web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Veel transgenders hebben autisme

Wetenschappers hebben onverwachts ontdekt dat bij transgenders ongeveer zes keer meer autisme wordt vastgesteld dan bij mensen met een normale seksuele geaardheid.

Deze ontdekking is gedaan door onderzoekers van de Universiteit van Cambridge. Onderweg bleek dat transgenders ook veel meer kans hebben op het ontwikkelen van psychische stoornissen.

Transgenders zijn mensen van wie het fysieke geslacht bij de geboorte niet overeenkomt met hun persoonlijke gevoelens, wanneer meisjes zichzelf voortdurend als jongens beschouwen en vice versa, tot aan de wens om operatief van geslacht te veranderen.

Autisme is een stoornis van de ontwikkeling van de hersenen, uitgedrukt in een stoornis van sociale interactie en communicatie, herhaling van dezelfde acties in een bepaalde volgorde en andere gedragsuitingen.

De onderzoekers analyseerden informatie over ongeveer 600.000 Britse volwassenen uit vijf verschillende belangrijke bronnen. Ongeveer 500.000 van hen namen ook deel aan autisme-enquêtes voor de Channel 4-documentaire uit 2018 “Do You Have Autism?”

Volgens de resultaten van de enquête bleek dat onder de Britten die zichzelf als transgender beschouwden, het percentage autisme 6,5% bedraagt, en onder mensen met een normale seksuele geaardheid slechts 1%. Het bleek ook dat transgenders veel vaker last hebben van psychische stoornissen, vooral depressies. Wetenschappers weten nog niet wat ze met zo’n geweldige ontdekking moeten doen. Tot nu toe is gemeld dat deze resultaten kunnen helpen om het probleem van transgenders onder autisten beter te begrijpen, ook bij het verlenen van medische zorg.

Источник: Bron

Misschien wel dankzij vaccins, met opzet…
Ik zeg maar niet wat ik er persoonlijk van vind, maar in principe is het afwijkend gedrag, waarvoor men vroeger een reprimande kreeg en te horen kreeg maar even gewoon te moeten gaan doen.
Tegenwoordig wordt overal aan verdiend, en rent men met open armen naar mensen toe die iets mankeren omdat ze er dus aan kunnen verdienen.
Wat een mentaliteit.

Lees ook:   Landbouw gif bedreigt niet alleen drinkwater
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥