web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Van Kwakzalver tot Cultheld, Huisarts Rob Elens over de krachten van Big Pharma…

Bekijk de hele uitzending hier vanaf 12 min 45 sec: https://www.blckbx.tv/videos/van-kwak…

Huisarts Rob Elens werd in april 2020 opeens een bekende Nederlander. De arts uit Meijel ontwikkelde eigenhandig een vroegbehandelin-protocol tegen Covid-19 en was zo succesvol dat hij er de media mee opzocht, in de verwachting met open armen ontvangen te worden. Maar niets bleek minder waar. Inplaats van interesse en enthousiasme kreeg hij een tik op de vingers van de inspectie die hem maande per direct zijn acties te staken.

Ab Osterhaus

Niet veel later mocht Rob Elens aantreden bij Op1 waar hij naast viroloog Ab Osterhaus aan tafel zat, die vooral op de gevaren wees van het antivirale middel HCQ (hydroxychloroquine). Elens was vooral verbaasd aangezien het middel al ruim 40 jaar wordt gebruikt en nooit signifacante bijwerkingen had gekend maar nu werden die opeens uitvergroot als gezondheidsrisiso. Elens drong dus meteen aan op het doen van een degelijke studie maar die is tot op heden niet uitgevoerd volgens het succesvolle protocol van Elens. Die luidt; HCQ in combinatie met zink, azitromycine en als allerbelangrijkste factor…behandeling in een vroeg stadium van de ziekte en daarmee in de eerste lijn.

Hoge boete

De inspectie heeft intussen een hoge boete van 150.000 euro uitgevaardigd voor onrechtmatig gebruik van antivirale middelen zoals HCQ en Ivermectine. En dat terwijl er wereldwijd goede resultaten mee worden geboekt. Het meest stuitende is wellicht het feit, dat de inzet van het AstraZeneca vaccin bij patienten onder de 60 – ondanks negatief advies van de inspectie – gedoogd wordt en dus geen berisping kent. Huisarts Berend Nikkels vertelde hierover bij Omroep Brabant en citeerde daarbij Napoloen; “een oorlog win je niet zonder risico te nemen”. Daarmee wordt door de inspectie met twee maten gemeten en is duidelijker dan ooit, dat vaccins de enige uitweg zijn uit deze crisis, als we de merkwaardige spelregels van Hugo de Jonge moeten geloven.

Lees ook eens:   12 Medische mythen ontkracht

-Schandalig hoe men artsen die het middel voorschrijven beboeten, met 150.000 euro!!!

Als het middel al jaren gebruikt wordt tegen Malaria zullen de bijwerkingen wel meevallen zeker als je het vergelijkt met de vaccins en hun bijwerkingen!

Maar dat een gevaarlijk vaccin zoals Astrazeneca bv. is geen enkele boete bekomt.
Dat mag allemaal wel…
Dat klopt gewoonweg niet.

Ik herinner me nog keelsnoepjes jaren geleden daar zat zink in met vitamine C, nu als je bijna ziek werd nam je dat en het ging meteen over..zink is heel belangrijk bij griep enzo….en Vitamine C is altijd belangrijk.. maar ineens waren die snoepjes pleitos…?
Ik vond dat heel raar want iedereen kocht dat schap bijna altijd leeg.
Mochten mensen niet te gezond worden oid?
Ik blijf het nog raar vinden.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥