web analytics

Esmiralda (45) genas van hooikoorts na hypnose: ‘Nog nooit zo’n mooi jaar gehad’

Heerlijk die lente in de lucht, maar tegelijkertijd een kwelling als je hooikoorts hebt. Inmiddels niet meer voor Esmiralda Donders (45), die sinds vorig jaar volledig van haar hooikoorts af is, na hypnose. “Ik kan weer aan bloemen ruiken zonder te niezen.” Experts staan nog niet te juichen.

Al sinds haar twaalfde kampte Esmiralda met hevige hooikoortsklachten. “Zodra de zon voor langere tijd begon te schijnen kreeg ik last van mijn ogen, raakte mijn neus verstopt en begon ik onophoudelijk te niezen. Ik deed een allergietest bij mijn huisarts en toen bleek dat ik allergisch was voor alle bomen, grassen en bloemen die je je maar kon bedenken.”

Geen enkel medicijn hielp

Om haar klachten tegen te gaan, probeerde Esmiralda van alles: medicijnen van de huisarts, spuiten in mijn armen en homeopathie, maar niks hielp écht. “Het slikken van pulsatilla (een homeopathisch middel, red.) hielp nog het meest. Dit nam ik jarenlang, tot ik Simone van Hagen ontmoette. Zij is hypnotherapeut liet me weten dat ik van mijn hooikoorts af kon komen door middel van hypnose. Dat wilde ik wel proberen.”

Esmiralda volgde drie sessies. “In de eerste sessie liet de therapeut mij kennis maken met hypnose. Ik werd in een soort slaap gebracht, maar kon tegelijkertijd alles horen. Ik was bij bewustzijn, maar de therapeut stuurde wat ik deed. Praten lukte niet.”

Lees verder via de link

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/artikel/5216598/esmiralda-hooikoorts-klachten-genezen-hypnose-hypnotherapie-nooit-zon

Bizar ze noemen hooikoorts een gedrag.

Nou als ik elke keer in slaap val omdat ze gras maaien in de wijk, zonder dat ik dat weet, noem ik dat geen gedrag!

Lees ook:   HET OCCULTE RITUEEL VAN CORONA-INITIATIE BLOOTLEGGEN

Gerelateerde artikelen

Back to top button