web analytics
11:11 Dubbele getallen

Natuurlijke middelen tegen virussen waaronder het coronavirus

NATUURLIJKE BESCHERMINGSSTRATEGIE TEGEN VIRUSSEN, WAARONDER HET CORONAVIRUS

Wat zijn virussen?

Virussen zijn heel kleine ziektekiemen; veel kleiner dan bacteriën. Ze bestaan ​​uit genetisch materiaal met een externe buitenkant van eiwitten. Ze hebben een aantal zeer unieke kenmerken.

 1. Ze kunnen geen eiwitten maken zoals sommige andere cellen.
 2. Ze zijn volledig afhankelijk van hun gastheer om te overleven.
 3. Ze kunnen alleen reproduceren terwijl ze zich in een gastheercel bevinden.
 4. Een sterk immuunsysteem kan voorkomen dat virussen zich vermenigvuldigen.
 5. In een  gecompromitteerd immuunsysteem brengt het virus zijn genetisch materiaal in een cel in en begint het meer virus in de gastheercel te produceren.
 6. Elk virus heeft een unieke vorm en wordt aangetrokken door zeer specifieke organen in het lichaam, zoals de lever, longen of zelfs ons bloed.

Wat zijn de ziekten / aandoeningen die worden veroorzaakt door virussen?

Er is een lange lijst met ziekten die door virussen worden veroorzaakt, waaronder:

 • Sommige verkoudheden
 • Influenza
 • Waterpokken
 • HIV
 • Lyme
 • Sommige  longontsteking
 • Gordelroos
 • Rodehond
 • Mazelen
 • Hepatitis
 • Herpes
 • Polio
 • Ebola
 • Kleine pokken
 • de bof
 • Epstein barr

Behandelingen voor virale ziekten

Virussen zijn zeer moeilijk te behandelen met conventionele medische benaderingen. Enkele van de meest effectieve behandelingen zijn:

 1. Kleine pokken – Een vaccin is effectief geweest.
 2. HIV  – Enkele medicijnen zijn effectief gebleken.
 3. Hepatitis C – Enkele medicijnen zijn zeer effectief gebleken.
 4. Griepvaccin  – Dit jaar is de versie van het griepvaccin (2020) volgens een recent onderzoek in het New England Journal of Medcine slechts 10% effectief. Deze studie in januari / feb. 2020 suggereert dat het dominante griepvirus van dit jaar uniek en sterker is dan eerdere stammen.

Vaccinaties voor griep en mazelen bleken niet consistent effectief te zijn, maar tonen wel een belofte voor de toekomst. Deze inspanningen verdienen het om te worden voortgezet. Er zijn echter verschillende natuurlijke benaderingen, die het vermelden waard zijn, en ze worden ondersteund door uitstekend wetenschappelijk bewijs.

Dier veroorzaakte virussen

Sommige virussen komen voort uit contact met dieren.

Virus

 • Influenza
 • Hondsdolheid
 • Lassa, leptospirose, enz.
 • Ebola en Marburg
 • HIV – 1 en 2
 • Ziekte van Newcastle
 • West Nijl
 • ziekte van Lyme
 • Hondsdolheid
 • Gele koorts en knokkelkoorts

Dierlijke oorzaak

 • Vogels, varkens, paarden
 • Vleermuizen, honden, vossen
 • knaagdieren
 • Monkeys
 • Chimpansees en apen
 • Gevogelte
 • vogelstand
 • Tics van herten
 • Bijten van dieren
 • Insecten – muggen, luizen, vlooien

Plantenspreiding van virussen

Groenten  en  fruit  kunnen ook besmet raken met virussen. Norovirusbesmetting kan optreden vóór en na de oogst door waterafvoer dat fecale materie bevat, of wanneer geïnfecteerde mensen de planten aanraken. Norovirussen groeien niet op de plant zoals bacteriën. Ze wachten tot de infectie is doorgegeven aan een mens, en dan begint het zich te vermenigvuldigen. Commerciële oogst is veiliger voordat de meeste producten worden behandeld met bestraling.

Wanneer mensen echter producten op voedselmarkten kopen, wordt deze behandeling niet gebruikt. Een nieuwe behandelmethode is ontwikkeld door wetenschappers in Quebec, Canada. Het gecombineerde  cranberrysap  en citrus-extract in een spray voor producten zoals sla en aardbeien. Andere producten sprays doden effectief bacteriën, maar zijn niet zo effectief voor het norovirus. Deze spray bleek zeer effectief te zijn. (De studie werd online gepubliceerd op 12 februari 2020 in het  Journal of Applied Microbiology ).

Menselijke verspreiding van virussen

Er zijn een paar virussen die worden verspreid door menselijk contact.

 Menselijke overdracht

 • Huidcontact
 • ademhalings
 • Fecaal-orale
 • Melk
 • Seksueel

Virus type

 • HPV (wratten)
 • Koude virussen, griep, mazelen, bof
 • Polio, Coxsackie, Hepatitis A
 • HIV, HTLV-1, CMV
 • Herpes 1 en 2, HIV, Hepatitis B

Op natuurlijke wijze virale ziekten voorkomen en behandelen

Er is steeds meer wetenschappelijk bewijs dat is aangetoond dat een handvol vitamines, mineralen en kruiden effectief is bij het voorkomen en behandelen van veel virale ziektes. Hieronder volgen enkele voorbeelden van enkele natuurlijke preventie- en behandelingsprotocollen:

 • Mazelen –  In 2002 ondervond een onderzoek bij kinderen met mazelen jonger dan twee jaar een verminderd risico op totale mortaliteit en longontsteking-specifieke mortaliteit, na inname van 200.000 IE vitamine A gedurende twee dagen. ( Pub Med )
 • HIV –  In 2018 een  National Institute of Health  studie wees uit dat een lage vitamine D 3  bevordert de ontsteking en de-activering van de belangrijkste immuunsysteem elementen. Suppletie met vitamine D 3  tot niveaus tussen 50 – 90 mg / ml kan helpen bij het bieden van uitstekende bescherming.
 • Verkoudheid en griep –  In april 2012 bleek uit een onderzoek dat lage niveaus van vitamine D 3  resulteerden in een toename van verkoudheid, griep en auto-immuunziekten. Deze lage niveaus, onder 50 mg / ml, zorgen voor genetische activering van verminderde immuunfunctie. ( Federatie van Amerikaanse  wetenschappers voor experimentele biologie )
 • TB  en  Hepatitis C  – Vitamine D 3  -deficiëntie is nu gevonden om een sterke co-relatie tot de ontwikkeling van TB, hepatitis C en bacteriële vaginose hebben. ( Canadese aidsbehandeling en informatie-uitwisseling )
 • Polio –  Bijna 50 jaar geleden genas Dr. Frederick Klenner 60 mensen met polio door het gebruik van multi-gram doses vitamine C. Hij gebruikte zowel intramusculaire als intraveneuze methoden gedurende een periode van twee dagen. ( Journal of Preventive Medicine – 1974 )
 • Sepsis  –  Sepsis  is geen virus, maar het is een zeer gevaarlijke infectie die wordt veroorzaakt door moeilijk te behandelen bacteriën. Van vitamine C als aanvulling op antibacteriële protocollen is aangetoond dat het zeer effectief is bij het verminderen van de ernst en de lengte van de infectie. Veel levens worden in de ziekenhuizen gered met behulp van dit geïntegreerde protocol. ( J Crit Care – 2018 )
 • Virale longontsteking –  Toen Dr. Andrew Saul ziek werd met virale longontsteking, bood zijn arts geen behandeling aan. Dr. Saul kende het werk van Dr. Cathcart, die mega doses intraveneuze vitamine C (200.000 mg per dag) gebruikte. Dr. Saul nam elke zes minuten 2000 mg vitamine C oraal in en ervoer binnen enkele uren dramatische verlichting. Na 100.000 mg te hebben ingenomen, begon hij een aanzienlijke vermindering van symptomen te ervaren. ( www.doctoryourself.com  en  Journal of Orthomolecular  Medicine )
Lees ook:   Wilders wat zei hij eigenlijk?

Het speciale geval van het Coronavirus

1. Vitamine C –  Coronavirus: onderzoek naar effectieve voedingsbehandelingen, Andrew W. Saul, orthomoleculaire nieuwsservice; 30 januari 2020. Dit artikel is gebaseerd op meer dan 30 klinische onderzoeken die de antivirale kracht van vitamine C tegen een breed scala aan griepvirussen gedurende verschillende decennia bevestigen. Vitamine C inactiveert het virus en versterkt het immuunsysteem om het virus te blijven onderdrukken. In veel gevallen kan orale suppletie tot 10.000 mg per dag deze bescherming creëren. Sommige virussen zijn echter sterker en vereisen mogelijk hogere doses die intraveneus worden toegediend (100.000 tot 150.000 mg per dag). Vitamine C helpt het lichaam om zijn eigen antioxidant, glutathion, aan te maken en helpt het lichaam bij de productie van zijn eigen antivirale stof genaamd interferon. Als IV-vitamine C niet beschikbaar is, zijn er gevallen geweest waarbij sommige mensen hun orale dosis geleidelijk hebben verhoogd tot 50.000 mg per dag voordat de darmtolerantie werd bereikt. Poeder- of kristalvormen van ascorbinezuur van hoge kwaliteit kunnen vijf gram worden ingenomen (5, 000 mg) per keer, om de vier uur. Elk virus lijkt te reageren op dit type behandeling, ongeacht of het SAR’s, Vogelgriep, Mexicaanse griep of de nieuwe Coronavirus-griep is.

2. Vitamine D3 –  Vitamine D helpt griep, astma-aanvallen, American Journal of Clinical Nutrition, 10 maart 2010 af te weren.  Dit was een dubbelblinde placebo-gecontroleerde studie waarbij de behandelingsgroep 1200 IE vitamine D3 consumeerde tijdens verkoudheid en griep seizoen, terwijl de controlegroep een placebo nam. De vitamine D-groep had een 58% verlaagd risico op griep. Vitamine D3 is ook zeer effectief bij de behandeling van virus / griepinfecties:

 • Vitamine D3 helpt ons lichaam om een ​​antibioticum te maken, cathelicidine genaamd, waarvan bekend is dat het virussen, bacteriën, schimmels en parasieten doodt.
 • Vitamine D-  tekort voor volwassenen is 42%, maar dit is onjuist omdat de normen te laag zijn. Er wordt gezegd dat niveaus van 30-50 ng / ml voldoende zijn, maar elk wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat niveaus van 50-100 ng / ml nodig zijn voor echte bescherming. In Nederland 80 tot 100 ipv 30 tot 50…!)
 • Dieet en zonneschijn zijn goede bronnen van vitamine D, maar de meeste mensen moeten dit aanvullen, vooral tijdens het griepseizoen. Dagelijks wordt tussen de 5.000 – 10.000 IE aanbevolen in de vorm van een vloeibaar voedingssupplement van hoge kwaliteit.
 • Als je griep krijgt, beveelt Dr. John Cannel aan om dagelijks 50.000 IE gedurende de eerste 5 dagen te nemen en vervolgens 5.000-10.000 IE als onderhoudsdosis.
Lees ook:   Facebook baalt

3. Zilver –  Silver Kills Viruses, Journal of Nanotechnology, 18 oktober 2005. Uit  dit onderzoek bleek dat zilveren nanodeeltjes HIV-1 en vrijwel alle andere virussen doodt. De studie werd gezamenlijk uitgevoerd door de Universiteit van Texas en de Universiteit van Mexico. Na incuberen van het HIV-1-virus bij 37 ° C doodden de zilverdeeltjes binnen 3 uur 100% van het virus. Silver maakt gebruik van een uniek werkingsmechanisme om virussen te doden.

 • Zilver bindt zich aan het membraan van het virus, beperkt de zuurstoftoevoer en verstikt het.
 • Zilver bindt ook aan het DNA van de viruscel, waardoor het zich niet vermenigvuldigt.
 • Zilver kan ook de overdracht van het virus van de ene persoon naar de andere voorkomen door het vermogen van het virus om een ​​gastheercel te vinden om zich te voeden te blokkeren. Alle virussen hebben gastheercellen nodig om te overleven.
 • Colloïdaal zilver  kan ook worden gebruikt in doses van 10-20 ppm. Nanodeeltjesstrook heeft de voorkeur.
 • Zilveren bestek en theelepels in warme dranken geven ook een klein beetje zilver af.

De beste verdediging tegen varkensgriep, vogelgriep of het nieuwe coronavirus kan elke dag een paar theelepels zijn. Bacteriën en virussen kunnen geen weerstand ontwikkelen zoals veel andere behandelingen. Zilver schakelt een vitaal enzym en mechanisme in ziekteverwekkers uit, zodat ze niet kunnen overleven.

Andere evidence-based kruidenstrategieën voor de griep

Naast de eerder genoemde vitaminestrategieën voor het voorkomen en behandelen van virusgerelateerde ziekten, zijn er verschillende kruidenremedies die ook effectief zijn. Hier zijn een paar met bewezen wetenschappelijk bewijs achter hen:

Vlierbes  –  Een studie gepubliceerd in het  Journal of Alternative and  Complementary Medicine  dat vlierbes kan worden gebruikt als een veilige en effectieve behandeling voor griep A en B.

Calendula  – Een studie van de  Universiteit van Maryland Medical Center heeft  aangetoond dat oordruppels met calendula effectief kunnen zijn voor de behandeling van oorinfecties bij kinderen.

Astragulus root  – Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat Astragulus antivirale eigenschappen heeft en het immuunsysteem stimuleert. Een studie in het  Chinese Medical Sciences Journal  concludeerde dat Astragulus de groei van het coxsackie B-virus kan remmen.

Lees ook:   Dit zijn gevaarlijke prikken die onterecht vaccins worden genoemd

Zoethout  wortel  – drop wordt steeds populairder voor de preventie en behandeling van ziekten, zoals hepatitis C, HIV en influenza. (Het  Chinese Journal of Virology  publiceerde een overzicht van deze bevindingen)

Olijfblad  –  Olijfblad  is bewezen effectief bij de behandeling van verkoudheids- en griepvirussen, meningitis, longontsteking, hepatitis B, malaria, gonorroe en tuberculose. Een studie aan de  New York University  School of Medicine  ontdekte dat extracten van olijfbladeren veel hiv-1-infecties ongedaan maakten.

Dit zijn slechts enkele van de vele antivirale middelen die in de kist met geneesmiddelen voor iedereen thuis moeten worden opgenomen. Het kan ook nuttig zijn om te weten welke voedingsmiddelen de beste anti-vitale bescherming kunnen bieden. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen een sterke antivirale productie bieden. Enkele van de sterkste voedingsmiddelen in deze categorie zijn:

 • Wilde  Bosbessen
 • spruiten
 • koriander
 • Kokosnootolie
 • Knoflook
 • Gember
 • Zoete aardappelen
 • Kurkuma
 • rode klaver
 • Peterselie
 • Boerenkool
 • Venkel
 • granaatappels

Conclusie

Het is een algemeen geaccepteerd feit dat een virus dat zich eenmaal in het lichaam bevindt, het zelden verlaat. De medicijnen, vitaminen en kruiden waarvan is bewezen dat ze effectief zijn, onderdrukken eenvoudig het virus en beperken het reproductievermogen. Een sterk immuunsysteem is de sleutel tot het voorkomen en / of succesvol behandelen van chronische ziekten. De belangrijkste elementen van dit beveiligingsprogramma zijn:

 • Het eten van een plantaardig voedingsdieet met zeer beperkte dierlijke producten
 • Toevoegen van dagelijkse voedingssupplementen zoals een meervoudige vitamine / mineraal, 2000 mg vitamine C met bioflavonoïden, handhaaft vitamine D3-niveaus van 50-90 ng / ml, 1000-2000 mg Omega 3-oliën, een vitamine B-complex en ongeveer 400 mg van magnesium afhankelijk van uw trainingsniveau.
 • Vermijd toxines en gebruik periodiek ontgiftingsprogramma’s.
 • Regelmatige dagelijkse oefening-aëroob, weerstand en flexibiliteit.
 • Vermijd  stress  en gebruik  yoga  en meditatie om stress te beheersen.
 • Was uw handen met zeep en water nadat u gebieden heeft aangeraakt die door anderen zijn aangeraakt.
 • Thuis is er een nieuw product, PureGreen24, dat Staph, MRSA en de meeste virussen binnen twee minuten doodt. Dit product heeft een EPA IV toxiciteitsbeoordeling en is veilig en effectief voor zowel ziekenhuizen als kinderen en huisdieren thuis.
 • Leg uw handen niet op uw gezicht.
 • Vermijd iedereen die griep- en verkoudheidssymptomen heeft.
 • Bij de eerste tekenen van verkoudheid of griep beginnen een redelijk agressief behandelingsprotocol. Hoe eerder de behandeling begint, hoe groter de kans is dat de infectie kan worden gestopt en / of beheerst.

Door deze fundamentele antivirale strategie te volgen, is het mogelijk om het risico op deze virusgerelateerde ziekten, evenals de meeste andere ziekten, aanzienlijk te verminderen. Conventionele geneeskunde biedt heel weinig voor de preventie of behandeling van de meeste virale ziekten. Natuurlijke geneeskunde biedt aanzienlijk meer oplossingen.

Over de auteur

Charles Bens heeft een Ph.D. in voeding en gebruikt functionele geneeskunde als basis voor zijn wellness-adviesbureau Healthy at Work in Sarasota, Florida. Hij gebruikt voedingsvoorlichting, samen met andere natuurlijke wellness-hulpmiddelen, om werknemers te helpen moeilijke levensstijlveranderingen door te voeren, zoals afvallen, stoppen met roken of het voorkomen en omkeren van chronische ziekten zoals diabetes type 2. Werknemers lijken de indrukwekkende wetenschap achter deze educatieve programma’s te waarderen, waaronder workshops, webinars, nieuwsbrieven, artikelen en online coaching. In dit artikel presenteert Dr. Bens de overtuigende wetenschap achter functionele geneeskunde, die duidelijk illustreert dat deze natuurlijke aanpak veiliger, effectiever en veel goedkoper is dan de conventionele benaderingen die door de meeste werkgevers en hun zorgverleners worden gebruikt.

Bron

https://www.wakingtimes.com/2020/02/25/natural-protection-strategy-against-viruses-including-the-coronavirus/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button