...

30 juli 2021

 

Corona angst en de krachten van ziekte

88316769 2547910795319647 6849120936034041856 o via Angel-Wings

Er is veel te zeggen over de recente “epidemie” van het Coronavirus en de oorsprong van het virus – of het door de mens is gemaakt, een biowapen, gerelateerd aan 5G, of gewoon een “natuurlijke” mutatie – of als er zelfs een virus is , beginnen met. Dit artikel is geen poging om deze vragen diepgaand te bespreken en de verschillende theorieën die bijna dagelijks opduiken (en dingen veranderen snel), maar wat stof tot nadenken vanuit een ander perspectief in het licht van de onderwerpen die al zijn besproken op Piercing the Veil of Realiteit door de jaren heen. Op basisniveau beveel ik echter aan alles in twijfel te trekken, IN HET BIJZONDER iets van de CDC, de WHO, de regering en alle reguliere media. Dit zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn die zich bewust is van hoe propaganda, controle en desinformatie op een basis 3D-matrixniveau werkt.

Laten we ernaar kijken vanuit een algemene matrix, metafysisch en occult perspectief, rekening houdend met patronen uit het verleden van soortgelijke zogenaamde “epidemieën” en virussen.

Het angstprogramma, frequentie resonantie trillingen en het immuunsysteem
In de basis willen ze de frequentie van het collectief verlagen door op welke manier dan ook angst aan te jagen. Het angstvirus in het milieu / collectieve bewustzijn is besmettelijker dan enig ziektevirus. Op metafysisch niveau verzwakt angst de aura / beschermkap die het immuunsysteem op fysiek niveau negatief beïnvloedt, waardoor iemand vatbaarder wordt voor elke ziekte / virus, zelfs alleen de gewone griep / verkoudheid, vandaar meer “gevallen” om mogelijk de getallen zoals Jon Rappoport opmerkt in zijn artikel “Coronavirus Covert Operation” (zie hieronder).

Angst zorgt ervoor dat mensen irrationeel handelen, en dan worden ze gemakkelijker gecontroleerd, vrijwillig opgegeven vrijheid, rechten, enz. Het activeert het reptielenbrein van puur fysiek overlevingsinstinct (dit heeft ook betrekking op de donkere kant van de ‘prepper mind’ die kan aantrekken datgene waarvoor iemand ‘zich voorbereidt’ als hij uit een plaats van angst komt, dat wil zeggen zelfvervullende profetie).

Het is gemakkelijker om mensen onder controle te houden wanneer ze in een staat van angst zijn. Mensen beginnen dan ook elkaar te controleren en elkaar in toom te houden. Ze kunnen zelfs bang voor elkaar worden vanwege de angst om besmet te raken. Ze worden extreem autoritaire volgers en volgen alle bevelen, wetten en regels op zonder vragen te stellen, gedreven door angst (de meeste mensen toch).

Ze willen misschien ook een sociale / economische “meltdown”, “tekort” en reisbeperkingen in gang zetten om “mensen in toom te houden” en vervolgens verschijnen als de “redders” om de “remedie” (dwz vaccin) te brengen, nieuwe systemen te creëren , voorschriften en wetten die ze toch al hadden willen implementeren, maar daarvoor een ‘reden’ nodig hadden.

Kortom, het is het Hegeliaanse dialect van Probleem-Actie-Oplossing. Of ze erdoorheen kunnen komen en waar het toe leidt, valt nog te bezien. Er gebeurt veel op ongeziene niveaus en ik ben niet de persoon die angst of hoop in de toekomst projecteert, de twee tegengestelden van dezelfde medaille en beide zijn geestesvallen.

Een tijdlijn van angstprogramma’s
Zoals we weten (degenen die zich bewust zijn van de hyperdimensionale matrix en de mechanica van occulte vijandige krachten ), voeden de verborgen tegenkrachten zich van angst die uit mensen voortkomt . De angstfrequentie fungeert als toegangspunten voor hyperdimensionale interferentie en daarom worden mensen ook gemakkelijker gecontroleerd vanuit occulte rijken via gedachte-injecties en emotionele manipulatie. Dit alles gebeurt buiten elk bewust bewustzijn.

Dus controleer allereerst jezelf wanneer je VREK voelt dat je naar binnen kruipt. Weiger het uit je bewustzijn. Letterlijk geloof geen enkele gedachte van angst of zorgen. Het zijn sowieso geen ‘jouw’ gedachten . Dit is de belangrijkste bescherming, ongeacht of het coronavirus echt is of niet, of wat de agenda ook is. Vergeet niet dat het hun doel is om je eerst en vooral in een staat van angst te krijgen, zoals ze door de jaren heen altijd hebben geprobeerd met ander “eng” nieuws, “bedreigingen en” epidemieën “.

Als u meer betrouwbare informatie over het coronavirus en epidemieën in het algemeen wilt krijgen, raad ik de blog van Jon Rappoport ten zeerste aan . Hij heeft het medische maffiakartel en ‘epidemieën’ al 19 jaar aan het licht gebracht. Ik volg zijn werk al meer dan tien jaar en hij heeft het altijd nageld. Zijn staat van dienst spreekt voor zich.

Hier zijn enkele van zijn recente artikelen (vanaf 28 februari):

Coronavirus geheime operatie
Hoe een nepepidemie op gang te brengen (en miljarden mensen te hersenspoelen)
Het coronavirusvaccin als een bron van gevaarlijke invasie
Duik in aandelen, pandemische angsten, quarantaine – wat is de echte operatie?
5G en de Chinese epidemie
Pas echter op dat u “geobsedeerd” raakt met dit onderwerp, omdat dit contraproductief zal zijn vanuit een metafysisch perspectief. Het gaat niet om ontkenning en leven in een geforceerde New Age-bel van ‘positiviteit’. Blijf bewust “objectief” en tot op zekere hoogte op de hoogte zonder het emotioneel te voeden (dwz in angst / zorgen te raken) en handel dan dienovereenkomstig, kalm met uw intuïtie, onderscheidingsvermogen en reden intact. Maar let ook op de basisprincipes van de matrix modus operandi, want het is echt niets nieuws.

Op angst gebaseerde economie
We hebben dit onderwerp ook besproken op het Piercing the Veil of Reality Forum en Tom Montalk heeft daar een uitstekend punt over gemaakt, niet alleen met betrekking tot de virussen en de angst / paranoia-frequentie, maar ook met betrekking tot “verzadiging”, het opnemen van informatie en ” realiteitscreatie ”:

“De angstpropaganda is een oude truc om 3D-oplossingen naar 3D-problemen te duwen terwijl verborgen 4D-aanvallen worden verspreid. Vaak is de spirituele / occulte schade door de ‘oplossing’ erger dan het fysieke probleem zelf.

Eén ding dat ik met betrekking tot ziekten heb ontdekt, is dat, behalve angst het binnenhaalt, alles wat het onderbewustzijn programmeert, dat ook zal doen. Zo ben ik nu bijvoorbeeld meerdere keren ziek geworden nadat ik naar een foto van een virus had gekeken en er op een dagdromende manier onschuldig bij was stilgestaan. De alfa-hersengolfstatus is op die manier erg suggestief. Het is als een hypnotisch commando.

Of op dezelfde manier als ik bij mezelf denk: “Goh, heb al een tijdje geen griep / verwonding / ongeluk gehad, dat is geweldig!” – dan gebeurt het. Waarom? Nou, ik denk momenteel aan “griep”, blijf er in een alfa-toestand bij stilstaan, heb een positieve emotie van “geweldig!” en vergeet het dan allemaal en ga door met mijn dag. Dat is de exacte formule die de Manifesting / Secret / YCYOR-mensen gebruiken. Occultisten zeggen dat het een gedachtevorm creëert die zich manifesteert in de fysieke realiteit, psychologen zouden zeggen dat het een vorm van autosuggestie is. Hoe dan ook, het laat zien dat angst niet het enige is dat iets kan aantrekken.

Een andere is verzadiging. Als je vrijwel elk uur van je wakende leven coronavirusnieuws en -forums leest, verzadig je je geest daarmee en sluit je aan op het energieveld van anderen die hetzelfde doen, en het hele ding begint onnodig te bloeden in je persoonlijke hoek van de realiteit . Hetzelfde met geobsedeerd raken door aliens, demonen, gangstalking, etc.

Ironisch genoeg kan het gevoel van kwetsbaarheid van het niet voorbereid zijn iets aantrekken als de angst een eigen leven gaat leiden (letterlijk), terwijl de gemoedsrust van het hebben van basisveiligheid meer vrede en zekerheid kan aantrekken.

En ten slotte kan een andere opening komen van ernstige stress / diepe emotionele wonden die tot symbolische ziekte leiden. Als ik me goed herinner, zei Rudolf Steiner dat tuberculose-epidemieën kunnen worden veroorzaakt door massale wrok van lagere klassen tegen hogere.

Oplossing is geen ontkenning, maar voldoende geïnformeerd zijn om rationele actie te ondernemen, terwijl je op het energetische / onderbewuste front gefocust blijft op idealen zoals vrede, welzijn en empowerment. ”

– Tom Montalk

Geen enkel masker kan je beschermen tegen de besmetting met angst
Met betrekking tot de basisbescherming van het “gemeenschappelijke gevoel” en het stimuleren van het immuunsysteem, doe ik niets anders dan wat ik altijd heb gedaan, virussen of niet. Periodiek versterk ik mijn immuunsysteem met supplementen (zonder ervan afhankelijk te zijn) zoals gebufferde vitamine C, vitamine D3, vitamine A, zink, magnesium, colloïdaal zilver, Chaga en oregano-olie. Er zijn veel andere supplementen, kruiden en natuurlijk helpt een gezond organisch dieet (en vasten) ook.

Het belangrijkste is echter dat het de geest en de regulatie van het zenuwstelsel kalmeert om geïncarneerd en geaard te blijven. Regelmatig zonneschijn ontvangen, op blote voeten wandelen in de natuur, dagelijkse Chi Gong, een consistente meditatieoefening, ademwerk en yoga, en / of andere belichamingsoefeningen zijn natuurlijke manieren om het immuunsysteem te stimuleren, uw zenuwstelsel te kalmeren en uit te komen je hoofd. Al deze praktijken zullen ook helpen om uw belangrijkste beschermende schild te versterken: uw aura.

De oorsprong van microben, de krachten van ziekte en het tegengif
Houd er rekening mee dat vanuit een matrixperspectief deze hele “epidemie” van het coronavirus veel verder gaat dan het virus zelf (en er zijn vragen die moeten worden gesteld als het echt een “echte” epidemie is) maar de belangrijkste bedoeling is om de angstfrequentie in te voeren de bevolking daarvoor zal je ‘beschermende’ schild verzwakken en toegangspunten creëren voor datgene waar je bang voor bent (niet alleen ziekte.)

De belangrijkste houding is dus om angst en elke ‘suggestie’ van de ziekte of iets anders waar je bang voor bent af te wijzen. In feite kunt u zoveel met uw lichamelijke gezondheid zorgen als u wilt met allerlei supplementen, vitamines, voedsel, enz., Maar als er nog steeds angst is of wordt gedreven door angst, zijn er toegangspunten voor de ziekte Binnenkomen.

In wezen is elke angst die je hebt geworteld in de angst voor de dood die je ervan weerhoudt echt te leven en dat is precies de reden waarom de matrix occulte krachten je geketend willen houden aan angst: het vermindert je goddelijke kracht, essentie, creativiteit en vrijheid, in wezen je in een frequentiegevangenis houden uit je eigen gemanipuleerde / geconditioneerde ‘vrije wil’:

“Het is onmogelijk om echt van het leven te houden zolang je bang bent voor de dood. Dit kan constant worden bevestigd wanneer menselijke reacties worden waargenomen. Hoe meer een persoon leeft van vreugde en vreugde, hoe minder hij of zij bang is voor de dood. Hoe meer mensen krimpen in angst voor de dood, hoe meer ze zich vastklampen aan het leven, niet omdat ze genieten van het leven of omdat ze er dynamisch mee verbonden zijn, maar om de dood te voorkomen. Zulke mensen leven echt helemaal niet. . […]

Elk aspect van het leven volgt dit principe. Als je gezondheid verlangt in een geest van angst voor ziekte, voorkom je gezondheid. Als je bang bent voor het verouderingsproces, voorkom je eeuwige jeugd. Als je bang bent voor armoede, voorkom je overvloed. Als je bang bent voor eenzaamheid, voorkom je echt gezelschap. Als je bang bent voor gezelschap, voorkom je zelfbeheersing. Dus het gaat maar door … ”

– Eva Pierrakos

Een andere vraag die moet worden gesteld, is: waar komen bacteriën, microben of virussen vandaan voordat ze zich in fysieke vorm manifesteren, dat wil zeggen vanuit een metafysisch occult perspectief? Sri Aurobindo en de moeder geven een aantal interessante inzichten over de ziektekrachten, de oorsprong van microben en hoe je jezelf kunt beschermen vanuit het perspectief van integrale yoga:

“Er zijn in de fysieke atmosfeer, de aardse atmosfeer, vele kleine entiteiten die je niet ziet, want je zicht is te beperkt, maar die bewegen in je atmosfeer. Sommigen van hen zijn heel aardig, anderen erg slecht. Over het algemeen worden deze kleine entiteiten geproduceerd door de desintegratie van vitale wezens – ze pulluleren – en deze vormen een vrij onaangename massa. Er zijn er die heel fijne dingen doen. Ik geloof dat ik je het verhaal heb verteld van de kleine wezens die aan mijn sari trokken om me te vertellen dat de melk op het punt stond te koken en dat ik moest gaan kijken of het niet overkookte. Maar ze zijn niet allemaal zo goed. Sommigen van hen houden van lelijke kleine trucs, slechte kleine grappen. En meestal zijn zij het die achter een ongeluk zitten. Ze houden van kleine ongelukjes, ze houden van de hele werveling van krachten die zich rond een ongeluk verzamelen: een massa mensen, weet je, het is erg grappig! En dan geeft dat hun voedsel, omdat ze zich in werkelijkheid voeden met de menselijke vitaliteit die door emoties en opwinding uit het lichaam wordt gegooid. Dus ze zeggen: slechts een klein ongelukje, het is best leuk, veel ongelukken! ..

Lees ook:   Eet wat vaker een ei

En als er dan een groep van zulke kleine entiteiten is, kunnen ze met elkaar botsen, omdat ze onderling geen heel vredig leven hebben: met elkaar botsen, vechten, vernietigen, elkaar vernietigen. En dat is de oorsprong van microben. Het zijn desintegratiekrachten. Maar ze blijven leven, zelfs in hun verdeelde vormen en dit is de oorsprong van bacteriën en microben. Daarom hebben de meeste microben een slechte wil achter zich en daarom zijn ze zo gevaarlijk … De microbe is een zeer materiële uitdrukking van iets dat leeft in een subtiele fysieke wereld en daarom zijn deze microben die altijd om je heen zijn, in jou, voor jaren samen maken je niet ziek en dan worden ze je plotseling ziek. ”

– De moeder, van ‘integrale genezing’

“Aanvallen van ziekte zijn aanvallen van lagere aard of van tegenkrachten die profiteren van een of andere zwakte, opening of reactie in de natuur, – net als alle andere dingen die komen en moeten worden weggegooid, komen ze van buitenaf. Als je ze zo kunt voelen aankomen en de kracht en de gewoonte krijgt om ze weg te gooien voordat ze het lichaam kunnen binnendringen, dan kan men vrij blijven van ziekte. Zelfs wanneer de aanval van binnenuit lijkt op te komen, betekent dit alleen dat het niet is gedetecteerd voordat het het onderbewuste binnenging; eenmaal in het onderbewuste wekt de kracht die het heeft gebracht het vroeg of laat daaruit op en dringt het het systeem binnen.

Wanneer je het voelt net nadat het is binnengekomen, is het omdat het rechtstreeks kwam en niet door het onderbewuste, maar je het niet kon detecteren terwijl het nog buiten was. Heel vaak komt het zo aan, frontaal of vaker tangentieel vanaf de zijkant, direct, en dwingt het zijn weg door de subtiele vitale omhulling die ons belangrijkste pantser is, maar het kan daar worden gestopt in de omhulling zelf voordat het het materiële lichaam penetreert . Dan kan iemand enig effect voelen, bijv. Koorts of een neiging tot verkoudheid, maar er is niet de volledige invasie van de ziekte. Als het eerder kan worden gestopt of als de vitale enveloppe van zichzelf weerstaat en sterk, krachtig en intact blijft, dan is er geen ziekte; de aanval heeft geen fysiek effect en laat geen sporen na. ”

– Sri Aurobindo, Letters on Yoga IV

“Het gevoel van ziekte is in eerste instantie slechts een suggestie; het wordt een realiteit omdat je fysieke bewustzijn het accepteert. Het is als een verkeerde suggestie in de geest; als de geest het accepteert, raakt het vertroebeld en verward en moet het terugvechten naar harmonie en helderheid. Het is zo met het lichaamsbewustzijn en ziekte. Je moet het niet accepteren maar verwerpen met je fysieke geest en zo het lichaamsbewustzijn helpen de suggestie af te werpen. Indien nodig, doe een tegen-suggestie: “Nee, ik zal gezond zijn; Ik ben en zal in orde zijn. ‘ En roep in elk geval de Moederkracht in om de suggestie en de ziekte die het veroorzaakt weg te gooien.

Met suggestie [van ziekte] bedoel ik niet alleen gedachten of woorden. Wanneer de hypnotiseur zegt: “Slaap”, is dit een suggestie; maar wanneer hij niets zegt, maar alleen zijn stille wil zet om slaap over te brengen of bewegingen van zijn handen over het gezicht maakt, is dat ook een suggestie. Wanneer een kracht op u wordt geworpen of een vibratie van ziekte, draagt ​​het deze suggestie naar het lichaam. Een golf komt in het lichaam – met een bepaalde vibratie erin, het lichaam herinnert zich “koud” of voelt de trillingen van een verkoudheid en begint te hoesten of niezen of voelt koud aan – de suggestie komt in de vorm in de geest: “Ik ben zwak, ik voel me niet goed, ik ben verkouden. ”

Een suggestie is niet iemands eigen gedachte of gevoel, maar een gedachte of gevoel dat van buitenaf komt, van anderen, van de algemene atmosfeer of van de externe natuur, – als het wordt ontvangen, blijft het hangen en werkt het op het wezen en wordt aangenomen eigen gedachte of gevoel. Als het wordt herkend als een suggestie, kan het gemakkelijker worden verwijderd. Dit gevoel van twijfel en zelfvertrouwen en hopeloosheid over zichzelf is iets dat beweegt in de atmosfeer en probeert mensen binnen te gaan en geaccepteerd te worden; Ik wil dat je het verwerpt, want de aanwezigheid ervan veroorzaakt niet alleen problemen en leed, maar staat het herstel van de gezondheid in de weg en keert terug naar de innerlijke activiteit van de sadhana. ‘

– Sri Aurobindo, Letters on Yoga IV

“Er is een algemene suggestie in de lucht over het vangen van knokkelkoorts of griep . Het is deze suggestie die de negatieve krachten in staat stelt dit soort symptomen te veroorzaken en de klachten te verspreiden; als je zowel de suggesties als de symptomen verwerpt, zullen deze dingen niet uitkomen. ”

– Sri Aurobindo, Letters on Yoga IV

Opmerking: net als nu is er een “suggestie in de lucht” (angst) voor het vangen van het “coronavirus”.

Sri Aurobindo schrijft verder:

“Dat is hoe ziekten proberen te komen van de ene persoon naar de andere – ze vallen, door een suggestie als deze of anderszins, het zenuwstelsel aan en proberen binnen te komen. Zelfs als de ziekte niet besmettelijk is, gebeurt dit vaak, maar het komt meer gemakkelijk bij besmettelijke ziekten. De suggestie of aanraking moet meteen worden weggegooid. Er is een soort bescherming rond het lichaam die we de zenuwomhulling noemen – als deze sterk blijft en de toegang tot de ziektekracht weigert, dan kan men goed blijven zelfs te midden van pest of andere epidemieën – als de omhulling is doorboord of zwak , dan kan er ziekte binnenkomen. Wat je voelde aangevallen was niet echt het fysieke lichaam, maar deze zenuwomhulling en het zenuwachtige lichaam (pra? nakosa) waarvan het een uitbreiding of dekking is.

Ze [de ziektekrachten] verzwakken of breken eerst door de zenuwomhulling, de aura. Als dat sterk en heel is, zullen duizend miljoen bacteriën je niets kunnen aandoen. De envelop doorboord, vallen ze de onderbewuste geest in het lichaam aan, soms ook de vitale geest of de juiste geest – bereid de ziekte voor door angst of gedachte aan ziekte. De artsen zelf zeiden dat in griep of cholera in het Verre Oosten 90 procent ziek werd door angst. Niets om het verzet weg te nemen zoals angst. Maar toch is het onderbewuste het belangrijkste. Als de tegengestelde kracht sterk is in het lichaam, kan men zich te midden van pest en cholera bewegen en nooit besmet raken. Pest ook, ratten sterven overal, mensen passeren Hades. Ik heb dat zelf in Baroda gezien. ‘

De moeder vertelt:

Vraag: Wanneer Sri Aurobindo zegt dat ziekte van buiten komt, wat komt er dan precies?

“Het is een soort vibratie bestaande uit een mentale suggestie, een vitale kracht van wanorde en bepaalde fysieke elementen die de materialisatie van de mentale suggestie en de vitale vibratie zijn. En deze fysieke elementen kunnen zijn wat we zijn overeengekomen om bacteriën, microben, dit en dat en vele andere dingen te noemen.

Het kan gepaard gaan met een gevoel, kan gepaard gaan met een smaak, ook met een geur, als iemand zeer ontwikkelde subtiele zintuigen heeft. Er zijn deze formaties van ziekte die een speciale smaak aan de lucht geven, een speciale geur of een licht speciaal gevoel.

Mensen hebben veel zintuigen die slapen. Ze zijn vreselijk tamasisch. Als alle zintuigen die ze bezitten wakker waren, zouden ze veel dingen waarnemen die gewoon voorbij kunnen gaan zonder dat iemand iets vermoedt.

Veel mensen hebben bijvoorbeeld op dit moment een bepaald soort griep. Het is zeer wijd verspreid. Welnu, als het in de buurt komt, heeft het een speciale smaak, een speciale geur, en het brengt je een bepaald contact (natuurlijk niet als een klap), iets subtielers, een bepaald contact, precies zoals wanneer je je hand overgaat iets, achteruit over wat materiaal … Heb je dat nog nooit gedaan? Het materiaal heeft een korrel, weet je; wanneer je je hand in de juiste richting steekt of wanneer je hem zo passeert (gebaar), wel, het maakt je … het is iets dat over je huid gaat, zoals dit, achteruit. Maar natuurlijk kan ik je zeggen dat het niet als een duizelingwekkende klap komt. Het is heel subtiel maar heel duidelijk. Dus als je dat ziet, kun je heel gemakkelijk …

Trouwens, er is altijd een manier om jezelf te isoleren door een atmosfeer van bescherming, als je weet hoe je een extreem stille vibratie kunt hebben, zo stil dat het bijna een soort muur om je heen maakt. Maar altijd, trilt men altijd als reactie op trillingen die van buitenaf komen. Als je je hiervan bewust wordt, is er altijd iets dat dit doet (gebaar), zoals dit, zoals dit, zoals dit (gebaren), dat reageert op alle trillingen van buitenaf. Je bevindt je nooit in een absoluut rustige sfeer die van je uitgaat, dat wil zeggen die van binnen naar buiten komt (niet iets dat van buiten naar binnen komt), iets dat als een envelop om je heen is, heel stil, zoals dit – en je kunt gaan overal en deze vibraties die van buitenaf komen, beginnen dit niet (gebaar) rond je atmosfeer te doen. […]

Maar zelfs in minder ernstige gevallen heeft ieder van u individueel iets om zich heen dat in plaats van deze zeer individuele en zeer kalme envelop te zijn die u beschermt tegen alles wat u niet wilt ontvangen … Ik bedoel, uw ontvankelijkheid wordt opzettelijk en bewust, anders ontvang je niet; en het is alleen wanneer je deze bewuste extreem rustige sfeer hebt, en zoals ik zeg, wanneer het van binnenuit komt (het is niet iets dat van buitenaf komt), het is alleen wanneer het zo is dat je straffeloos het leven in kunt gaan, dat is onder andere en in alle omstandigheden van elke minuut …

Anders, als er iets slechts te vangen valt, bijvoorbeeld boosheid, angst, een ziekte, wat ongemak, zul je het zeker vangen. Zodra het dit begint te doen (gebaar), is het alsof je alle soortgelijke vibraties hebt geroepen om je te komen pakken. Wat je moet afvragen is de bewusteloosheid waarmee mensen door het leven gaan; ze weten niet hoe te leven, er is niet één op de miljoen die weet hoe te leven, en zo leven ze op de een of andere manier, strompelen mee … ”

Kortom, innerlijke vrede, kalmte, rust, onbeweeglijkheid (nulpunt niet-reactief bewustzijn), terwijl suggesties / gedachten van angst worden afgewezen, zijn het tegengif en de belangrijkste aspecten om te voorkomen dat bacteriën, virussen of microben binnenkomen terwijl ze de [ Goddelijke] Force van boven – die allemaal je aura (beschermend schild) en als gevolg daarvan je immuunsysteem zullen versterken. We slagen er misschien niet altijd in om externe invloeden te verwerpen, daarom moeten we voor onszelf zorgen op alle niveaus: fysiek, emotioneel, psychologisch en spiritueel. FEAR is echter de enige besmetting die zich sneller verspreidt dan welk fysiek virus dan ook, daarom moet het eerst en vooral worden afgewezen.

https://wakeup-world.com/2020/03/03/corona-fear-virus-and-the-forces-of-illness/

Gerelateerde berichten


fethiye escort adana escort adana escort bayan adiyaman escort adiyaman escort bayan afyon escort afyon escort bayan ağrı escort ağrı escort bayan aksaray escort aksaray escort bayan amasya escort amasya escort bayan ankara escort ankara escort bayan antalya escort antalya escort bayan ardahan escort ardahan escort bayan bartın escort bartın escort bayan batman escort batman escort bayan bayburt escort bayburt escort bayan bilecik escort bilecik escort bayan bingöl escort bingöl escort bayan bitlis escort bitlis escort bayan burdur escort burdur escort bayan bursa escort bursa escort bayan çanakkale escort çanakkale escort bayan çankırı escort çankırı escort bayan çorum escort çorum escort bayan www.escortperl.com

adana escort adana escort bayan adiyaman escort adiyaman escort bayan afyon escort afyon escort bayan ağrı escort ağrı escort bayan aksaray escort aksaray escort bayan amasya escort amasya escort bayan ankara escort ankara escort bayan antalya escort antalya escort bayan ardahan escort ardahan escort bayan bartın escort bartın escort bayan batman escort batman escort bayan bayburt escort bayburt escort bayan bilecik escort bilecik escort bayan bingöl escort bingöl escort bayan bitlis escort bitlis escort bayan burdur escort burdur escort bayan bursa escort bursa escort bayan çanakkale escort çanakkale escort bayan çankırı escort çankırı escort bayan çorum escort çorum escort bayan www.dalilaescort.com