web analytics

Zo ziet Vaccinatie-schade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven…

Zo ziet Vaccinatie-schade eruit.

Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven… 13 april ging Lisette Verhoeven voor de prik. Het AstraZeneca vaccin viel haar ten deel en dat terwijl en toch al de nodige ophef was in naburige landen rondom trombose bij jonge vrouwen. Lisette studeert Archeologie maar werkt ook parttime in een verzorgingstehuis met ouderen. Ze nam het vaccin voor hen maar besefte niet dat het haar eigen leven zou verwoesten. Ruim een week later kreeg ze een hersenbloeding waardoor ze op de IC belandde en lange tijd niet meer kon lopen. Dat gaat inmiddels weer redelijk maar haar mobiliteit aan de linkerzijde van haar lijf is miniem. Zo kan ze haar linkerhand niet meer gebruiken en vreest ze voor haar toekomst. Verdrietig Programmamaker Flavio Pasquino bezocht Lisette in haar ouderlijk huis in Eindhoven en maakte een portret van de 28 jarige, die de wanhoop nabij is.

Haar grote passies, zilversmeden en sieraden maken zal ze mogelijk nooit meer kunnen uitvoeren en dat maakt haar intens verdrietig. Ouders Door de weeks revalideert ze in een kliniek maar in de weekenden is ze bij haar ouders, Huub en Riëtte Verhoeven die speciaal voor deze uitzending naar de blckbx studio kwamen om hun verhaal te doen en te reflecteren op de reportage die we maakten over hun dochter. Misleidende Campagne Riëtte: “Heel die campagne, je doet het voor een ander, vind ik erg misleidend.

Je kunt nog steeds anderen besmetten. Dus ja…je doet het voor een ander is leuk, maar kijk eens hoe Lisette er nu aan toe is”. Juridische Implicaties Volgende week volgt deel 2 waarin we de juridische implicaties gaan bespreken met twee advocaten, een voormalige GGD directeur en een huisarts. De vraag is namelijk…wie is aansprakelijk voor de schade die Lisette nu heeft opgelopen? Volgens de landsadvocaat – die 24 februari – een uitspraak deed – is dat de arts onder wiens BIG nummer er die dag geprikt wordt en daarmee zullen vragen rondom “imformed consent”, de “eed van hippocrates” oftewel de artse-eed en de “Code van Neurenberg” zeker ter tafel komen.

Lees ook:   Mensen die dement worden aan het werk zetten?

Gerelateerde artikelen

Back to top button