontdekking van dr. Nass dat een wereldwijd ziekenhuisexperiment om HCQ in discrediet te brengen ook in Nederlandse ziekenhuizen werd gehouden. Zo werd patiënten een dodelijke dosis van 2,4 gram per dag toegediend. Zo konden politici en gezondheidsorganisaties voert bij stuk houden dat HCQ geen goed medicijn tegen corona zou zijn. Link naar de ontdekking (Nederlands):

https://www.deblauwetijger.com/heeft-hcq-onderzoek-nl-ziekenhuizen-bewust-protocol-naar-dodelijke-dosis-verhoogd-in-april/

Lees ook:   Rugpijn en de verbinding met chakra's

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept