web analytics
...
Gezondheid & Uiterlijk

Heeft Meijelse huisarts medicijn tegen coronavirus gevonden?

Azitromycine en zink

Azitromycine is de sleutel om de geïnfecteerde cel te openen en zink doodt de virus.

 

https://www.symptomenzoeker.nl/symptomenzoeker/722006/covid-19

HYDROXYCHLOROQUINE – SIDE EFFECTS

slow heartbeat, symptoms of heart failure, shortness of breath, swelling ankles/feet, unusual tiredness, unusual/sudden weight gain, mental/mood changes (such as anxiety, depression, rare thoughts of suicide, hallucinations), hearing changes (such as ringing in the ears, hearing loss), easy bruising/bleeding, signs of infection (such as sore throat that doesn’t go away, fever), signs of liver disease (such as severe stomach/abdominal pain, yellowing eyes/skin, dark urine), muscle weakness, unwanted/uncontrolled movements (including tongue/face twitching), hair loss, hair/skin color changes.

Lees ook:   Facelifts herkenbaar aan?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept