web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

Indiaanse geneeskunde en de geneeskrachtige werking van de natuur

Indiaanse geneeskunde en de geneeskrachtige werking van de natuur

Long-Forgotten Native American Medical Cures That Cure Almost Everything...

Luzerne
De alfalfa helpt de bloedstolling en verlicht de spijsvertering. Dit wordt ook gebruikt bij de behandeling van blaas- en nieraandoeningen, artritis en botsterkte. Het verhoogt ook het immuunsysteem.

Aloë
Wanneer de bladeren van deze plant worden geperst, extrudeert het een dik sap dat wordt gebruikt om wonden te behandelen, evenals brandwonden en beten van insecten.

Esp
Het wordt gebruikt in een thee om hoest, koorts en pijn te behandelen en het bevat salicine dat het hoofdingrediënt is voor aspirine.

Bijenpollen
Als je het bijenstuifmeel vermengt met voedsel, kan het de spijsvertering bevorderen, je energie stimuleren en het immuunsysteem verbeteren. Maar wees voorzichtig in het geval u allergisch bent voor het geval u al allergisch bent voor bijensteken.

Bijenwas
Deze is gebruikt als een remedie voor brandwonden en voor beten van insecten, en zal alleen extern worden gebruikt.

braambes
Wanneer ze worden ingeslagen en doordrenkt met een thee, zijn ze geweldig om te gebruiken voor het verminderen van ontstekingen, het behandelen van diarree en het stimuleren van het metabolisme. Als het gorgelt, kan het worden gebruikt voor de behandeling van mond-zweren, keelpijn en tandvleesontsteking.

Zwarte framboos
Als de wortels van de braambes worden verpletterd en doordrenkt met een thee, kan het nuttig zijn om diarree, hoest en algemene darmklachten te verlichten.

Boekweit
De zaden van boekweit worden gebruikt als pap of in soepen om diarree te verlichten, de bloeddruk te verlagen en te helpen bij de bloedstolling.

Cayenne
Wanneer cayennepeper als thee wordt gedronken of met voedsel wordt ingenomen, worden de peulen als pijnverlichting gebruikt. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van spijsverteringsproblemen en artritis, en soms kan het worden toegepast op wonden als een poeder en fungeren als een verdovingsmiddel om de pijn te verdoven.

Kamille
De bloemen en bladeren van kamille worden gebruikt als thee om misselijkheid en darmproblemen te behandelen.

Chokecherry
Het staat bekend als een all-purpose medicijn door de Indiaanse stammen en ze gebruikten het op deze manier: de bessen werden gedroogd, ontpitte en geplet in een thee om verkoudheid, hoest, misselijkheid, griep, diarree en ontsteking en als een kompres te behandelen , het wordt gebruikt om wonden en brandwonden te behandelen.

Echinacea
Deze wordt ook gebruikt om het immuunsysteem te verbeteren, koorts en infecties te bestrijden en het kan ook worden gebruikt als een antiseptische en algemene behandeling voor hoest, griep en verkoudheid.

Eucalyptus
Eucalyptusolie van de wortels en bladeren kan worden gebruikt in een gewone behandeling wanneer het wordt doordrenkt met thee om koorts, keelpijn, hoest en griep te behandelen, en tegenwoordig wordt het gebruikt als ingrediënt in hoestdruppels.

Venkel
De venkel is een plant met zoethoutsmaak die wordt gekauwd of gebruikt in een thee en het kan zere keel, diarree, hoest verlichten, maar ook helpt bij de spijsvertering en bij de behandeling van verkoudheid. Het wordt ook gebruikt als een kompres als hoofdpijn en oogverlichter.

Moederkruid
Zelfs tegenwoordig wordt het gebruikt als een natuurlijke verlichting voor hoofdpijn, inclusief migraine, en om koorts, astma, spijsverteringsproblemen en spier- en gewrichtspijnen te behandelen.

Feverwort
Dit werkt tegen een koortslip en wordt ook gebruikt bij jeuk, stijfheid en algemene pijn.

Gemberwortel
Deze plant werd door de Indiaanse stammen ingenomen als thee, kompres en met voedsel. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen, bevordert de bloedsomloop en de spijsvertering en het kan verkoudheid, griep en hoest verlichten.

Ginseng
Het Indiaanse volk heeft de ginsengwortels gebruikt als een voedseladditief, een kompres en een thee om vermoeidheid te behandelen, het immuunsysteem te versterken, de energie te stimuleren en te helpen met de algehele long- en leverfunctie. Ze gebruikten ook de stengels en bladeren, maar het meest effectieve ingrediënt was de ginseng-wortel.

Goldenrod
Dit is beschouwd als een ander alles-in-een remedie door de Indianen. Dit wordt, naast voedsel of als thee, gebruikt om aandoeningen te verhelpen van verstopping van de borst en bronchitis tot keelpijn, verkoudheid, ontsteking, griep en een antisepticum voor schaafwonden en snijwonden.

Kamperfoelie
De bladeren, stelen, bloemen en bessen worden gebruikt voor het behandelen van de huidinfecties en de bijensteken. Het kan als thee worden gebruikt voor de behandeling van hoofdpijn, keelpijn, verkoudheid en heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen.

Hop
Wanneer dit wordt geconsumeerd als thee, kan het spijsverteringsproblemen behandelen en het werd vaak gemengd met andere kruiden en planten, zoals aloë om spieren te behandelen. Het kan net zo goed worden gebruikt om keelpijn te behandelen en tandpijn te verzachten.

Drop
De wortels en de bladeren van de drop kunnen worden gebruikt voor hoest, verkoudheid en keelpijn en ook voor de wortel, als gekauwd tandpijn verlichten kan.

Koningskaars
Als een voedseladditief of als een infusie van thee, werd het gebruikt om hoest, ontsteking en algemene longaandoeningen te behandelen. Je zou het kunnen laten groeien in je achtertuin, omdat het heel gewoon is.

Passiebloem
De bladeren en wortels van deze plant worden gebruikt voor het maken van een thee om spierpijn en angst te behandelen. Een kompres van passionflower kan worden gemaakt om huidverwondingen zoals insectenbeten, evenals steenpuisten en brandwonden te behandelen.

Rode klaver
Dit is een plant die overal groeit en de bladeren, bloemen en wortels worden gewoonlijk toegediend in een thee of worden gebruikt als topvoer. Het is goed voor de bloedsomloop, het beheer van ontstekingen en de behandeling van ademhalingsproblemen.

Rozenbottel
Deze is zeer rijk aan vitamine C en kan geheel worden gegeten, of aan het voedsel worden toegevoegd of in thee worden geplet om hoest en verkoudheid, darmklachten of ontstekingen te behandelen en ook als antisepticum worden gebruikt.

Rozemarijn
Het is een lid van de dennenfamilie en wordt gebruikt als thee of in voedsel om de bloedsomloop te verbeteren, spierpijn te behandelen en als een algemene stofwisselingsreiniger.

Salie
Het staat bekend als een natuurlijk insectenverdelger en wordt ook gebruikt voor de standaardlijst met spijsverteringsstoornissen, verkoudheid en keelpijn.

Munt
Deze plant werd altijd gebruikt door indianen om verkoudheid, ademnood, hoest, bloedsomloop en als remedie voor diarree te behandelen.

Valeriaan
De wortel hiervan verlicht pijn, spierpijn en heeft een kalmerende werking.

Witte den
De binnenste schors en de naalden kunnen worden toegediend in een thee. Dit is een standaardbehandeling voor congestie op de borst en ademnood.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥