17 januari 2021

 

Zorgverzekering

Het is de moeite waard om dat alles uit te zoeken, vooral de collectiviteit van bepaalde bedrijven en verenigingen.

Je hebt soms een pakket met 2 sterren, waarin bv anticonceptie zit, die kun je ook zelf betalen, en fysiotherapie, nou ja, als nodig, dan  kun je dit ook zelf betalen, gebruik je alternatieve geneeswijzen?
Niet,… nou waarom dan extra betalen?
Dat is het 2 sterren pakket.

Niet nodig scheelt wel rond de 22 euro per maand!
Als je die 22 euro nu op de bank zet, spaarrekening, spaar je dit al uit en op.
Ik heb uitgerekend dat ik nu 45 euro per maand bespaar, dit ga ik dus op een spaarrekening zetten.
540 euro per jaar spaar ik uit, gebruik ik dan bv mijn eigen risico, tot 374,  betaal ik dat daarvan, maar heb ik minder eigen risico, steek ik dat geld in eigen zak i.p.v dat dit verdwijnt in de zakken van de verzekeraars!

Bij de tandarts goed opletten, foto’s zijn duur die maken ze dus ook graag!
Vroeger was dat niet zo nodig, evenzo als men tegenwoordig lange tijd doet over een wortelkanaalbehandeling wat vroeger in een uur klaar was.
Men verdiend er zo wel extra aan!

Bij een gemeente zegt men bv dat mensen een bepaald pakket moeten nemen, zou men dat pakket bv niet nemen dan scheelt dit  enorm veel geld voor mensen die het al niet ruim hebben, dus niet bepaald logisch toch?
Collectief verzekeren scheelt al rond de 15 euro per maand.
Altijd meegenomen…

 

Lees ook:   Ken je die mop nog van die Surinamer die niet wilde werken?

Gerelateerde berichten