01 oktober 2020

 

Hoe goed zijn ziekenhuizen?

Bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd zijn de afgelopen twee jaar meer dan duizend bewezen medische fouten gemeld. Dat blijkt uit de lijst met meldingen die RTL Nieuws heeft opgevraagd. Bekijk hier of er ook fouten in jouw ziekenhuis zijn gemeld.

Hieronder vind je de lijst met calamiteiten die tussen 1 januari 2016 en 9 oktober 2017 bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) zijn gemeld. Scroll door de lijst of zoek naar medische fouten bij ziekenhuizen in jouw buurt.

De zaken waarbij een * achter de patiënt staat, zijn nog in onderzoek. Van deze meldingen staat nog niet vast of het daadwerkelijk een calamiteit betreft.

https://www.rtlnieuws.nl/nederland/zoveel-medische-fouten-maakten-ziekenhuizen-in-jouw-buurt

Lees ook:   Tandartsen tegenwoordig!!!!!

Gerelateerde berichten