web analytics
...
Gezondheid & UiterlijkSpiritueel

Coronavirus: positieve aspecten, vragen, Illuminati-betrokkenheid; lichtwerkers;

Coronavirus: positieve aspecten, vragen, Illuminati-betrokkenheid; lichtwerkers; 
NESARA / GESARA

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Het doel van onze berichten is altijd geweest om spirituele begeleiding, verlichting en aanmoediging te bieden tijdens dit unieke tijdperk in het universum. U wordt lastiggevallen met verontrustende informatie over het coronavirus, dus laten we eerst kijken naar de bemoedigende aspecten van deze situatie.

Je ziet en demonstreert de beste eigenschappen van de mensheid: liefde, mededogen, empathie, samenwerking, vriendelijkheid, bedachtzaamheid, behulpzaamheid, moed, doorzettingsvermogen om obstakels te overwinnen.

Je observeert en neemt deel aan de uitstorting van dankbaarheid aan allen die voor de zieken zorgen en anderen in nood helpen.

Je gebruikt het vertraagde levenstempo voor introspectie, je verbindt je met jezelf, je hogere bewustzijn en waardeert de overvloed aan goedheid en schoonheid in je wereld.

Je innoveert manieren om te werken, schoolkinderen, studietraining en universiteitscursussen thuis; en via telefoon en computer houdt u nauwer contact met familie en vrienden.

De verenigde geest van mensen over de hele wereld overbrugt de kloof van verdeeldheid en benadrukt de noodzaak om een ​​einde te maken aan systemisch vooroordeel en de wond te genezen die het heeft veroorzaakt.

Die collectieve gevoelens en acties genereren een enorme hoeveelheid licht, wat een verhoogd bewustzijn oproept, samen met het verlangen naar verlichting over aspecten van het coronavirus die niet worden gerapporteerd in ‘het nieuws’.

De grotere samenleving sluit zich aan bij individuen die zich al afvroegen hoe dat virus plotseling opdook in China. Waarom werd er gespeculeerd dat het afkomstig was van een vleermuis – en hoe kwam het eigenlijk tot die vleermuis? – naar een ongeluk in een laboratorium in de provincie Wuhan? Waarom kwam een ​​virus dat zo’n besmettelijke ziekte kan veroorzaken, in de eerste plaats in een laboratorium?

De bevolking is geprogrammeerd om te geloven dat informatie met het label “samenzweringstheorie” waardeloos is, alleen maar ideeën die uit de geest komen. Maar deze vraag is logisch: waarom is de mogelijkheid dat het coronavirus in een laboratorium in de Verenigde Staten is gemaakt en naar China is gebracht, simpelweg afgedaan als samenzweringstheorie in plaats van te worden onderzocht?

De maatschappij vraagt ​​zich af waarom “experts” zeggen dat de meeste mensen COVID-19 niet krijgen, de meeste mensen die het wel krijgen, de meesten die sterven hadden reeds bestaande gezondheidsproblemen en de symptomen van de ziekte kunnen zo mild zijn dat veel mensen dat niet zijn zich ervan bewust dat ze het hebben of hebben gehad; toch beweren diezelfde experts dat de hele bevolking van de aarde moet worden gevaccineerd.

Dat leidt tot deze vraag: waarom is er niet dezelfde interesse in het beëindigen van vermijdbare sterfgevallen als gevolg van ondervoeding, ziekten veroorzaakt door ondermaatse levensomstandigheden, opioïdeverslaving en zelfmoord wanneer het aantal van deze dodelijke slachtoffers het aantal sterfgevallen als gevolg van COVID-19 aanzienlijk overschrijdt? ?

Vragende geesten volgen ook ‘het geld’. Wie heeft er financieel baat bij als miljoenen mensen over de hele wereld worden behandeld voor een ziekte waarvoor het kopen van tests, geneesmiddelen, ziekenhuisapparatuur en beschermende artikelen voor medisch personeel nodig is?

De omvang van die ondervraging is precies het tegenovergestelde van wat bedoeld was door de duistere die AIDS, SARS en alle andere virussen ontwierpen en patenteerden in een laboratorium in de Verenigde Staten en enkele maanden geleden in China uitbracht, een coronavirus genaamd. En de effecten zijn ook niet wat de duisternis bedoelde. Ze wilden een authentieke wereldwijde pandemie met miljarden doden. Ze hebben de energie nodig van het verdriet en de angst van de overlevenden en een wereld in totale chaos om de lage trillingen te produceren die ze nodig hebben voor hun bestaan.

Lees ook:   De ziel kiest de ouders

Het niet bereiken van dat doel leidde tot plan B. Daarom hebben ‘experts’ gesproken over de waarschijnlijkheid dat er na de eerste ebbs een tweede golf van COVID-19 zal komen, en dat soort achtbaan kan drie jaar duren of totdat iedereen ter wereld is getest op antilichamen en is ingeënt.

Naast het verrijken van de bedrijven die de tests uitvoeren en het vaccin ontwikkelen, is de bedoeling – opnieuw – een vaccin dat dodelijk zal zijn voor het grootste deel van de wereldbevolking. Maar ook, inenting zal een geprogrammeerde microchip inbrengen die zal interageren met 5G-emissies om fysiek en emotioneel trauma te veroorzaken, hersencellen te beschadigen en het volgen van individuen die overleven mogelijk te maken.

De samenleving heeft gelijk als ze vraagt ​​wat er aan deze ‘wereldwijde pandemie’ ten grondslag ligt!

We zien geen verplichte vaccinaties, maar als dat wel het geval is, zullen wetenschappers van buitenaardse speciale krachten de potentie van het vaccin verminderen en de programmering van de chips wissen. En naarmate de trillingen op de planeet stijgen, verliezen alle virussen hun levensvatbaarheid. Desalniettemin, protesteer luid tegen vaccins totdat ze zijn vernietigd en protesteer tegen 5G-service totdat apparaten worden gewijzigd zodat hun frequenties compatibel zijn met de elektrische systemen van lichamen.

Nu dan, de economische nasleep van COVID-19 zal wat rotsachtig zijn, maar verre van wat de duistere willen: een volledig ingestorte wereldeconomie, ongebreidelde verarming, honger en wanhoop. Vervolgens zouden ze de fragmenten van hun controle samenbrengen en hun doel van wereldheerschappij bereiken.

Dat gaat niet gebeuren. Hun lange regering is voorbij.

Goede wil, samenwerking, vrijgevigheid en ruilhandel – goederen ruilen voor diensten en vice versa – zullen u goed van pas komen totdat een eerlijk mondiaal economisch systeem de corruptie en hebzucht vervangt die de miljardairs hebben gecreëerd die alles op de vlucht hebben en verpesten. Geliefden, wees niet bang voor wat er in het verschiet ligt – eenmaal voorbij tijdelijke verwarring en korte moeilijkheden, zal de beschaving op weg zijn naar rechtvaardigheid en welvaart voor iedereen.

Er is ons gevraagd om commentaar te geven op de schat aan informatie die op internet beschikbaar is, waarin onderzoekers, medische professionals en andere wetenschappers getuigen van situaties die u beschreef als ‘schokkend’, ‘gewetenloos’, ‘duivels’ of ‘afschuwelijk’. Die beschrijvingen passen inderdaad in de activiteiten van het geheime genootschap dat bekend staat als de Illuminati, cabal, One World Order, schaduwregering of, meer recentelijk, Deep State.

De coronavirus-plaag is hun waterloo. Een krachtige lichtkracht achter de schermen beschuldigt hen van misdaden tegen de menselijkheid. De mensen die blijven proberen miljarden van je te doden, satanische rituelen uit te voeren, de reguliere media te controleren en alle andere aspecten van het leven op aarde nadelig te beïnvloeden, zijn onder meer algemeen bekende en bewonderde individuen. Hun arrestaties zullen voor het grootste deel van de bevolking een schok zijn.

Lees ook:   Gevaarlijkste drug ter wereld overspoelt uitgaansleven

Degenen op het hoogtepunt van de duisternis bedenken gruwelijke plannen, anderen zijn gretig medeplichtig, de meeste zijn handlangers die meedoen vanwege steekpenningen, chantage of bedreigingen tegen hun families. In sommige gevallen zijn de aanklachten gebaseerd op verzonnen informatie, foto’s en video’s, maar de waarheid over elke aangeklaagde persoon zal te zijner tijd aan het licht komen.

Wat betreft spirituele begeleiding, beste familie, we danken de lezer wiens vraag is: “Wat kunnen lichtwerkers anders dan ‘het licht ZIJN’ om alle duisternis op aarde te helpen beëindigen?”   Blijf positief, kalm, evenwichtig en optimistisch. Meditatie geeft de gemoedsrust en het hart waardoor je energie soepel blijft stromen en de hoge vibraties uitstraalt die welwillende verandering manifesteren.

Visualisatie is krachtig. Stel je voor dat de aarde draait in goudwit licht. Stel je voor dat mensen van alle leeftijden, kleuren en culturen glimlachen, lachen, knuffelen en dansen te midden van dieren, inclusief degenen die je wild noemt. Het visualiseren van wat je vreugde geeft of je geliefd laat voelen, zal de hoge vibraties uitzenden die letterlijk je wereld verlichten .

Deze vraag heeft betrekking op NESARA / GESARA. ‘Hoe kunnen we de hemelse krachten om hulp vragen als er geen redelijke structuur is om te installeren ter vervanging van wat we hebben?’  Voor lezers die niet bekend zijn met die acroniemen, is NESARA de Amerikaanse National National Security Security and Reformation Act. GESARA is hetzelfde, maar Global vervangt National, dus de wet is wereldwijd van toepassing.

Er is vanaf het begin “hulp van hemelse krachten” geweest. Het concept van NESARA kwam van de Highest Universal Council-planners van de Gouden Eeuw van de aarde, en St. Germaine was een van de opdrachtgevers die de wet opstelde, die ongeveer 20 jaar geleden in de wet werd ondertekend.

Het is een juridisch document, dus de bepalingen ervan kunnen alleen politiek en economisch zijn, maar het doel is niet minder dan wereldtransformatie. Als een indicatie van de vitale betekenis van de wet voorkwamen de Illuminati de geplande aankondiging op 12 september 2001 door het terrorisme te organiseren dat je kent als “9/11”.

Omdat latere pogingen om NESARA aan te kondigen ook zinloos waren, zijn de aspecten ervan stapsgewijs geïmplementeerd dankzij het doorzettingsvermogen van vrijwillige lichtwerkers uit andere beschavingen.

Kortom, de structuur om de kwaadwillende controle over uw wereld te vervangen, was vanaf het begin aanwezig en zielen met spirituele en morele integriteit zullen dit goddelijke plan voortzetten. [ Veel berichten die zijn gearchiveerd op www.matthewbooks.com bevatten uitgebreide informatie over de wet. Als u NESARA typt in het zoekveld in het menu, krijgt u toegang tot die berichten .]

Geliefde broeders en zusters, we eren uw standvastigheid bij het helpen van de beschaving van de aarde om de Gouden Eeuw te manifesteren en we ondersteunen u met de ongeëvenaarde kracht van onvoorwaardelijke liefde.

______________________________

Liefde en vrede

Suzanne Ward
[email protected]

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button