Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

De ongeldigheid van de Corona PCR-test uitgelegd in 5 min.

Wereldwijd Corona-beleid is voor een groot deel gebaseerd op de PCR-test, waarmee #SARSCoV2 infecties worden gemeten. De PCR-test is echter niet geschikt om virale infecties of zelfs maar de aanwezigheid van virussen te meten. Het belangrijkste bewijs voor het bestaan van een nieuw virus bestaat niet (fysieke #isolatie van het virus en de bijbehorende #elektronenmicroscoopfoto) en dat betekent ook dat de PCR-test nooit kan zijn gevalideerd tegen een geldige gouden standaard. Dat betekent ook dat de oorzaak van #Covid19 nog niet geldig is vastgesteld. In deze video leg ik zo eenvoudig mogelijk uit wat de problemen met de PCR-test zijn. Naar mijn mening (ik ben geen viroloog) is de PCR-test fundamenteel ongeschikt om virusinfectie of #viral-load te meten. De conclusie moet zijn dat Corona-beleid niet is gebaseerd op realiteit. Ik schrijf hier al over sinds 2007 omdat voor HIV exact hetzelfde geldt als voor SarsCoV2: waar is het bewijs?

En allemaal nertsen die gedood worden, want ze zouden covid hebben ook zo een raar verhaal!

 

Lees ook:   Prinsendag jaja

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button