web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

Heeft Meijelse huisarts medicijn tegen coronavirus gevonden?

Azitromycine en zink

Azitromycine is de sleutel om de geïnfecteerde cel te openen en zink doodt de virus.

 

https://www.symptomenzoeker.nl/symptomenzoeker/722006/covid-19

HYDROXYCHLOROQUINE – SIDE EFFECTS

slow heartbeat, symptoms of heart failure, shortness of breath, swelling ankles/feet, unusual tiredness, unusual/sudden weight gain, mental/mood changes (such as anxiety, depression, rare thoughts of suicide, hallucinations), hearing changes (such as ringing in the ears, hearing loss), easy bruising/bleeding, signs of infection (such as sore throat that doesn’t go away, fever), signs of liver disease (such as severe stomach/abdominal pain, yellowing eyes/skin, dark urine), muscle weakness, unwanted/uncontrolled movements (including tongue/face twitching), hair loss, hair/skin color changes.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥